nema trener 5 za te pare, jedino sa platom 50k i više što je za 4. ligu mnogo
nema trener 5 za te pare, jedino sa platom 50k i više što je za 4. ligu mnogopre sat vremena sa kupio superiornog trenera (to bi trebalo da je 5) eksperta za fizicku spremu za 106k, a ima platu 34k, e sada jedino da ne valja ovo sto je ekspert za fizicku spremu...inaca vidite da je moguce naci :D
Ko zna kako se bese gleda redosled ekipa koje ce da biraju na draftu, po plasmanu pa obrnutim redom ili po broju pobeda i poraza (to pitam zbog toga sto npr. moze da sa jedne strane grupe neko da bude npr. treci sa 9-13, a sa druge strane je npr. neko peti sa 10-12, pa u tom slucaju ko ce pre da bira) ?
Ko zna kako se bese gleda redosled ekipa koje ce da biraju na draftu, po plasmanu pa obrnutim redom ili po broju pobeda i poraza (to pitam zbog toga sto npr. moze da sa jedne strane grupe neko da bude npr. treci sa 9-13, a sa druge strane je npr. neko peti sa 10-12, pa u tom slucaju ko ce pre da bira) ?Po broju pobeda i poraza, prva bira ekipa sa najmanje pobeda, pa onda ona sa pobedom više bez obzira u kojoj je grupi lige.
Cika Bile sto mi utakmica ne pocinje.Mislim moji su otputovali na gostovanje.Da im se nije nesto desilo usput?Nema jos jedne utakmice iz moje lige.