Οταν ποσταρα ειχα δει μεχρι και την 3η περιοδο , μου αρεσες γιατι αλλαξες συστημα επιθεσης και τα πηγες πολυ καλα ανεξαρτητα το τι αποτελεσμα θα ερχοτανε στο τελος.
Προσωπικα δεν καιγομαι για να ανεβω , το βλεπω καπως ετσι οτι αν δεν μπορω να κερδισω εδω χωρις πολλα πολλα δεν εχω τυχη μετα .Την πρωτη φορα που ανεβηκα εκανα διαφορα τρυκ για να το καταφερω ,ομως παραπανω δεν ειναι αρκετα και προσεξε με εδω, καλοπροαιρετα στο λεω αν θελεις με ακους , με πιστευεις και εσυ και οποιος θελει αν ανεβεις ετσι οπως εισαι με τετοιο γηπεδο την πατησες και χοντρα μαλιστα , εγω ολη την σεζον στο μειον ειμαι οικονομικα και πολυ μαλιστα να σκεφτεις οτι οσα λεφτα πηρα απο τον αγωνα μας τοσα επαιρνα απο εισιτηρια ολη την σεζον καταλαβαινεις οτι ευκολα πας σχεδον στο φτου και απο την αρχη αν ανεβεις και πεσεις .
Το ειχα πει απο την αρχη που βρεθηκα εδω χωρις γηπεδο μεγαλο δεν συμφερει να πας πουθενα καθεσαι εδω και φτιαχνεσαι ετσι ωστε να μπορεσεις να ανταπεξελθεις στην στραβη ... ποσες πιθανοτητες θα εδινες στον κατζα πχ να μεινει στην α1 αν επαιζε πλει-αουτ με κανονικη ομαδα ? κατι τετοιο θα περιμενεις η οπως ειμουν εγω εξασφαλισμενη η 7η θεση και προσπαθουσα να φτιαξω την ομαδα για τα πλει-αουτ μου εκανε εκει διαφορα η μηχανη και τσουπ ναμαι εδω.
Αυτα τα ολιγα απο μενα καλη συνεχεια ναχουμε :)