2 aastat kusjuures. Sellest on isegi oluliselt rohkem kahju jah. 23.a legend ülemised 6 skilli kõik 14 ja 15 ja alumised helepunased - hinnaks vaid natukene rohkem kui toorikuna ostes. Ma teadsin juba tegelikult ostmise ajal, et hind on krõbe aga tahtsin ja ostsin sellegi poolest. Väga jube on ikka mõelda, et 2 aastat treenid ühte poissi :D
Vorm oli Kasel tõesti madal aga isegi siis kui tal vorm korras oli, ei teinud ta platsil seda, mida oleks näha tahtnud. Söötmine peaks ikka tähendama meeskonna kaaslastele heade viskekohtade leidmist või siis ründekulgu (kõikide meeste sööt küll loeb aga siiski) oluliselt tõstma.. Legendaarse sööduga 5-6 res-i mängus pole just teab kui tegija, sinu Haavapoiss andis ka rohkem sööte :D Ma ei usu, et oleks paika loksunud, mul oli suur äär väga nõrk koht ja noh on jätkuvalt tegelikult. Poleks nkn palgaruumi olnud, et sellesse investeerida. Valisingi pmt kahe mehe vahel koguaeg, üks siis lauaspets aga muud skillid nii 10-11 ja teine siis pigem VÄ - enamus skillid kõik 10-13.. Kaitse oli tglt mõlemaga suht kehv sellel posil, teine küll suutis vastaste SÄ välised visked ära nullida... Eks hetkel näitab vana rasva pealt 160k nädalas, nüüd aga arvatavasti nänniraha kukub kolinal, kaotustega ei tule publikut jne.. Ma lubasin endale, et järgmine hooaeg kui ma üldse kellegi juurde ostan, siis on 2 varianti - kas mingi metsikult hea eesti draftipoisi kõva poti ja heade skillidega või siis selleks, et üleminekumängud võita (või nendele üldse jõuda) :D