BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Το Καφενείο Της III.5

Το Καφενείο Της III.5

Set priority
Show messages by
This Post:
00
177957.227 in reply to 177957.226
Date: 7/11/2011 10:22:01 AM
Overall Posts Rated:
9595
Eπειδη τα επιπεδα βαρεμαρας εχουν φτασει σε ανησυχητικα επιπεδα,ο καιρος ειναι απαγορευτικος στο να βγεις απο το σπιτι ακομα κ για να πας στη παραλια,εχω τελειωσει ολες τις σεζον του Two and a half men και του big bang theory και η κοπελα μου ειναι στο χωριο της ,αποφασισα να κανω μια ανασκοπηση της σεζον που βρισκομαστε και οποιος θελεις ας κανουμε μερικα σχολια πανω σε αυτη και τα πλευ οφ και αουτ που επονται...

This Post:
11
177957.228 in reply to 177957.227
Date: 7/11/2011 10:24:56 AM
Overall Posts Rated:
9595
Ανασκοπηση σεζον 16

Καθε χρονου και ανταγωνιστικοτερα..αυτο ειναι το μοτο που ταιριαζει απολυτα στον ομιλο μας.Οχι 1,οχι 2 αλλα 5 ειναι ο αριθμος των ομαδων οσον αφορα τις θεσεις των φαβορι για την ανοδο φετος.Και επισης κατα την γνωμη μου θα μπορουν να ειναι και 6 καθως τα Φαντασματα ειναι ικανα να κανουν ζημια σε οποιαδηποτε ομαδα.Επισης η ψαλιδα μεταξυ ισχυρων και αδυνατων εχει κατα πολυ κλεισει καθως αν εξαιρεσουμε 2-3 ομαδες, σε καμια αλλη δεν μπορεις να πας και να κατεβασεις τα δευτερα σου χωρις να ρισκαρεις με πιθανη ηττα.
Επισης ενα αλλο στοιχειο που δειχνει το μεγαλο επιπεδο ανταγωνιστικοτητας εδω ειναι το γεγονος οτι απο τις 4 ομαδες που ανεβηκαν κατηγορια οι 3 εχουν κερδισει ηδη την παραμονη τους ενω εκρεμμει ακομα το μεγαλο ντερμπυ των πλευ αουτ Αρη και Αερονομιας για να δουμε ποιος θα μεινει την κατηγορια.Στο αλλο ματς πιστευω πως ο Παοκ θα παρει ανετα την παραμονη.

Τι μας αρεσε?
1)Οπως ανεφερα και πιο πανω ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.Ειτε στην κορυφη,ειτε στην ουρα τα παντα κριθηκαν την τελευταια αγωνιστικη.Ενδιαφερον μεχρι τελικης πτωσεως λοιπον,γι'αυτο και γουσταρουμε :)
2)Τα μεταγραφικα deals που βλεπαμε καθολη την διαρκεια της σεζον στην αρχικη μας σελιδα.Και δεν μιλαμε για μεταγραφες 100χιλ αλλα μεγαλων ποσων,πραγμα που δειχνει πως σε χαλεπους καιρους οι ακαλυπτες επιταγες και οι νυχτερινες αφιξεις παιχτων σε αγνωστα λιμανια της χωρας μας ειναι πια της μοδας. ( ναι balan για σενα μιλαω :Ρ)
3)Η too hard to die σεζον του Παοκ.Αποτην τελευταια θεση εχοντας walkover μαλιστα βρεθηκε μεσα σε μιση σεζον να διεκδικει την 5η θεση κανοντας νικες απεναντι σε ομαδες ισχυροτερες απο αυτον.Ειδικα η 20αρα του στην Καβαλα ειναι ενα απο τα highlights της σεζον.
4)Το χτισιμο ολο και περισσοτερων ισορροπημενων ομαδων στην κατηγορια μας.Λιγες ειναι οι ομαδες που στηριζονται πια σε ενα μονο παιχτη ή σε μια γραμμη ψηλων ή περιφερειακων.Γεγονος που προκαλει πονοκεφαλο οταν ειναι να φτιαξεις τις τακτικες σου.
5)Επισης το παραπανω οδηγησε στα ανεβασμενα budget των ομαδων.16 παιχτες εχουν μισθο πανω απο 40χιλ, 8 εκ των οποιων ξεπερνουν τις 50χιλ.Για να μην λογαριασω και αυτους που εχουν προπονηθει αρκετα φετος και του χρονου θα εχουν ανεβασμενο κατα πολυ μισθο.
6)Η ανετη παραμονη και η μεγαλη ανταγωνιστικοτητα του Τροπονιακου και του Famous σε εναν ομιλο φωτια.Ειδικα ο πρωτος με μισθους μολις 130χιλ ηταν απο την αρχη της σεζον σε θεση πλευ οφ.Στο τελος ομως ο Famous του πηρε την θεση.
Τι δεν μας αρεσε?
1)Για αλλη μια σεζον υπηρχε ομαδα που ειχε σκοπο τον υποβιβασμο της στην 4η κατηγορια.Προς Θεου δεν το κατακρινω αλλα προσωπικα δεν ειναι κατι που ενθαρυννω.Καλη συνεχεια στους crazy pinguin και τους ευχομαι καλη επανοδο.
2)Μετα απο 12 ολοκληρες σεζον στην III.5 η ιστορικη ομαδα του Πακετου μας αποχαιρετα.Μια καλη ομαδα που ισως φετος δεν ειχε τον απαιτουμενο χρονο του μανατζερ ωστε να κινηθει αναλογα.Ευχομαι και εδω καλη επανοδο.
3)Το ηλιθιο συστημα της κληρωσης του κυπελλου που στερησε απο πολλες ομαδες εδω να διεκδικησουν κατι παραπανω.Και δεν μιλαω για εμενα που μου ετυχε ο Ασυγκρατητος.Αλλα για αλλες ομαδες που στον 2ο,3ο και 4ο ειχαν κληρωσεις με ομαδες 1ης και 2ης κατηγοριας....

