BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
60774.224 in reply to 60774.214
Date: 1/27/2010 2:00:13 PM
Overall Posts Rated:
22
Ne bih pričao nešto što ne znam!
Tvoj igrač će da napreduje istom brzinom kao i moj iz razloga što potencijal dolazi do izražaja posle 22 što znači ja ću ga moći trenirati 2 godine duže od toga.
Da trener je 6 i treniram 1 poziciju, a tvoj igrač ima 1 ili 2 nabudžena skila ali mu nije ni do ...
Veća plata ne znači veći kvalitet
I molim te nemoj me savetovati :)))

This Post:
00
60774.225 in reply to 60774.196
Date: 1/27/2010 2:21:51 PM
Overall Posts Rated:
11
mladicu, opusti se :)

ma jebote mladiic :D
hehe ma to ja njega malo ...

This Post:
00
60774.226 in reply to 60774.225
Date: 1/27/2010 2:38:28 PM
Overall Posts Rated:
88
hahaha... :)
a citam ovo i ne razumijem ove ljude..
kakav bre Ivezic i kompanija.. Danilovic je tata :) haha

This Post:
00
60774.227 in reply to 60774.225
Date: 1/27/2010 2:39:26 PM
Overall Posts Rated:
00
Veca plata itekako pokazuje trenutni kvalitet i nema boljeg pokazatelja.Samo ti tako nastavi,tvoja stvar,meni ne smeta.

Last edited by DzOnI_LeNgEnDa at 1/27/2010 2:41:19 PM

This Post:
00
60774.228 in reply to 60774.223
Date: 1/27/2010 3:08:08 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ne bih baš bio siguran da si ti zaslužan za razvitak BIH-a, pre bih rekao Bevzil i još par njih; a i koliko pratim forum vidim da te tamo više ne žele pa si došao ovde da prodaješ maglu!
A kako si vodio reprezentaciju ove sezone bolje da se postavio standadnu petorku i taktiku na početku i da ništa ne menjaš bolje bi prošao!
I ti si lik koji likuje,a ovde si došao da prodaješ mu.. za bubrege.
Samo ti vodi Bosance nemoj se ovde pojavljivati!
CT protiv Poljaka, a sledeća utakmica TIE a iz aviona se vidi gde si imaop realnije šanse!

Ha ha ha, dijete iskuliraj se ;)
Bevzil jeste dosta ucinio kao i Vuk koji bi trebao nakon mene preuzeti reprezentaciju jer je dogovor bio takav, ja imam svoja 4 mandata koja sam dobio sa lahkocom. Ti mi pricas o taktici? Za sebe mogu reci da sam jedan od najboljih takticara na nasem prostoru. Mogu se pogledati utakmice BiH NT i u dosadasnjim utakmicama nema fula sa taktikom, uvijek procitam protivnike, cesto iznenadim dosta jace i sl.
A ja da sam htjeo mogao sam reci da hocu nakon ovoga jos jedan mandat no nepotrebno mi je, vecina me vole i svi postuju.
Grupa u kojoj nemas teoretsku sansu da prodjes, pitas se kako odigrati, vidjeo sam nasu priliku protiv Poljaka da napravimo iskorak i odigrao CT, samo je trunka falila da mi prodje i da pobjedimo i napravimo najvecu senzaciju u kvalifikacijama (kao u proslim sto sma pobijedio Bugarsku koja je tada bila medju najjacim repkama ;) ) nismo imali srece i izgubili tu utakmicu koju bi svakako izgubili. Sve utakmice koje smo morali pobijediti smo pobijedili. Svi su prezadovoljni rezultatima do sada i sa ovim su svi zadovoljni. Ne znam o cemu ti momak pricas, ocito si ljubomoran i slab pa nam ti ovdje prodajes maglu ;)

I za kraj ti ovdje ljudima objasni iz kog si ti aviona gledao i gdje sam imao "daleko realnije sanse" u kojoj to utakmici sto smo izgubili?? Mozda protiv Turske lol, mozda protiv Srbije, lol, koju ste vi izradili za TIE sa kojima sam se ja dogovorio i ispostovao ga? Imas pravila za pocetnike lagano uzmes i procitas ih, mozda nekad nesto i naucis, ako se popravis i budes fin dacu ti par instrukcija ;)

Lijep pozdrav ;)

This is where we hold them!
This Post:
00
60774.229 in reply to 60774.227
Date: 1/28/2010 4:50:22 AM
Overall Posts Rated:
22
Veca plata itekako pokazuje trenutni kvalitet i nema boljeg pokazatelja.Samo ti tako nastavi,tvoja stvar,meni ne smeta.

