Hezký pot. Skillově pravděpodobně bude nic moc. Tipuji, že může mít max. TSP 50. Ale i tak by z něj šel udělat výborný hráč. No pár sezón zpátky se rozhodlo, že budeme některé generace vynechávat, protože jsme prostě nebyli schopní v tom počtu manažerů utáhnout trénink napříč všemi generacemi.
Řešilo se to tady na fóru, takže bys konverzaci k tomu určitě zpětně dohledal. Myšlenka je v tom, aby se netříštily síly a schopní manažeři se zaměřili na stejnou generaci hráčů a trénovali hráče na max, aby se vytrénovala jedna celá generace špičkových hráčů. Vtip je v tom, že ty jako jeden manažer můžeš sám vytrénovat 1-2 špičkové NT hráče, ale pokud se k tomu nepřidají další, tak je to k ničemu. Jako bys měl v NT týmu jednoho Lochmana, Hromadu, Menšíka a k nim průměrné hráče.
Třeba já mám teď roztrénované dva top hráče v A-týmu Michala Deutsche, 24 let, cílově SF/PF
(46003945) a v Utopii Pavla Utěšila, 25 let, cílově C
(45223584), ale bohužel ve své generaci jsou dost osamocení. Protože k nim nejsou stejně kvalitní guardi, takže to vypadá, že vlastně z pohledu NT jsem ty hráče trénoval trochu zbytečně. Což pak člověka mrzí...
Současný NT kádr je opravdu špičkový. Hlavně na perimetru je v poslední době hodně z čeho vybírat a kolikrát i hráči TSP 140 se kvůli tomu nedostanou do NT.