де ти вичитав що Петухов буде у старті на Ц при рівній формі усіх інших? Ти вічно щось собі допридумуєш.... Мої Ц любимчики в порядку спаданняBorymyr LivanskiyIgor PodbivalovIvan PetuhovAndriy Leonidov
переглянувши гравців трохи, я тепер розумію чому ми програли деякі матчі минулого сезону)Наприклад:тут (74101) - дозволили дуже багато підібрати супернику)тут (74153) - дозволили дуже багато підібрати супернику)тут (74260) - дозволили багато підібрати супернику + невгадали суперника. в підсумку, Пєтухов залишиться як Ц, + у нас будуть нові Ц у складі, якщо форма тих гравців яких я хочу залучити буде високою, всі інші теперішні Ц будуть перенесені на ВФ. Можливо 1-2 гравця з великих попереднього складу не буде у збірній. Також у нас появляться нові малі, які були чомусь проігноровані з хорошими навиками під зовнішні тактики. В той же час, костяк збірної буде той самий.
зато підбір не 13
тільки якщо Ц-блокери, тоді так.
де ти вичитав що Петухов буде у старті на Ц при рівній формі усіх інших? Ти вічно щось собі допридумуєш.... Мої Ц любимчики в порядку спаданняBorymyr LivanskiyIgor PodbivalovIvan PetuhovAndriy LeonidovЛеонідов? Нагадай яка в нього зсн? Це ж диван диванний, там зсн біля 100... Подбівалов взагалі такого не пам'ятаю.
тільки якщо Ц-блокери, тоді так.як ти думаєш чому Пєтухов тільки 3 в моєму списку ?я ще не говорив нічо про 2х Ц які ростуть в Medsko. Там взагалі топові Ц будуть через 3-4 сезони якщо їм покачати в подальшому зовнішній захист і пас. Але я ще також до того пізніше вернусь в особисті повідомлення цього менеджера який їх тренує.