Αυτη ειναι μια μερικη ανασκοπηση της σεζον για μενα..Οποιος θελει μπορει να προσθεσει ή να σχολιασει τιποτα στα παραπανω,Λοιπον βαρεθηκα..... :P

From: zero4

This Post:
00
177957.229 in reply to 177957.228
Date: 7/11/2011 12:44:13 PM
Overall Posts Rated:
2929
βασικα και εγω στην ιδια φαση ειμαι περιπου.ισως και λιγο χειροτερα απο την αποψη οτι στο μερος που βρισκομαι τωρα δεν παιζει τοσο ευκολη προσβαση στο ιντερνετ και εχω λιωσει να μπαινω απο κινητο(λαμογια εκει στην κοσμοτε!3 ευρωπουλα για 120 μεγα μπαιτ?τρελα στον ΠΑΟΚ4 πουλατε?:Ρ)
οπως καταλαβαινει κανεις η βαρεμαρα εχει γινει επιδημια και μαστιζει...

Οσον αφορα το σχολιο σου για την Καβαλα,εχω πει και μακρυα απο την δημοσιοτητα και τις καμερες οτι εκτιμω πολυ την ομαδα του.Την νικη με τοση διαφορα ουτε στα ονειρα μου δεν την ειχα δει.Βεβαια ολα θα ηταν διαφορετικα αν επαιζε το υπερ-μπουρο του...
Επισης το μπαζερμπιτερ που εφαγα στην δικια μας αναμετρηση ειναι ανετα στα highlights...δεν θα ξεχασω τις μερες που περασα στο Ιπποκρατειο μετα το βαρυ εγκεφαλικο!

From: epanaleon

This Post:
00
177957.230 in reply to 177957.229
Date: 7/11/2011 1:40:57 PM
Overall Posts Rated:
9595
χεχε..οπως και το μπαζερ που εφαγα εγω απο την Καβαλα...ολα ειναι ενας μεγααααλος κυκλος... :Ρ

This Post:
00
177957.231 in reply to 177957.230
Date: 7/11/2011 1:57:56 PM
Overall Posts Rated:
235235
Καλή εμφάνιση έκανε ο δικός σου στο φιλικό των U21. Πόσο μισθό τον υπολογίζεις για την νέα περίοδο;

This Post:
00
177957.232 in reply to 177957.228
Date: 7/11/2011 2:17:08 PM
Overall Posts Rated:
235235
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά τις ομάδες που είναι σε θέση να διεκδικήσουν την άνοδο. Θεωρώ πως την άνοδο θα την διεκδικήσουν κυρίως οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο. Κατά την άποψή μου θεωρώ πως τα φαβορί είναι κατά σειρά:
1)Pella B.C.
2)ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ
3)AOKavalas
4)Anibaloi BC
Ο λόγος που έχουν πλεονέκτημα οι 2 πρώτοι είναι το γεγονός πως θα έχουν πιο εύκολους ημιτελικούς ομίλου... σε αντίθεση με τις άλλες 2 ομάδες.
Θεωρώ επίσης πως ούτε εγώ, αλλά ούτε και oi mpuritses μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο, ακόμα κι φτάναμε στον τελικό!! Οι υπόλοιπες ομάδες είναι ένα κλικ παραπάνω. Σίγουρα όμως μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ζημιές!!!!!

