BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
208620.226 in reply to 208620.225
Date: 3/6/2012 5:58:11 PM
Overall Posts Rated:
180180
Οντως Ανδρέα, ένα απο τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια που έχω παίξει. Δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω μέχρι τέλους δυστυχώς. Θα συμφωνήσω 100% για τα λάθη, αυτά είναι που μου έδωσαν τη νίκη τελικά. Το κακό είναι ότι οι χρόνοι μας ξέφυγαν και υπάρχει και το κύπελλο στη μέση.

Peristerians πολύ διαβασμένος ο μάνατζερ, περιμένω πως και πως το παιχνίδι μας σε λίγες εβδομάδες.

Message deleted
This Post:
11
208620.228 in reply to 208620.227
Date: 3/6/2012 6:45:09 PM
Overall Posts Rated:
1717
Πωωω εκανα λαλακια κ διεγραφηκε το Post-Game.. :(..Αντε παμε παλι απο την αρχη..

Inuvik Club 63 - 73 LEPANTO FISHERMEN:O Ψαρας πηρε το παιχνιδι καθαρα απο την αμυνα του αφου οδηγησε των Ινουβικ σε τραγικα ποσοστα μη εχωντας καθαρη θεση απειλης ενω ο ψαρας ειχε δυο δυνατα ματσ απ που θα μπορουσε να εκμεταλλευτει καλυτερα με ενα εσ.συστημα..

fightclub 95 - 79 Athens Lambs :O fightclub πηρε το παιχνιδι λογω μεγαλυτερης προσπαθειας κ επειδη ειχε 3 δυνατα ματσ απ εναντι των 2 που ειχαν οι Anthens Lambs..

monarxes 87 - 100 PRASINOI:Το παιχνιδι των πρασινων ειχε την ιδια ιδιαιτεροτητα με το δικο μ παιχνιδι,δηλ οτι μπηκαν στην 4η περιοδο οι αλλαγες κ ετσι επεσαν τα ratings κ πιθανως τα pp100 με αποτελεσμα να κρυφτει καλυτερο το τι εγινε στο παιχνιδι..επειδη απο τα ρατινγς κ τα pp100 δεν βγαινει σαφης εικονα αυτο που πρεπει να εκρινε το παιχνιδι ειναι οι αντοχες,οι δευτερευοντες αμυνες κ ο παραγοντας τυχη που πρεπει να εκλεινε περισσοτερο με το μερος των πρασινων..

Kentauroi Cholargou 93 - 97 nikolas2007:Οταν ενα παιχνιδι πηγαινει στην παραταση τοτε καθοριστικο ρολο για το αποτελεσμα παιζει η αντοχη..απο κει κ περα ο Κενταυρος ειχε σχεδον 4 θεσεις απειλης ενω ο Νικολας 2 με την διαφορα οτι ο Νικολας πατησε τις επιθεσεις του στα δυνατα του ματσ απ ενω ο Κενταυρος οχι..η χειροτερη απειλη του κενταυρου πηρε 30 σουτ αλλα με 95pp100 τα 8/30 ειναι κακο ποσοστο που δειχνει οτι ηταν ατυχος ο κενταυρος,ενω ατυχος ηταν κ ο Νικολας με το PG του π ενω ειχε 103,4 pp100 ειχε 7/26 σουτ!!

Lofos b.c 99 - 85 Panathinaikos-1908 :Σχεδον απολυτη ισορροποια σε ratings κ pp100 πραγμα που σημαινει οτι το παιχνιδι κριθηκε στις αντοχες στις δευτερευοντες αμυνες κ τον παραγοντα τυχη που εκλεινε περισσοτερ με τον λοφο(εξου κ τα 10/21 τριποντα)..

Athens Lions 78 - 96 BROLA:Ευκολο παιχνιδι για αναλυση αφου η Μπρολα με 5/5 σχεδον θεσεις απειλης πολυ δυσκολα θα εχανε απο τα λιονταρια που επαιξαν μια πολυ καλοστημενη υπομονετικη αλλα που δεν ηταν αυτο αρκετο για να τους δωσει την νικη..

Titanes BC 102 - 87 lokros:3 θεσεις απειλης για τους Τιτανες,2 για τον Λοκρο..κ οι δυο ομαδες πατησαν πολυ καλα τις επιθεσεις τους στα ματσ απ αλλα η ευστοχια των τιτανων στα τριποντα 14/29(48%) εκανε την διαφορα κ εδωσε το διπλο για τους τιτανες..

