Dalo to celkem práci, ale projel jsem nabíráním a propouštěním z U21 celý letošní draft. teď musím data trochu protřídit a postupně se vám začnou ozývat členového mého realizačního týmu, abychom se nějak domluvili na tréninku, případném prodeji apod.
Realizační tým tvořím já (rwystyrk), Nellong a LA-docend24. Po zkušenostech z minulé sezony udělám rozdělení tak, že ten kdo má více hráčů v hledáčku U21 bude komunikovat jen s jedním z nás.
Primární rozdělení by mělo být
rwystyrk - všechny týmy, které mají hráče, kteří by se mohli dostat do U21 v této sezoně
Nellong - všechny týmy, které mají 19 leté a nespadají do předešlé kategorie
LA-docend24 - všechny týmy, které mají 18 leté, hrají III. ligu a nespadají do předešlých kategorií
rwystyrk - všechny týmy, které mají 18 leté a hrají I. nebo II. ligu a nespadají do jiných kategorií
V draftu jsem se zaměřoval primárně na hráče 18 leté se součtem skillů (bez staminy a FT) 45 a více bez ohledu na plat a 19 leté s platem nad 5000.
Pokud se vám do konce týdne nikdo z realizačního týmu a myslíte si, že máte v týmu někoho, kdo by mohl mít v budoucnu šanci na U21, ozvěte se mně.