Ukoliko ti je ambicija da nastavis sa provokacijama - vrlo brzo cu ti istu ugasiti...
ako ti misliš da je provokacija što sam napisao da sam bio u Beogradu,godinu dana onda si stvarno plitak .....
to što si GM ne daje ti pravo da teroriziraš sve koji pišu na ovom forumu.....samo ti imaš očito pravo, pisati na ovom forumu, i vrijeđati sve i svakoga....i čim se tebi ne sviđa neki post to odmah nazivaš provokacijom...čitam ja malo tvoje postove ...tak se jedan kulturan i zabrinuti menađer nikad ne bi izražavao......onako vrijeđati čovijeka pa to može samo primitivac a ne jedan GM......zar tebi nije zadatak da zabranjuješ vrijeđanje ,a ne da ti vrijeđaš druge......
meni nije ni najmanje bio cilj provocirati, a to što sam tita spomenuo, bilo je iz zajebancije , jer sam mislio da smo to već prevazišli, i da se vi više ne palite na takva sranja, ali očito ti si još napaljen na hrvate pa zato odmah tako reagiraš,i odmah si isprovociran .....jer vidim da nikog osim tebe nisam isprovocirao ,jedini si ti odmah planuo, i ti si poćeo vrijeđati i prijetiti svojom moči, jak si mi ti GM, kod nas kao takav ne bi ni jedan dan uspio izdržati pojeli bi te za užinu.......
pozdrav svim ostalima osim tebi , jedino ako se pristojno ispričaš, onda mogu i sa tobom komunicirati...........
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!