Az oké, hogy egy kívül álló-nak ez már elég lehet a feljelentéshez, csak épp nem lenne jó ha ilyen baromság miatt zárnák ki a BB-sek, főleg, hogy ott van pl. Zimmerman aki tényleg hülye igazolásnak tűnik, de közbe meg egyáltalán nem belső embernek készül. Az meg megint vicc lenne ha azért zárnák ki, mert 6 szezon alatt Ő igazolt tőlem 2 embert én meg szintén igazoltam tőle 2 embert, nem lehet Magyar csapattól igazolni, mert akkor egyből számolnod kell azzal, hogy valaki feljelent vagy mi???
Ip cím egyezés tuti nem volt, attól nem kell tartani, suli, munkahely meg egyéb dolgok meg kizárva, mert kicsit nagy a korkülönbség köztünk. :)
Szelevény-t meg Én nem is ismerem, Őt Alba karolta fel, mert ha jól tudom valami 30 embere volt és csak néha néha lépett be, de mivel egy ligába voltak és nem volt rossz csapata ezért Alba felajánlotta neki, hogy segít neki, amit Italia11 (elnézést ha nem pontosan írtam le a nevét) el is fogadott szóval amolyan mentor/tanítvány dolog van kettejük közt.Bár azóta azt hiszem, már át alakult félig farm csapattá, mert 2 embert is edz Szelevény az u21-nek.
Last edited by Kobemaister24 at 10/17/2010 7:41:21 AM