Ha számolok, akkor az jön ki, hogy a Zöld Sárkányok ellen  kb 471k  jegybevételed volt,   nem tudom pontosan mennyi a tv pénz, de sejtésem szerint  lehet 170-180k körül és további 60-70k  értékesítést is  kaphatsz. Ezt összeadva  kijön kb 700-720  összbevétel. Azt gondolom, hogy abba simán  belefér 1 db 180-200-as játékos, pláne, ha még  kapsz utána   15-20%  bónuszt is, mert válogatott. Magyarán minden 1. ligás elbírna egy ilyesmi játékost. Csak akarat kérdése.
Írtam azt is, hogy peched volt, mert jött a  kínai, de  ha azt írod van rá pénz, a számomra  a mindenáron megvételt  jelenti.
Elméletben már megvetted korábban Borgulyát,meg  Plotárt is... Nem is  akarom folytatni, maradjunk a tényeknél.
1.) 700k bevételbe belefér egy 200-as. És eltartható is ellentétben a 2. ligával.
2.) Nem kell csórónak mutatni magad, pláne, ha leírod   feltöltötted a kasszát. Vicces lenne, ha kiderülne én  gazdagabb vagyok,mint  te  odafent a  heti 120-150-es vagy nagyobb heti pluszokkal...
3.) Azon fanyalogtál, hogy  csak azért, mert válogatott nem veszed meg ár felett. (Amúgy adtak érte közel 2,4 miliót) Én meg azt mondom, hogy Aczél Dani nem egy Tasi, Lakatos vagy Krizsán kaliber, hanem extra  multis ECS. A hazai  játékosokból kevesen veszik fel vele tudásban a versenyt, talán csak Plotár és  majd esetleg Csongvai... Tehát nem szarjankóról, egyszerű   monoskilles  szarról van szó, hanem  igazi extra  emberről,mint amilyen a posztján  Radnai, Gonda vagy Menyhért
Azért jogtalan a kiakadásod, hogy "csak egy  NT játékos" Több annál, klasszis.
A tényeket soroltam újfent.. Ha vitatod, nem bennem van a hiba