evo pošto se malo digla prašina (mislim ne potrebno), pokušaću da je sputim malo.
zbog velikog posla oko igrača od 21 godina i igrača od 18 godina, za koje smo procenili da su prioritetni, malo se kasnilo sa igračima od 19 i 20 godina. logika je bila da su oni već u određenom treningu i da mogu malo da sačekaju (to je uostalom bila i flaviusova preporuka).
sada je sve kompletirano i vodi se računa o sve 4 generacije. spisak ljudi koji se bavi tim igračima je sledeći:
18 godina PG, SG, SF - kotoor,
18 godina PF i C - likchina,
19 godina PG i SG - superstar (jabus i pešić)
19 godina SF - asirko
19 godina PF i C - trbazzi
20 godina PG i SF - navaro
20 godina SG - peki
20 godina PF - shone brate
20 godina C - golub
21 godina svi - kotoor.
ovo nije nikakav stručni štab ili slično. ovde niko ne pomaže meni. svako radi svoj deo posla i svako je meni, pa i vama odgovoran za svoju grupu igrača. molio bih vas sve da sarađujete sa ovim momcima, a ako neko ima problem sa bilo kim od njih može slobodno meni da se obrati. svi rade po nekim mojim okvirnim uputstvima i svi imaju obavezu da se što više trude oko svakog igrača.
ove ljude nisam odabrao pre izbora, da bi mi doneli neki broj glasova. nego su neki izabrani bukvalno pre 2 dana. naravno neke sam planirao i ranije. npr trbazzi nije glasao za mene, ali me je oduševio sa koliko je želje ušao u sve ovo i javno mu se zahvaljujem za trud.
razmišljao sam između mnogih imena i ne kraju izabrao ove ljude. bilo je tu još dosta ljudi za koje sam siguran da bi dobro odradili posao, ali ne mogu svi da budu uključeni. primetili ste da ovde nema ljudi iz SŠ-a. ali ipak sam hteo da pružim šansu i drugim ljudima da malo rade oko repke. možda sam tu pogrešio, a možda i nisam.
hvala svima koji pomažu radu repke. hvala flaviusu koji mi je dao odma spiskove igrača, koji mi je odgovorio na svako moje pitanje i koji me je posavetovao o osnovnim stvarima. hvala gm-u koji je iskreno čestitao na pobedi protiv rumuna, hvala svima koji su gledali ove 2 utakmice repke, hvala i svakom ko mi pošalje bilo koju informaciju oko repke (a bilo je dosta takvih ljudi koji su dali svoj mali doprinos, da im sad ne nabrajam imena), hvala svima koji sarađuju, hvala i veseljaku :)))
p.s. nemam ništa protiv da jarley, flavius ili neko treći pomaže igračima i savetuje, ali ispoštujte i nas. dogovor je uvek moguć...
Last edited by kotoor at 4/14/2010 9:36:33 PM