Misli hocam kondisyon antrenmanı vermelisiniz 0 kondisyonla antrenman veriyorsunuz. Böyle 48 dk oynatmanız kolay iş değil. Zaten zor bir sürece giriyorsunuz. Kondisyonu 4. seviyeye kadar çekmelisiniz. İlker 0 kondisyon ile 25 dakikanın üzerinde performans vermez. Biraz önem vermelisiniz bence kondisyon konusuna. Yine de söyleyim hocam kondisyonu 4 yap sat ilkeri. Boşuna strese girmeye değmez emin ol. Çok emek verdin biliyorum ama kendini yormana değmez. Onun gibi çok oyuncuyu yetiştirirsiniz siz. Ligden çıkmak onun maaşının 200knın üzerine çıkacağını değiştirmiyecek. 1. ligdekilerde kondisyona önem verir. 1. lig takımlarından birine ver onlar versin antrenmanı. Sizi aşar bu inan bana. Siz yine de düşünün bunları.
Şunu da söyleyim ilkeri as olarak oynatsanız, standart olan 36 dk as oyuncu-12 dk yedek oyuncu mantığıyla oynamaz. Muhtemelen 30-35 dk arası oynar. Yedekteki oyuncunun kondisyonu çok yüksek ise bu oynama süresi de düşer koç yönetimine bıraktıysanız, Güçlü veya becerikli kondisyonu olan birini as koysanız 37-43 dk as oynar yedekteki çok az oynar.
Örneğin bendeki gweldal ganier'in kondisyonu güçlü(1 hafta antrenman verilse becerikli olur), 40-43 dk arası oynar yedekteki oyuncuya kolay kolay fırsat vermez. Ancak takımım çok fark atarsa yedek oyuncu oynar,o da zaten kidi hocamın sevmediği bir özellik :) Heitoru yedeğine koydum uzun forvet mevkisinde dedim 3 dk oynatır diye oynatmadı 2 dk oynattı. Kondisyonun oyuncu dakikalarında çok etkisi oluyor.
Last edited by enteriy at 3/24/2019 12:06:41 AM