Ahojte!
V pondelok sme prehrali s Anglickom 141-133, co je sice skoda, ale vzhladom na to, ze super hral v plnej sile a my nie, tak to nie je az taky zly vysledok.
Dnes hrame svoj stvrty priatelsky zapas a to prvy krat vonku a to proti Ceskej republike a tento zapas bude odveta zapasu s pred 3 tyzdnov.
Ceska republika je vo svete 29. v rebricku a my sme 20. Rozdiel v rankingu je maly a tesne to bude aj na palubovke.
Dnes rano zbotovalo par hracov, ktorych som zachranil a teda su na trhu. Medzi nimi je aj terajsi starter v U21 Krahulik alebo potencionalny PF Vlha.
Do timu som zobral SG Boksanskeho, ktory vyzera nadejne na dalsiu sezonu a vyradil som SG Rezsa, ktory sa nezmestil do kadra.
Budeme hrat prvy krat taktikou Low Post (Pod kos), pretoze ocakavam, ze super zahra zonu 3-2 vzhladom na nase posledne zapasy a chcem si ju vyskusat.
V obrane budeme hrat opat Zonu 3-2, pretoze je to nasa ovela slabsia obrana a teda ju treba kompenzovat. Taktiez ma super oblubu vo vonkajsich taktikach, takze mozeme zabit dve muchy jednou ranou.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Ferak/Boksansky/Ondrias
SG: Jasensky/Dunajsky/Ondrias
SF: Krahulik/Dubravcak/Krahulik
PF: Docekal/Durcenka/Jabados
C: Plavala/Smola/Jabados
Extra:
Zmeny oproti zapasu s Anglickom:
Na PG poste je starter Ferak, pretoze je vo skvelej forme a hodi sa na tuto taktiku. Nahradnikom je novacik Boksansky, ktory je taktiez v skvelej forme a je dobre trenovany.
Na SG poste je starter Jasensky, pretoze sa viac hodi na tento post ako Ferak vzhladom na hranu taktiku. Nahradnikom je Dunajsky, u ktoreho mam obavy, ze nebude trenovany, co mu znizuje sance. Rezervou je Ondrias napriek skvelej forme.
Na PF je starter Docekal, ktoremu sa zatial dari v pripravnych zapasoch. Nahradnikom je Durcenka, ktory si udrzuje skvelu formu a preto hrava v U21.
Na C je starterom mozno prekvapivo Plavala, ale ma skvelu formu a hodi sa do tejto taktiky, tak to snad vyjde. Nahradnikom je Smola a rezervou Jabados, ktory ma zacina stvat, lebo bol na transfer listine asi pat krat a po presune ma zas nizku formu.
V utoku hrame taktiku Low Post (Pod kos), pretoze si chcem tuto taktiku vyskusat a ocakavam, ze super zahra 3-2.
V obrane hrame Zonu 3-2 aby sme pokryli nasu slabsiu obranu.
Tak dufam, ze o 20:15 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa