Jak již jsem psal včera, začínám dávát dohromady U21 tým pro příští sezonu. Obecně si myslím, že kvalita hráčů je srovnatelná s letošní sestavou, ale s tím, že nemáme jasné individuality, které ční nad ostatními - opory týmu typu Uhrovice, Altmana, Sedlára a Hány.
Kostru nového týmu budou samozřejmě tvořit hráči, kteří si již s U21 odehráli své letos. V následujícím přehledu podle pozic uvádím ty hráče, u kterých je šance na U21 největší. Vyrovnanost je ale obrovská, takže téměř nikdo (snad kromě Lošáka a Kotaly) nemá v tuto chvíli úplnou jistotu. Rozhodně je potřeba dále pokračovat v tréninku podle propozic, které jsme si domluvili (pokud vám někomu není jasné, co máte trénovat, prosím napište mi!) .
A velmi důležitá věc je udržování formy - jinými slovy hlídání týdenních minut. Říkám předem, že hráč s formou nižší než 8 nemá vůbec žádnou šanci si zahrát.
Tak tedy nadějní hráči podle pozic (guardi , SG/SF a PF/C se mohou samozřejmě v některých případech prolínat, toto jen jen prvotní hrubé rozdělení). Z přehledu je patrné, že máme mnohem větší množství 19-letých hráčů, již nyní dobře vytrénovaných, než v minulých sezonách. Takže pokud všichni vydržíme s tréninkem, v přespříští sezoně by naše U21 měla být opravdu nebývale silná.
PG - Hemza, Opluštil, Lípa (19 let), Pták
SG - Lošák, Čech Tomáš, Liška Julián, Jeníček (19), Hubka (19)
SF - Týfa, Šimon, Kupka, Urbánek Svatoslav, Kubík, Široký (19)
PF - Moravec, Skokan, Hartych (19), Liska Marek (19), Šimr (19), Hlavatý
C - Kotala, Turek, Mlýnek, Czudek (19), Císař, Urbánek Radoslav (19)
Potom máme velkou skupinu výborných hráčů, kteří ale pro těžké mezinárodní zápasy nemají na dostatečné úrovni některé skilly (nebo třeba jen jeden skill) - Vogel, Hach, Rudolf, Trebický, Szkandera, Grohman, Háza, Hejda, Dzurko, Novák Jiří, Malár, Zelený, a další.
Takže to vypadá, že bude z čeho vybírat. Tento seznam samozřejmě nemusí být (a ani nebude) konečný. Dobrým tréninkem se do něj mohou dostat i další hráči. A pokud třeba váš hráč ve výčtu není a máte pocit, že jeho skilly jsou takové, že by tam být měl, kontaktujte mě.