Ima vecu sansu ali ne mora da znaci da dobija, a i taj rejting je nabio u zadnjoj cetvrtini kad mi je igrala druga postava. Ovo je bila lagana pobjeda, nikad laganija. Imao sam vodstvo i preko 30 razlike pred kraj 3. cetvrtine tako da nije da sam ga dobio na poen razlike pa da kaze nesto. Slobodno pogledaj malo od meca pa onda pricaj. Mozes i da pogledas statistiku, u svemu sam bio bolji u skokovima, asistencijama, izgubljenim, ukradenim loptama, blokadama, skokovima u napad, u procentima suta, takodje sam imao i vise upucenih suteva, kao i slobodnih bacanja. Rejtinzi su jedna najveca glupost, bolje malo pogledaj statistiku. A i ja sam rekao, ako misli da je ovo do ME kad se zavrsi kup ako oce igracemo prijateljsku utakmicu i tu garantujem pobjedu preko 20 razlike. Tesko da moze dva puta protiv istog tima bolji tim da izgubi? Tako da i ako tad izgubi nadam se da nece pricati da je do ME. Takodje ne smijemo zanemariti igru na domacem terenu, tu je takodje stecena prednost u moju korist.