BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 (XII)

U21 (XII) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kotoor

This Post:
00
138124.226 in reply to 138124.217
Date: 4/14/2010 8:06:31 PM
Overall Posts Rated:
500500
sa pekijem i golubom u strucnom stabu salis se...eto na primer kootor je vec kod mene sa ovim dobio veliki minus i izgubio glas na sledecim izborima.

evo ovo je valjda zadnji post, na koji treba da ti odgovorim.
ako sam zbog ovoga dobio minus i neka sam. uvek podržavam ljude sa kojima radim.
a o glasovima još uvek ne treba pričati. prvo ću da vidim kakav smo posao odradili, ako to liči na ono što sam zamislio voleo bi da ostanem još jedan mandat, a ako se ne vidi neki pomak u odnosu na današnje stanje, neću se ni kandidovati.
p.s. kao što si ti rekao da nije lepo da ljudi budu protiv mene a nisu ni videli kako ću da radim, tako isto nije ni lepo da ti napadaš pekija i goluba. ako odrade dobar posao, nastaviće da ga rade. ako ne odrade dobar posao, onda ih kritikuj i njih i mene što sam ih postavio.
svako dobro veseljače...

From: kotoor
This Post:
00
138124.227 in reply to 138124.226
Date: 4/14/2010 8:37:19 PM
Overall Posts Rated:
500500
evo pošto se malo digla prašina (mislim ne potrebno), pokušaću da je sputim malo.
zbog velikog posla oko igrača od 21 godina i igrača od 18 godina, za koje smo procenili da su prioritetni, malo se kasnilo sa igračima od 19 i 20 godina. logika je bila da su oni već u određenom treningu i da mogu malo da sačekaju (to je uostalom bila i flaviusova preporuka).
sada je sve kompletirano i vodi se računa o sve 4 generacije. spisak ljudi koji se bavi tim igračima je sledeći:
18 godina PG, SG, SF - kotoor,
18 godina PF i C - likchina,
19 godina PG i SG - superstar (jabus i pešić)
19 godina SF - asirko
19 godina PF i C - trbazzi
20 godina PG i SF - navaro
20 godina SG - peki
20 godina PF - shone brate
20 godina C - golub
21 godina svi - kotoor.
ovo nije nikakav stručni štab ili slično. ovde niko ne pomaže meni. svako radi svoj deo posla i svako je meni, pa i vama odgovoran za svoju grupu igrača. molio bih vas sve da sarađujete sa ovim momcima, a ako neko ima problem sa bilo kim od njih može slobodno meni da se obrati. svi rade po nekim mojim okvirnim uputstvima i svi imaju obavezu da se što više trude oko svakog igrača.
ove ljude nisam odabrao pre izbora, da bi mi doneli neki broj glasova. nego su neki izabrani bukvalno pre 2 dana. naravno neke sam planirao i ranije. npr trbazzi nije glasao za mene, ali me je oduševio sa koliko je želje ušao u sve ovo i javno mu se zahvaljujem za trud.
razmišljao sam između mnogih imena i ne kraju izabrao ove ljude. bilo je tu još dosta ljudi za koje sam siguran da bi dobro odradili posao, ali ne mogu svi da budu uključeni. primetili ste da ovde nema ljudi iz SŠ-a. ali ipak sam hteo da pružim šansu i drugim ljudima da malo rade oko repke. možda sam tu pogrešio, a možda i nisam.
hvala svima koji pomažu radu repke. hvala flaviusu koji mi je dao odma spiskove igrača, koji mi je odgovorio na svako moje pitanje i koji me je posavetovao o osnovnim stvarima. hvala gm-u koji je iskreno čestitao na pobedi protiv rumuna, hvala svima koji su gledali ove 2 utakmice repke, hvala i svakom ko mi pošalje bilo koju informaciju oko repke (a bilo je dosta takvih ljudi koji su dali svoj mali doprinos, da im sad ne nabrajam imena), hvala svima koji sarađuju, hvala i veseljaku :)))
p.s. nemam ništa protiv da jarley, flavius ili neko treći pomaže igračima i savetuje, ali ispoštujte i nas. dogovor je uvek moguć...

Last edited by kotoor at 4/14/2010 9:36:33 PM

This Post:
00
138124.228 in reply to 138124.227
Date: 4/14/2010 9:30:04 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
За тренинг бекова помажу ми Јабус и Пешић (све у договору), са циљем да би се на сваку поруку одговорило на време и да не би случајно неког играча пропустили!
Уколико неко од менаџера није добио поруку за свог играч, добиће је сигурно до краја ове недеље!
Позз свима и хвала на стрпљењу!!!

