BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT

Lietuvos NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270693.221 in reply to 270693.220
Date: 11/21/2015 3:43:56 AM
Overall Posts Rated:
2828
Nesusireiksminkit :))

Leiskit normaliai dirbti treneriui

Auginkit ir palaikykit geras formas ,istverme NT zaidejams

Geriau pasigirkit kuom prisidedat prie NT

As tai uzauginau PF-C ir priziuriu jo forma , ir neverkslenu ,kad du sezonus ant suolo pralaike , nors jau pries tai buvo irodes ,kad gali buti ir startinis ir padeti iskovoti pergales :))

Sekmes Lietuvos NT !!!

This Post:
22
270693.224 in reply to 270693.222
Date: 11/23/2015 6:19:44 AM
Overall Posts Rated:
238238
Sveiki,
dar kartelį: šiandien startuojame Europos čempionate. Į rinktinę pakviečiau 12 žaidėjų, sezono eigoj prisijungs dar keli, kuriems reikia susitvarkyt formą ir išsigydyt traumas. Naujokas kol kas vienas (nors, atrodo, jau buvau kažkada jį į NT pakvietęs) - Jauvydas Kolgovas (28791482).
Visus kviečiu 19.00 į rungtynių forumą pasidalinti idėjomis, padiskutuoti ir, aišku, palaikyti rinktinę! :)

This Post:
33
270693.226 in reply to 270693.204
Date: 11/23/2015 7:57:20 AM
No Good News
II.1
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
Backyard Brawlers
Atsiprasau visu, kam neidomu, bet truputi griztu prie sios diskusijos, nes tik dabar turejau galimybe perskaityti zinutes, o kadangi buvau paminetas, tai kaipgi nepasisakysiu..

Tad vienintelis sudo malejas tai tu, ir tas iskovotas medalis taves geresniu nepadaro, nes kazkodel nuojauta sako kad ji net ne tu o Minde iskovojo, kurio tu klausei kaip seimininko ;)

Apie tavo iskovotus medalius jau neberasysiu.. o apie Isrinktojo galiu, nes buvau "stabe" ar kaip ji pavadinti.. taigi galiu paneigti tavo zodzius ir visiems paliudyti, kad jo su rinktine iskovoti medaliai yra butent jo nuopelnas ir mano indelis buvo gal netgi mazesnis, nei as to buciau norejes.. Sauniai jis tada tvarkesi, mano nuomone, sprendimai buvo tikslus ir savalaikiai.. Ir del to balsa jam atidaviau ir siuose rinkimuose, nors ir gasdino tas rinktines apleidimas, apie kuri iskarto visiems priminiau.. na, bet tikiuosi, kad jis nepasikartos..

This Post:
00
270693.227 in reply to 270693.226
Date: 11/23/2015 10:40:25 AM
Overall Posts Rated:
167167
Viltis durniu motina. Taip, isrinktasis yra musu dievas ir sviesa ateityje, gerbkim mylekim ji, nes jis Isrinktasis! :D betkokiu atveju, tai tik zaidimas, o kaikurie is cia esanciu tame tarpe ir tu labai sureiksmini tuos vadinamus 'pasiekimus' atrodai issireiksdamas taip lyg jis tapo Lietuvos prezidentu, ar apple vadovu:) tai tik zaidimas, who cares pasiekei ar ne, uz nugaros turime daugybe treneriu, galbut ir geru, nieko nesakau, kurie taip sakant 'pasieke maziau':)

Last edited by Ž.Obradović at 11/23/2015 10:41:26 AM

This Post:
00
270693.228 in reply to 270693.225
Date: 11/23/2015 11:38:30 AM
Overall Posts Rated:
2828
Sėkmės.

Klausimas:
kokia naują skanduotę, naudoti rungtynių metu, gal turi numatęs?

Jo numates :))

Irvis Irvis Irvis .....................

