βασικα δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες..
ας πούμς πως έχω 70% ροή. ούτε και χάλια, ούτε και καλά. και έχω ένα πάτημα. θα φάω τα μούτρα μου.
πες τωρα πως έχω 70% ροή και 3 πατήματα. άλλη εικόνα αντελώς.
πάμε σε άλλο παράδειγμα.
παίζω 3-2 και γονατίζω τη ροή του αντιπάλου, αλλά βγάζει 3 πατήματα εσωτερικά. παίζω 1-3-1, τα ίδια.
άλλο παράδειγμα το ματς του φίλου. χάλια ροή αλλά τρομερή υπεροχή.
γενικά η μπάλα θα πάει ούτως η άλλως εκεί που θες και χάλια ροή να έχεις. αλλά αν είναι τρομερή η υπεροχή του άλλου στο σκορ, θα σκοράρει και πάλι. αν δεν έχει τρομερή υπεροχή, θα εξαρτάται από την ροή που θα του δώσω ελεύθερα σουτ.
τα πατηματα και αρα τα pp100 ειναι αμεσα συνδεδεμενα με τη ροη..δηλαδη καλη ροη χρειαζεσαι για να βγαλεις αυτα τα πατηματα και οχι μονο για να παει η μπαλα σε αυτα..τα pp100 σε καθε θεση εξαρτωνται απο τις προυποθεσεις που παρθηκαν τα σουτ,αρα απο τη ροη..ελευθερο σουτ θα δωσει γενικα πολυ μεγαλο pp100 πχ 140,μαρκαρισμενο αρκετα μικρο πχ 60 αναλογα παντα με τα εκτελεστικα και αμυντικα σκιλ των παιχτων..;)
βασικά συμφωνώ σε όλα όσα λες. η διαφορά μας είναι το γίνετε όταν ο άλλος βγάζει πάνω από 100 π.π. ανά 100 κατοχές έστω και χωρίς ελεύθερα σουτ. δεν το συναντάς εύκολα ίσως αυτό σε μεγάλες κατηγορίες, αλλά εδώ κάτω είναι συχνό φαινόμενο και το συναντάω τακτικά.
πάντως δεν είμαι όσο απόλυτος ακούγομαι. το διευκρινίζω αυτό για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου.