אני אמנם סיימתי בצמרת ליגה 2 אבל זו העונה הראשונה שזה קורה ואני פה מעונה 9. אז תחשיבו אותי איך שבא לכם
בליגה הישראלית, עונה 9 נחשב להמון זמן יחסית (בעיקר בהשוואה בין אלו שטובים בניהול הקבוצות).
להגיע לטופ של ליגה שנייה אפשרי רק אם כרגע יש לך נכסים רבים (ביחס למתחרים), אז ברור איך אני רואה את זה.
ומילה לפיני - ההתייחסות שלך לכל מי שמהליגה הבכירה או מצמרת ליגות המשנה היא לא מכובדת ואפילו מעליבה - כל מי שמהעבר השני של הוויכוח הוא אחד שמצביע רק לפי האינטרס הפרטי שלו ולא חושב לטובת המשחק??? כל מי שבליגה הבכירה הוא איזה נבזה שיהרוס כל הזדמנות לשיפור המשחק רק כדי שימשיך להשאר שם??? אולי חלקם כן אבל כולם??? לבטל את דעתם של מאמני הליגה הבכירה היא לא ראויה לחלוטין.
אחזור על מה שכתבתי.
זו עובדה סוציולוגית ידועה שהמצב בו אדם נמצא משפיעה על הבחירה. במודע או שלא במודע.
לכן, חשוב לציין מה הצביע כל אחד.
לא כתבתי שדעה אחת טובה יותר מאחרת. זה ניסיון, מגעיל בעיניי, לסלף את מה שכתבתי.
בהחלט, מי שמסתכל על זה יישמח לראות חלוקה לפי "מגדרים".
חלוקה שקיימת בהרבה מאד סקרים, כי יש משמעות למגדרים השונים (עשירים-עניים, אשכנזים-מזרחים, ימניים-שמאלניים וכו'). כאן המגדרים הינו הליגה בו נמצא כל מצביע.
אם מאמני הליגה הבכירה הם נגד כל מהלך שלדעתך ייפגע בהם, מה זה אומר עליך? - לכל וויכוח יש שני צדדים ואם להשקפתך הם צד לא אובייקטיבי ואין להתייחס (או להתייחס אחרת) להצבעתם, אז אתה חייב לקבל את הצד השני של ההשקפה שאומר שגם למי שבליגות 3 ומטה צריך להתייחס בהתאם הרי ברור שכל מי שבליגה נמוכה ירצה להקטין את הפער ולכן גם הוא לא אובייקטיבי - אז לפי דברייך כל הצבעה היא חסרת טעם כי כל אחד יצביע לפי צרות עיניו שלו.
גם על זה עניתי. ממש מתסכל שצריך לענות את אותן תשובות כמספר המגיבים.
בכל מקרה, התשובה היתה - אם זה פיתרון שלא ישפר, ואף יותר מכך - לדעת חלק מהמצביעים (מאותה שיכבה בצד ה"מרוויח" של חוסר התחרותיות) אף תפגע בנושא הנ"ל, איזה סיבה תהא להם להצביע בעד זה? הם הראשונים שייצטרכו להצביע נגד!
אגב, אני בטוח שאתה חושב שאתה "על הגל", כי הנה עוד רגע אתה בליגת העל. אך כשתהיה שם, אתה, סביר להניח, תחווה את מה שאני טוען כאן, ותלמד בדרך הקשה, שטעית בנסיונך לסכל הצעה זו.
Last edited by Pini פיני at 4/29/2012 12:40:18 PM