Jai neimeta baudu, isgerem alaus :))

This Post:
22
270693.229 in reply to 270693.227
Date: 11/23/2015 12:28:40 PM
No Good News
II.1
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
Backyard Brawlers
Na, tiesiog, tu parasei, kad galvoji jog ne jis iskovojo medalius, as atrasiau, kad jis.. Ir kur radai toje zinuteje ape tuos pasiekimus? Isgalvoji kazka.. Nezinai ka berasyti, tai sugalvoji? Bet jei tu butum tada iskovojes tuos medalius, dabar tikrai rasytum, kad pasiekimai svarbus.. Tiesiog toks tu esi.. Ir dabar daznai rasai, kaip esi paprastas menedzeris ir turi teise kritikuoti.. Juokinga, nes kazkada tos kritikos pats nepriemei.. Ir be to, ta kritika tavo atzvilgiu buvo teisinga, o tavo kritika kaip jau kazkas cia sake tik stumimas, be tikru argumentu.. nu bet toks tu esi.. Ir as tau pritariu, kad tarp "nieko nepasiekusiu", kaip tu sakai, yra geru menedzeriu, bet nu tikrai tai ne tu..

This Post:
00
270693.230 in reply to 270693.204
Date: 11/23/2015 12:41:54 PM
Overall Posts Rated:
238238
Galvojau net neatrašinėt jau į šitą, bet kadangi yra faktinių klaidų, kuriom kai kurie gali patikėt, tai patikslinsiu tiesiog:
1.
Del viso pikto patvirtins mano zodzius ir Raxenel, nes kai buvom NT stabe, tai jis man net rase jog tave mest is to stabo norejo, nes ant tiek nevykelis budavai.. kad baisu.:D

Aš net nesu dirbęs su Raxeneliu, tai čia tik dar vienas tavo įsivaizduojamas draugas, kuris tau kažką rašė
2.
O dar pameni su mano zaidejo treniravimu istorija kai nesugebedavai nei vieno teisingo anglisko zodzio islement, arba driblinga su verzimusi sakei treniruot iki 15 u21 zaidejui?:DD

Čia ir buvo su tavo Peru komanda, ir ta komanda visiškai nieko gero nedavė Lietuvai, vienintelis žaidėjas buvo treniruojamas, o jis tik U21 ant suolo pasėdėjo ir toliau nieko nenuveikė. Kas dėl mano anglų kalbos, jau seniau esam šnekėję šita tema - tiesiog nesąmones šneki, taip niekad nėra buvę. Visiem kandidatam siunčiu tokį patį tekstą, savo kalbos gabumais niekad nesiskundžiau. O dėl driblingo ir veržimosi: aš net nematau, kame čia blogai, daugumai siųsdavau treniruočių planus 2-3 sezonams į priekį, ypač patiems jauniausiems žaidėjams, kad galėtų pasimodeliuot treniruotes ilgesniam laikotarpiui.

This Post:
00
270693.231 in reply to 270693.230
Date: 11/23/2015 1:09:45 PM
Overall Posts Rated:
167167
Tokiu atveju ir as tavo faktines klaidas pataisysiu, kurias tu pats parasei.

1. Scorpiono stabe as nieko nepalikau, ir tau teko viska daryt nuo 0.

- visu pirma protinguoli, as net nebuvau jokiam scorpiono stabe, o buvau Raxenelio, senesni zaidejai ji atsimins,tada dar tu gimes sitam zaidime nebuvai, tad apie kokius tu ten palikimus kalbejai taip ir nesupratau.

2.tas zaidejas kuris buvo is peru ne ant suolo trynes o puse sezo starte lose;)) atsiversk rungtyniu istorija nekures pasaku. Beto as jo ir negalejau toliau nt ruost nes tikriausiai tokie kaip tu uz kompp yra pasislepe oziai kurie tik stukalint ir tesugeba, del sios priezasties netekau ir zaidejo ir tolimesniu investiciju i lt jaunima. O del tokio mano poelgio tu turejai atsiklaupes dekot man o ne stukalint nea visa tai buvo daroma tam kad tokie kaip tu kazkada turetu savo rinktinei platesni zaideju pasirinkima.

O cia Mindei zinute:
Tebunie as neesu tarp tu geresniu, galiu del tavea ir blogiausias pabut, tavo zodis i dangu neina, tad pasilik ta geruma sau, man negaila, tao zaodimas. Susitaikyk su tuo, gerokai vyresnis kiek zinau esi bet rasineji visiskas pievas, matyt akinukai nuslydi bemaigant klaviatura.

Last edited by Ž.Obradović at 11/23/2015 1:11:04 PM

Advertisement