П.С. Такође, ако је било ком менаџеру потребан било какав савет везано за тренинг бекова може да ми се јави на ББ мејл!!!

Last edited by Superstar at 4/14/2010 9:32:31 PM

This Post:
00
138124.229 in reply to 138124.228
Date: 4/14/2010 9:35:30 PM
Overall Posts Rated:
500500
moja greška zaboravio sam svetislava :)
evo idem da promenim...

This Post:
00
138124.230 in reply to 138124.228
Date: 4/14/2010 9:42:46 PM
Overall Posts Rated:
22
Ovako... Zeleo bih misljenje ljudi i staba zasto Damjanic nije u repki? Trenutno je bolji od sva 3 PG-a u repki sa 20g ima vecu plau od ovih od 21, DMI skoro kao sva 3 zajedno i u najboljoj je formi?! Flavijus zna da sam ispao iz III lige zato sto sam se posvetio pravilnom treningu i sada kada mi treba kes u IV i dalje radim dobar posao NIKO iz nove uprave ne ceni....ima vremena za njega! Pa bih molio novog selektora ili ekipu da mi kaze sta jos treba da se radi da bi se doslo do repke?!

This Post:
00
138124.231 in reply to 138124.208
Date: 4/15/2010 3:10:08 AM
Overall Posts Rated:
178178
Slazem se, stvarno je glupo da neko od neiskusnijih menadzera prica o treningu, i da nam drzi predavanja kako sta treba, da trazi da mu se salju skilovi itd., ok ako neko trazi ili mu treba savet, al ovako bolje neka se cimaju oko timova u trecoj, cetvrtoj ligi, gde ima dosta amatera, i neznaju nista o treningu, a za prvu i drugu ligu ne bi trebalo da ima tih problema, jer svi znamo kako se trenira reprezentativac, nije tu neka velika filozofija, samo treba da se posveti menadzer tome, pitanje je samo dal hoce ili nece, nista drugo...
Zamislite kad bih ja drzao predavanja GM-u pa ja mislim da bi mi za to mozda i banovao:-)))) ili Flaviusu koji je ceo zivot posveti repki, xe, xe :-)))

Pazi, ne mozda - sigurno!))

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
138124.232 in reply to 138124.227
Date: 4/15/2010 3:22:10 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ljudi imaju mandat i pomozimo im ili ih pustimo da rade! Kakav god plan da imaju i sta god neko mislio o istom - to je plan po kojem ce se raditi i koji ce dovesti do proporcionalnih rezultata. Misljenje o rezultatima, planu itd...dace se na sledecim izborima.

Do tada - predlazem da se vise ne ulazi u bespredmetne rasprave vec radi na izabranom putu pa makar on, navodim kao primer, vodio pravo u pakao.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
138124.233 in reply to 138124.230
Date: 4/15/2010 4:20:53 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
eeee, kad bi samo znao... bojim se da bi neko isao u zatvor kada bih ti odao tajnu... ali, u sustini meni je i ovaj jedan bubreg dovoljan :p

This Post:
00
138124.234 in reply to 138124.226
Date: 4/15/2010 6:14:18 AM
Overall Posts Rated:
122122
ako ne odrade dobar posao, onda ih kritikuj i njih i mene što sam ih postavio.
Hteo sam ovde da te podsetim da se ne treba igrati sa repkom jer pad na rang listi tokom jedne sezone moze da se popravi tek nakon par sezona tj da se ne treba igrati ... Mada, mozda se bas to pokaze kao dobar potez
Svakako ima dosta i vremena i posla do novih izbora pa da ne pretim opet proxyjima i izborima

Fair play!!!
This Post:
00
138124.235 in reply to 138124.234
Date: 4/15/2010 6:44:58 AM
Overall Posts Rated:
202202
]Hteo sam ovde da te podsetim da se ne treba igrati sa repkom jer pad na rang listi tokom jedne sezone moze da se popravi tek nakon par sezona tj da se ne treba igrati ...

druze samo da te podsetim, ovo je igrica i treba se igrati, previse si ozbiljno shvatio kao i mnogi. Rezultat ce na kraju pokazati sve.

This Post:
00
138124.236 in reply to 138124.235
Date: 4/15/2010 7:38:24 AM
Overall Posts Rated:
122122
]Hteo sam ovde da te podsetim da se ne treba igrati sa repkom jer pad na rang listi tokom jedne sezone moze da se popravi tek nakon par sezona tj da se ne treba igrati ...

druze samo da te podsetim, ovo je igrica i treba se igrati, previse si ozbiljno shvatio kao i mnogi. Rezultat ce na kraju pokazati sve.
Ma nista se ne brini, zna kotor da mu ja samo pretim da se ne bi opustio

Fair play!!!
Advertisement