:))))

This Post:
00
60774.230 in reply to 60774.228
Date: 1/28/2010 5:01:45 AM
Overall Posts Rated:
22
Ha ha ha, dijete iskuliraj se ;)
Bevzil jeste dosta ucinio kao i Vuk koji bi trebao nakon mene preuzeti reprezentaciju jer je dogovor bio takav, ja imam svoja 4 mandata koja sam dobio sa lahkocom. Ti mi pricas o taktici? Za sebe mogu reci da sam jedan od najboljih takticara na nasem prostoru. Mogu se pogledati utakmice BiH NT i u dosadasnjim utakmicama nema fula sa taktikom, uvijek procitam protivnike, cesto iznenadim dosta jace i sl.
A ja da sam htjeo mogao sam reci da hocu nakon ovoga jos jedan mandat no nepotrebno mi je, vecina me vole i svi postuju.
Grupa u kojoj nemas teoretsku sansu da prodjes, pitas se kako odigrati, vidjeo sam nasu priliku protiv Poljaka da napravimo iskorak i odigrao CT, samo je trunka falila da mi prodje i da pobjedimo i napravimo najvecu senzaciju u kvalifikacijama (kao u proslim sto sma pobijedio Bugarsku koja je tada bila medju najjacim repkama ;) ) nismo imali srece i izgubili tu utakmicu koju bi svakako izgubili. Sve utakmice koje smo morali pobijediti smo pobijedili. Svi su prezadovoljni rezultatima do sada i sa ovim su svi zadovoljni. Ne znam o cemu ti momak pricas, ocito si ljubomoran i slab pa nam ti ovdje prodajes maglu ;)

I za kraj ti ovdje ljudima objasni iz kog si ti aviona gledao i gdje sam imao "daleko realnije sanse" u kojoj to utakmici sto smo izgubili?? Mozda protiv Turske lol, mozda protiv Srbije, lol, koju ste vi izradili za TIE sa kojima sam se ja dogovorio i ispostovao ga? Imas pravila za pocetnike lagano uzmes i procitas ih, mozda nekad nesto i naucis, ako se popravis i budes fin dacu ti par instrukcija ;)

Lijep pozdrav ;)

1)
2) Čitajući forum posle utakmice sa Poljskom baš sam video da te žele na mestu selektora
3) Ti si uvlaka koja koristi priliku da bi sebi obezbedio priliku i što bolju poziciju na sledećim izborima
4) Nisi nam potreban ti da nas organizuješ, postoji plan takav i bez tebe
5) Imaš iskustvo vođenja reprezentacije, ali još uvek si zelen i ne treba uvek pogađati taktiku šta protivnik igra, već naterati protivnika da se prilagodi tebi; ali ti si još uvek zelen kao ...
6) Nemaš potrebe se raspravljati samnom, jer moj i glas drugih igrača teško da ćeš dobiti, a izbore u CG možeš dobiti jedino ako dođeš ovde na letovanje i otvoriš novih 20 klubova :))))
7) Javljam se dobrovoljno skautovati drugu ligu posle drafta i jedan deo liga u inostranstvu.
pozdrav svima

P.S. Nema lične ambicije da budem selektor i podržaću najkvalitetnijeg menadžera iz CG kada se bude prijavio na izborima. Bez obzira na sve tu bih voleo da vidim Prilepak, Džonija, Daču ili ako neko drugi ispliva na površinu

Last edited by no Frks at 1/28/2010 8:10:37 AM

This Post:
00
60774.231 in reply to 60774.230
Date: 1/28/2010 7:08:03 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
1)
2) Čitajući forum posle utakmice sa Poljskom baš sam video da te žele na mestu selektora
3) Ti si uvlaka koja koristi priliku da bi sebi obezbedio priliku i što bolju poziciju na sledećim izborima
4) Nisi nam potreban ti da nas organizuješ, postoji plan takav i bez tebe
5) Imaš iskustvo vođenja reprezentacije, ali još uvek si zelen i ne treba uvek pogađati taktiku šta protivnik igra, već naterati protivnika da se prilagodi tebi; ali ti si još uvek zelen kao ...
6) Nemaš potrebe se raspravljati samnom, jer moj i glas drugih igrača teško da ćeš dobiti, a izbore u CG možeš dobiti jedino ako dođeš ovde na letovanje i otvoriš novih 20 klubova)))
7) Javljam se dobrovoljno skautovati drugu ligu posle drafta i jedan deo liga u inostranstvu.
pozdrav svima