Peristerians 113 - 105 CRETE:Το παιχνιδι αυτο εχει την ιδια ιδιαιτεροτητα με αυτο των πρασινων αφου οι βασικοι βγηκαν στην 4η περιοδο με αποτελεσμα να πεσουν τα ratings κ τα pp100 κ να χαθει καπως η εικονα του παιχνιδιου..σιγουρα για να ανοιξει τοσο η διαφορα στην 3η περιοδο ειχα τον παραγοντα τυχη με το μερος μου ομως τα δευτερευοντα σκιλλ οπως κ οι αντοχες επαιξαν κ αυτα τον ρολο τους(π.χ το μπασιμο(9)του Ksaverinas Tymukas ειναι πολυ χαμηλο κ ιδιαιτερα για τρεξε..με την 3-2 μπλοκαρα

This Post:
00
208620.229 in reply to 208620.228
Date: 3/6/2012 6:46:05 PM
Overall Posts Rated:
1717
Συνεχεια..

ευκολα το τρεξε..μεγαλο μειονεκτημα του Crete για μενα κ οχι μονο γι αυτο το παιχνιδι,ειναι η χαμηλη ροη που εχει..τον κανει προβλεψιμο στην επιθεση αφου μονο σε τρεξε μπορει να παει κυριως ή καποιο σπρωξιμο μπαλας ενω το κοιτα μεσα με τετοια ροη απεναντι σε δυνατη αμυνα θα εχει προβλημα ενω κ στην αμυνα ο αντιπαλος παει ευκολα σε μια ζωνη 3-2 αφου η ροη δεν ειναι απειλητικη..
Φιλε Crete δεν θελω να με παρεξηγησεις αλλα τα σχολια μ δεν εχουν κανενος ειδος κριτικης προς την ομαδα σ απλα λεω την γνωμη μ(η οποια κ μπορει να ειναι λανθασμενη) με αφορμη το μεταξυ μας παιχνιδι..θα ηθελα πραγματικα να μ πεις τις διαφωνειες σου πανω σε αυτα που σχολιασα ωστε να μπορεσουμε καλυτερα κ οι δυο να καταλαβουμε τι εγινε στο παιχνιδι..

Γενικοτερα σημερα πρεπει να πω οτι δυσκολευτικα με το Post-Game γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια δεν ειχαν ξεκαθαρη εικονα οπως τις προηγουμενες αγωνιστικες..Για οποιαδηποτε διαφωνια ή απορια πανω στο Post-Game ειμαι ανοικτος σε ερωτησεις..

This Post:
00
208620.230 in reply to 208620.229
Date: 3/6/2012 7:31:03 PM
Overall Posts Rated:
180180
Μια ακόμα πολύ καλή ανάλυση, στο τέλος δεν θα χρειάζεται να στο γράψουμε, αλλά πρέπει να στο λέμε συνέχεια για να σου δίνουμε κίνητρο... όσον αφορά το παιχνίδι μου μερικά στοιχεία... στη στατιστική ανάλυση που κάνω πάντα μετά τα παιχνίδια μου, είδα ότι επιθετικά ήταν ένα τρέξε που με βοήθησαν τα μέγιστα οι ψηλοί μου... 12/18 απο τους δύο ψηλούς στα δίποντα, 16/45 απο τους τρεις περιφερειακούς, χαώδης η διαφορά.

Αμυντικά απειλήθηκα απο το 3 κυρίως και απο τον άσο κατά δεύτερο λόγο. Η 3/2 έπνιξε τον αντίπαλο SG που περίμενα ότι θα μου κάνει τη ζημιά. Η ζώνη βοήθησε και με τα 20 λάθη του αντιπάλου και παράλληλα δεν με χαντάκωσε στα ριμπάουντ, ένα ακόμα κλειδί απέναντι σε μια ομάδα που να πω την αλήθεια πίστευα ότι ήταν το ακλόνητο φαβορί σήμερα με βάση τα DMI.

This Post:
00
208620.231 in reply to 208620.220
Date: 3/6/2012 7:33:59 PM
Overall Posts Rated:
180180
Άκυρο το chat σήμερα γτ πάω να ρουφήξω ένα καφεδάκι!

Μην μου πεις ότι πήγες στο λιμάνι; Εγώ πρόλαβα να μπω για κανένα 20λεπτο και απόλαυσα τον Μπάνε να μου λέει πως και δεν έχω τραυματίσει κανέναν παίκτη μέχρι εκείνη τη στιγμή :p

From: Tomygun
This Post:
00
208620.233 in reply to 208620.232
Date: 3/7/2012 2:38:43 AM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Εγώ έχω να πω ότι το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο συναρπαστικό από παλιά όπου σπάνια σπάγανε οι έδρες και ήταν πολύ πιο απλοικά τα πράγματα.Συνήθως η ομάδα με τους μεγαλύτερους μισθούς κέρδιζε.Τώρα υπάρχουν πολλά τρικ.Παρόλα αυτά η αξιολόγηση του παιχνιδιού ή όταν το βλέπεις μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα πια γιατι γίνονται μερικές φορές ανεξήγητα πράγματα. Νομίζω ότι κάποια πράγματα έχουν βελτιωθεί αλλά και κάποια έχουν χάσει την λογική τους.Όπως πχ η εξουδετέρωση της ζώνης 2-3 που όπως καταλαβαίνω δεν την παίζει κανένας πια.Ακόμα η τύχη παίζει αρκετό ρόλο αφού υπάρχουν καμια 10αρια φάσεις το λιγότερο που διαβάζουμε στο παιχνίδι ότι διεκδικείται η μπάλα και στο τέλος την παίρνει την κατοχή ένας από τους δύο.Αυτό δεν φαίνεται σε καμία στατιστική. Δεν χρεώνεται ουτε ριμπαουντ ούτε λάθος.

