I na kraju opet dolazimo do onoga sto sam rekao negde na pocetku. Bilo ko od kandidata nesto da napise, samo ce se ponavljati.
A lepo sam pricao da je nacin funkcionisanja strucnog staba, ne da jedni te isti ljudi budu u njemu, nego da se vremenom ubacuju novi, koji ce nastaviti DA RADE, jer vecina nas ce se smoriti ovime. Meni se upravo to desilo, gubim volju za ovim. A kada u strucni stab prikljucis neke nove ljude, oni ce se tu nauciti kako sta funkcionise, mozda ce dodati neke svoje novine, modifikovati nesto, oni stariji ce se zbog prezasicenosti polako povlaciti, a noviji preuzimati stvari u svoje ruke i sigurno nece, kada budu izabrani da vode reprezentaciju, da cine neke pocetnicke greske. U tome je najveca poenta strucnog staba.
i na kraju opet dolazimo do toga da niko nije govorio da je stručni štab loša ideja! i niko vas nije ni kritikovao zbog lošeg rada, nego zbog lošeg odnosa sa ostalim korisnicima!
jedini si ti pokušao da afirmišeš repku, ali to tad nije uspelo! ja bi pokušao to ponovo da uradim i da dam svakom šansu da kaže svoje mišljenje, pa makar ono bilo skroz pogrešno i skroz protiv mene! ne kažem da ću uspeti u tome, ali ovde vidim dosta ljudi koji su zainteresovani za tako nesto!
inače ne bi se ni kandidovao da sam kod drugih kandidata video pokušaj afirmacije repke, kao što sam to video kod tebe!
umorih se i ja malo od svega ovoga, odo malo na fudbal! ljudi su valjda shvatili sta su kandidati imali da kažu, pa nek glasaju! nadam se da će, bez obzira ko bude pobednik, repka nastaviti uzlaznom putanjom i da će atmosfera oko nje biti bolja!