This Post:
00
177957.233 in reply to 177957.232
Date: 7/11/2011 5:03:17 PM
Overall Posts Rated:
9595
Οντως ο Σολωνας εκανε πολυ καλο παιχνιδι.Με βαση το DMI του εκει γυρω στα 35χιλ αλλα ισως παει και παραπανω γιατι υπολογιζω αλλο 1-2 ποπ απ μεχρι το τελος της σεζον.

Οσον αφορα την ανοδο,σιγουρα η Πελλα και η Σπορτινγκαρα(ειδικα η πρωτη) εχουν το πλεονεκτημα των χαλαρων ημιτελικων αλλα μεχρι να δουμε και τις καταστασεις και τις τακτικες ολα ειναι ρευστα.Παραδειγματος χαριν στον εντος εδρας παιχνιδι μου με την Σπορτινγκαρα με βαση την τακτικη επρεπε το σκορ να ειναι πιο κλειστο καθως ειχα λαθος επιλογη αμυντικης τακτικης.Επισης παιζει μεγαλο ενδεχομενο η Σπορτινγκαρα να ειχε μεγαλυτερο ενθουσιασμο απο εμενα.Και ομως το σκορ εγραψε +16.Για να μην μακρυλογω οντως το πλεονεκτημα ειναι σημαντικο αλλα οχι αρκετο.Ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με ισορροπημενες ομαδες.
Οσον αφορα εσενα και τις Μπυριτσες δεν σας ξεγραφω ευκολα.Σιγουρα θα προσπαθησετε να κανετε ζημιες.
Εσυ εκανες ανταγωνιστικοτατα ματς απεναντι μας και οι Μπυριτσες, με κανεναν απο οσους διεκδικουν την ανοδο, δεν ειχαν σοβαρο παιχνιδι λογω του κυπελλου.(εκτος απο ενα)
Θεωρω πλασματικη την βαθμολογια τους...

This Post:
00
177957.234 in reply to 177957.233
Date: 7/12/2011 6:04:03 AM
Overall Posts Rated:
6565
βαμος μπυριτσες βαμος φειμους βαμος πιδαλ

αυτα τα 3 απο μενα καλη επιτυχια σε ολους σας

From: kasper7
This Post:
00
177957.235 in reply to 177957.1
Date: 7/12/2011 1:25:11 PM
Overall Posts Rated:
235235
Συγχαρητήρια στις 4 ομάδες που συνεχίζουν την προσπάθειά τους προς την κορυφή!!!
Όλοι οι υπόλοιποι... next year!!!!!!!!!!

This Post:
00
177957.236 in reply to 177957.235
Date: 7/12/2011 1:50:42 PM
Overall Posts Rated:
1717
Lamogio mpironi kerdises,akoma de mporo na do sistimata k dia8esi analysi argotera.
Oi opadoi mas sinexizoun to glenti k de lene na stamatisoun na pinoun,etoimazontai k ta antisxoina e3o apo tin Pella ka8os perimenoun ton epomeno agona na ipostiri3oun Mpuritses!!

k i niki einai sta isia,se vlepo na ginesai presvis tis ellinotourkikis filias!

Last edited by iNFAMOUS at 7/12/2011 2:16:27 PM

This Post:
00
177957.237 in reply to 177957.236
Date: 7/12/2011 3:42:19 PM
Overall Posts Rated:
9595
Αγαμαπε Ermutlu λεμεεεε!!! :Ρ

Εσυ εκανες ανταγωνιστικοτατα ματς απεναντι μας και οι Μπυριτσες, με κανεναν απο οσους διεκδικουν την ανοδο, δεν ειχαν σοβαρο παιχνιδι λογω του κυπελλου.(εκτος απο ενα)
Θεωρω πλασματικη την βαθμολογια τους...