This Post:
00
208620.234 in reply to 208620.198
Date: 3/7/2012 4:40:20 AM
Overall Posts Rated:
00
Μετά απο τόσο παιχνίδια φέτος μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι η πιο δύσκολη ΙΙ.1 ever.
Οι προβλέψεις σας μου αρέσουν συνεχίστε έτσι, μακάρι να μπορούσα να ασχοληθώ κι εγώ.

θα το μάθεται με έμμεσο και ωραίο τρόπο

Τελικά έφαγα δυο φρατζόλες και πέντε κουλουράκια χαχα δεν το περίμενα.

This Post:
00
208620.235 in reply to 208620.232
Date: 3/7/2012 4:51:45 AM
Overall Posts Rated:
1717
Χαιρομαι που ανεφερες τις αποψεις σου κ τις διαφωνειες σ..ετσι θα μπορει να γινει διαολογος πιο ευκολα..
λες αρχικα οτι:εδω και 2 σαιζον στην μηχανη δεν λειτουργει πλεον το ιδιο οπως παλια..απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα?η μηχανη του παιχνιδιου εχει να αλλαξει απο την 9η σεζον..το γεγονος οτι πλεον αρκετοι μανατζερ εχουν αρχισει κ φτιαχνουν παιχτες πιο ολοκληρωμενους κ γενικα εχουν καλυτερη γνωση του παιχνιδιου δν σημαινει οτι εχει αλλαξει η μηχανη(προσωπικη μ γνωμη)..
Συμφωνω οτι οι κοντοι μ ηταν σε καλυτερη κατασταση κ αυτο φαινεται απο τα DMI..το μικρο μπασιμο επηρεαζει περισσοτερα τα εσ.συστηματα(για τους κοντους μιλαω) κατ'εμε κ μετα στα υπολοιπα κ γενικα ειναι ενα σκιλλ που αρκετοι μανατζερ δν το εχουν σε μεγαλη υποληψη επειδη ισως δεν φαινεται στα ratings..
Λες για τα φαουλ..γτ δεν εκανα φαουλ..τα φαουλ εχουν να κανουν 1)με το κρυφο σκιλλ στα φαουλ,κατα ποσο ειναι επιρρεπης στα φαουλ,2)αντοχες,3)δευτερευοντες αμυνες(κυριως για ζωνες)..οπως ειχα πει κ σε παλιοτερο ποστ καλο ειναι οταν παιζεις 3-2 οι ψηλοι να εχουν καλη OD ωστε στις περιστροφες οι ψηλοι να μην κανουν πολλα φαουλ..οι δικοι μ εχουν αρκατα καλη OD οποτε δεν μου δημιουργουσε μεγαλο προβλημα απο κει +οτι εχω αλλαγες ωστε να ξεκουραζω τους βασικους κ να μην γινονται φαουλ λογω αντοχης+ οτι λογω της ροης που εχεις η μπαλα δεν πατουσε πολυ στους ψηλους ωστε να φορτωθουν με φαουλ οι ψηλοι μ..
Δεν λεω οτι αμα χρησιμοποιησεις την 3-2 τυφλα απεναντι σε περ.συστημα θα λειτουργησει κιολας υποχρεωτικα αλλα αν την στησεις σωστα κ υπο προυποθεσεις τοτε μπορει να γινει πολυ αποτελεσματικη αμυνα οχι μονο για τα εξωτερικα αλλα κ τα εσωτερικα συστημα..
το 17-0 στην τριτη περιοδο δεν λεει απολυτως τπτ πολυ απλα γιατι η μηχανη βγαζει το τελικο αποτελεσμα 15 λεπτα πριν το παιχνιδι..απλα ετυχε να μοιρασει ετσι το παιχνιδι που να γινει αυτο το 17-0 στην τριτη περιοδο..θα μπορουσε να μοιραζε αυτο το 17-0 στις 2 πρωτες περιοδους κ να μην φαινοταν τοσο χτυπητο μετα..
περιμενω να ακουσω τις διαφωνιες σου..πραγματικα μ αρεσει πολυ αυτη η συζητηση κ νομιζω μπορουμε να βγουμε ολοι κερδισμενοι απο αυτη!!

Advertisement