Szerintem nem lehetetlen egy Fazekastól gyengébb szintű játékosból hasonlót faragni, ha magasabb. Azt is értem, hogy bedobó, én is hasonlóan döntenék, mivel ennél jobb alany nincs egy bedobóhoz, Két dolgot nem értek: miért nem beszélted meg kaygeeval, illetve miért tolsz ki magaddal és az U21-el a belső skillek edzésével ilyen fiatalon?
Én nem értek ezzel egyet, és kaygee se fog egyet érteni.Igenis van jobb alanyunk BD posztra mint Fazekas.Ha nem lenne, akkor lehet kaygee-t se zavarná ennyire.Viszont nincs jobb alanyunk egy olyan dh tehetségre mint amilyent fazekasból lehetne csinálni.pm-be már leírtam neki (pörköltnek), ezt a nagyérdeműnek írom csak hiszen nem vagyok papagáj. fazekasból lehet egy olyan BD ami van minden másik válogatottba meg amit fog tudni csinálni minden 2. válogatott is.de biztos, hogy egy-tucat playát akarunk neveltetni belőle?hiszen lehetne belőle egy olyan dh-t csinálni, ami csak nekünk lenne a világon másnak nem.most akkor egy csak nekünk vagy egy mindenki másnak playa kell?amúgy meg átnézegetve a bd jelöltjeinket 21 éves korig, lesz olyan akinek a szintjét fazekas nem fogja megütni 7-es edzővel sem.csak a magassága miatt.és egy jól kiedzett dh-t miért ne lehetne bizonyos helyzetekben pl bd-ként játszatni?amikor a legjobb eredményt elérte venda a válogatottal nem volt ritka a 3 kisemberes játék.sógorral böcz-el az élen.és ők hol vannak attól amit kihozhatnánk fazekasból.a lábát moshatnák meg kb mire a végére érnénk.és nem mi akarnánk olyan bd-t mint ami a franciáknak van, hanem ők akarnának olyan dh-t mint ami nekünk van.
bizonyos esetekben ez az edzünk mindenkiből multis BD-t új hullám egy sz@rság.nem kell mindenkiből azt csinálni.
nem minden szólt neked, ne vedd magadra.a többség jó ha látja tisztán mi az amiről ténylegesen a vita szólhat, egy félig kívülállótól, félig olyantól aki már valamennyire belelát a rendszerbe.nem akarok okosnak tűnni itt 1 hét scoutolás után, de erre a témára a napokban kicsit rágyúrtam.