Και ναι το πετυχα και αυτο.. :Ρ
Σπασιμο εδρας απο Μπυριτσες και οι γηπεδουχοι ειδαν ολη τη χρονια να χανεται μεσα σε μια μονο βδομαδα....Μεγαλο ματς εγινε,οπως αλλωστε προβλεποταν, στην Καβαλα.Με ηγετη τον Τουρκο φοργουορντ οι φιλοξενουμενοι πηραν μεγαλο διπλο και βρισκονται πια στον δρομο της Πελλας.Ο αγωνας κριθηκε κατα την γνωμη μου στην αστοχια της Καβαλας απο την γραμμη του τριποντου.Στοιχειο πανω στο οποιο βασιστηκε σχεδον ολη τη σεζον.Αξιος συμπαραστατης του Τουρκου ο Tamburini με 22 ποντους και 7 ασσιστ.Απο την αλλη μερια ο Μancha αργησε κατα ενα ολοκληρο ημιχρονο να μπει στο κλιμα του αγωνα και σε συνδιασμο με το γρηγορο φορτωμα φαουλ του Νavarro στην 3η περιοδο, δυσκολεψε κατα πολυ το εργο των γηπεδουχων.
Μετα το τελος του αγωνα ο Δημακακης εθεαθη να συνομιλει χαμηλοφωνα με εναν καραφλο ευσωμο κυριο εξω απο τα αποδυτηρια.Οι φημες που λεγονται οτι εχανε τις βολες στο τελος επιτηδες για στοιχηματικους σκοπους δεν εχουν επιβεβαιωθει ακομα.....

Περναμε στο αλλο ματς του ομιλου,οπου η Πελλα φιλοξενησε τον Famous BC.Οι γηπεδουχοι πηραν διαφορα στο σκορ απο νωρις με τους Cabral,Hammard και Cohiji να βομβαρδιζουν το καλαθι των φιλοξενουμενων.Καπου μετα την 1η περιοδο, πιθανον ο Arocha βρηκε το φαρμακο που ηθελε και μπηκε δυνατα στο παιχνιδι αλλα ηταν μονος.Η διαφορα εφτασε ως τους 35 ποντους με την ληξη της 3ης περιοδου και ηδη απο τοτε οι οπαδοι των φιλοξενουμενων αρχισαν να φωναζουν συνθηματα υπερ των Μπυριτσων οπως "Φερτε μου μια μπυρα να μεθυσωωω,την Πελλα εγωωω,να την νικησωωωω" ή "Μπυριτσες γερα,με τσαμπουκα" και αποχωρησαν απο το γηπεδο με προορισμο το αεροδρομιο,για να υποδεχτουν τους νικητες της Καβαλας.Η 4η περιοδος ηταν πια να τυπικη διαδικασια και το τελικο 107-76 ειναι αυτο που φερνει την Πελλα στον ημιτελικο απεναντι στις Μπυριτσες.

Μια απο τα ιδια (αγωνιστικα,οχι εξωαγωνιστικα) συνεβησαν και στο γηπεδο ΣΠΟΡΤΙNΓΚ οπου η Σπορτινγκαρα συνετριψε τον Ατρωτο με 106-69 περνοντας ανετα στον ημιτελικο.Χωρις τον βασικο τους guard bukra οι φιλοξενουμενοι δεν περιμεναν και πολλα απο αυτο το ματς,κανοντας ετσι μια ωραια προπονηση.Ο Siles ξεχωρισε απο τους γηπεδουχους με 24 ποντους σε 20 λεπτα ενω ξεκουραστηκαν αγωνιζομενοι λιγο οι Moya,Tsoukalios και Valencia..εεε...Sevilla θελω να πω.

Τελευταιο ματς των play off ηταν αυτο στην Ανιμπαλων Αρενα,αναμεσα στην ομωνυμη ομαδα και τα Φαντασματα του Κασπερ.Οι πληροφοριες μας λενε οτι ο coach των γηπεδουχων,σαν αλλος Slaven Bilic, εβαλε τους παιχτες του να ακουσουν μεταλ μουσικη ωστε να μπουν σε πιο ενεργο κλιμα.Στον αγωνα τωρα, 1 περιοδο αντεξαν οι φιλοξενουμενοι οι οποιοι εκμεταλλευτηκαν την υπεροπλια τους στα ριμπαουντ μενοντας ετσι κοντα στο σκορ.Στο 2ο ημιχρονο ομως ξεκινησε ο βομβαρδισμος απο τους γηπεδουχους με τον Γερμανο Auswarth να κανει χαρουμενο τον προεδρο της ομαδας για την μετεγραφικη επιλογη του.Τελικο σκορ 113-78 και ετσι οι Ανιμπαλοι θα αντιμετωπισουν εκτος εδρας την Σπορτινγκαρα σε εναν δυνατο και αναμενωμενα αμφιρροπο ημιτελικο.

Last edited by epanaleon at 7/12/2011 3:43:05 PM

Advertisement