ne mogu baš da ti odgovorim na ovo pitanje, jer ne znam baš kako funkcioniše stručni štab! ali ako jednakost stručnog štaba podrazumeva, da nas recimo 7 glasa za neku taktiku i da većinom glasova odlučimo koja se taktika igra, onda nisam za takvu jednakost! svaki drugi vid saradnje sa SŠ je moguć, odnosno sa moje strane veoma poželjan!
Ne radi se tu o glasanju, to je manje vise nebitna stavka. Prvo se moraju izneti misljenja, predlozi sta se ocekuje od protivnika, iznesti neke pojedinosti koje mogu biti od znacaja (recimo najbolji protivnicki igrac povredjen, katastrofalna forma svih bekovskih igraca. . . . .), sagledati situaciju u svom timu, jednostavno, prvo se prikupe podaci i na osnovu tih podataka, koje je svaki od clanova strucnog staba izneo, najcesce se resenje oko taktike samo namece, tako da do nekih razlika u misljenjima i ne dolazi.
ovakav vid funkcionisanja je dobar! ja sam samo rekao da nisam za to da određujem taktiku, spram mišljenja većine u stručnom štabu! a naravno da se razmena mišljenja i dogovaranja oko taktike podrazumevaju!
Nista lose, nego sam se nesto raspisao, pa da objanim i vecini kako sve funkcionise ako neko ne zna.
I na kraju opet dolazimo do onoga sto sam rekao negde na pocetku. Bilo ko od kandidata nesto da napise, samo ce se ponavljati.
A lepo sam pricao da je nacin funkcionisanja strucnog staba, ne da jedni te isti ljudi budu u njemu, nego da se vremenom ubacuju novi, koji ce nastaviti DA RADE, jer vecina nas ce se smoriti ovime. Meni se upravo to desilo, gubim volju za ovim. A kada u strucni stab prikljucis neke nove ljude, oni ce se tu nauciti kako sta funkcionise, mozda ce dodati neke svoje novine, modifikovati nesto, oni stariji ce se zbog prezasicenosti polako povlaciti, a noviji preuzimati stvari u svoje ruke i sigurno nece, kada budu izabrani da vode reprezentaciju, da cine neke pocetnicke greske. U tome je najveca poenta strucnog staba.