P.S. Nema lične ambicije da budem selektor i podržaću najkvalitetnijeg menadžera iz CG kada se bude prijavio na izborima. Bez obzira na sve tu bih voleo da vidim Prilepak, Džonija, Daču ili ako neko drugi ispliva na površinu

1.
2. Da zele me ljudi su bil inezadovoljni CTom nakon objasnjena su se slozili da je vrijedilo pokusati (da sam bio loš ne bi svi glasali an drugim izborima za mene ;) )
3. Sta ce mi prilika, sta ja imam od toga sto sam selektro, jel mi to neko placa, samo koristim svoju dobr uvolji, znanje (koje ti sigurno nemas) i slobodno vrijeme.
4. Vidio sam vam planove, hajmo zeznut Srbiju izgubiti ostale tekme i svi mirni.
5. Ti momak kada budes imao znanje kao ja mozes mi se obratiti, pogledaj koliko igras i pogledaj ti tima, ujedno smijesno i zalosno. 4 sezone cu nakon mandata imati iskustvo selektora, priej toga sam pomagao mladu selekciju i sl. Sto se tice taktiak, vidi se da neznas, cuj da s eon tebi prilagodi, sta trebas uvije kigrati isto da budes providan on da ti se prilagodi i pocjepa te, pogledaj moje utakmice sve i u timu i u reprezentaciji, i pronadji promasaj u taktici ;) takvih nema iako ima ima ih minimalno...
6. I ja lud sto se raspravlajam s djecom, ko je uopste spomenuo tvoj glas, koga briga za tebe? Ima drugih ljudi koji ce prepoznati moje kvalitete.
7. Skautuj ligu ko ti brani, taman da nesto korisno uradis.

Uglavnom ovim je moja rasprava s tobom zavrsena, rekao sam ti ako budes dobar i fin i popravis se mozda ti dam instrukcije, samo polako mozda jednog dana i naucis nesto ;)

Last edited by no Frks at 1/28/2010 8:11:46 AM

This Post:
00
60774.232 in reply to 60774.231
Date: 1/28/2010 7:39:00 AM
Overall Posts Rated:
22

From: valeffron

To: King_Leonidas
This Post:
0 0 0 0 0
79319.64 in reply to 79319.63
Date: 14/04/2009 20:26:00

Average on Posts:
0 0 0 0 0
da se razumijemo ti si najveci levat ovdje,,poslije izvlacenja covjek mi pise poruku da ce igrati laganica,,, i to nekakvim redoslijedom : hajmo igrati laganicu jer ja imam vrlo tezak redosljed poslije.. Ja sam svakako mislio igrati protiv tebe laganicu,, jer ti je tim katastrofalan,,,,, samo si se ti spustio na bezvezan nivo zbog 50k..a znas i sam da ti nemas nikakve sanse u kupu.....Nisam ni ja imao samo da upozorim ostale kad prime slicnu poruku kao ja,, druga stvar ti me nebi pobjedio ni sa svojim CT om,,, da nisam prodao veoma vaznog centra za masne pare,,,i da fernandez nije ozljedjen..
No :) nije bitno samo sam htio ljudima da kazem neke stvari da se ostali manji timovi paze ako im od gospl Leonidas-a stigne poruka istog ili pak sličnog karaktera....pozzzz svima

Last edited by no Frks at 1/28/2010 8:13:26 AM

This Post:
00
60774.233 in reply to 60774.232
Date: 1/28/2010 9:04:49 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Samo najjaci opstaju ;)
Previse si dosadan
Cao

Last edited by LA-King_Leonidas at 1/28/2010 9:29:22 AM

From: DACHO
This Post:
00
60774.234 in reply to 60774.233
Date: 1/28/2010 9:13:57 AM
Overall Posts Rated:
5151
Pa sto se reprezentacije tice postoji plan za skautovanje i kupovinu igraca i do sada smo tu ja,hate-usa,boban,Tymoschuk,emoo i eventualno lazo. Svi su igraci sa trenirama 6-7 i velikom zeljom da skautuju nase lige ili kupe nekog dobrog potencijala. Mislim da je napredak ocigledan u odnosu na prethodne sezone. Jos samo da se oformi pravi strucni stab sa 8 dobrih igraca jer tesko je sve raditi sam.Naravno spisak nije gotov moze se prikljuciti ko god zeli,ali bi za sada trebalo ostati na korisnicima iz Crne Gore.Leonidase hvala na ponudjenoj pomoci,cijenimo to i ako nam bude bila potrebna znacemo kome da se obratimo.

Advertisement