Sale, sve cestitke na ulasku u veliko finale. Za mene neocekivano dobar otpor Stene. Ne kazem da je to los tim, daleko od toga, ali kao da je malo zapusten poslednjih nedelja. Da su svi igraci imali formu 9, pitanje je kako bi se Sale izborio. Na kraju ipak mislim da suvi kvalitet dolazi do izrazaja, uvek. Ipak mi ovaj otpor Stene daje nadu da mogu u svojoj dvorani da se nadam lepim stvarima. Sta da kazem za utakmicu Revana i mene..Revan bez ikakvih ambicija u ovom plej ofu, ali sa velikim planovima za narednu sezonu, sto potvrdjuje i prodaja jednog od omiljenih igraca, Sarica. Igrao je prakticno sa 4 treceligaska startera, klupa mnogo "tanja" od moje, sto je na kraju i dovelo do ovog debakla. Moji rezervisti su postigli neverovatnih 63 poena, njegovi samo 4.
Veliko finale-velika ocekivanja. Samo za jednog ima mesta u drugoj ligi, a po svemu prikazanom ove sezone - zasluzili smo obojica. Dva potpuno suprotna tima, a opet tako priblizni u svim statistickim kategorijama. Za mene kljucna prva utakmica. Ako je izgubim, mogu odmah da cestitam Saletu. Sale, puno srece, zelim ti da sledece sezone igras mnogo zanimljiviju III.2 ligu nego sto je bila ove sezone.