Please Do Not Feed The Troll
אני לא הולך להשתתף בדיון הזה מסיבה פשוטה שאין פה דיון אם וכאשר יהיה פה דיון רציני אני אכניס את השני סנט שלי
העניין של פתרונות הוא פשוט מאוד- הכניסו אותו לפני 2-3 עונות- קוראים לזה רצפת שכר (ההפך ממה שאתה מציע).אם בעבר לפני הכנסת רצפת השכר קבוצות בליגה גבוהה יכלו להרוויח יותר מכל השאר בכל עונה שהם לא נאבקו על אליפות מאז הכנסת רצפת השכר הנושא נפתר.זה לא פתר את ההון המצטבר שיש לקבוצות אלו- אך זה פתר את הגדלת ההון המצטבר של קבוצות בליגות גבוהות יותר.ולכן אתה גם רואה קבוצות מעונות קודמות יותר בליגות ותיקות- ההון המצטבר- המצב עם רצפת שכר מצמצם זאת ולכן אתה מוצא (כמו בישראל לדוגמא) קבוצות כמו שלי שנאבקות על עלייה לליגת העל למרות שהצטרפו בעונה 12 או 9 כמו שטי סלאם כתב כאן..לגבי פתרון כולל לבעיה- לדעתי אין מסיבה פשוטה- בשיטה של כלכלה צוברת נכסים- תמיד יהיה יתרון למי שהיה שם קודם- זה נכון למנהל כדורסל הזה ולכל מנהל משחק אחר ברחבי האינטרט- נסה ותיוכח!
הדיון נרגע - כי התחלת להקשיב ולא לשנן את המנטרה שלך בלי הבחנה.
לצער כולם - אין פתרונות פלא שמשנים הכל ברגע- יש תהליך.
התהליך כבר החל לפני מספר עונות בצורת רצפת שכר.
לא הייתי להוט בשום דבר עזבתי את הדיון ההוא כי הוא לא היה דיון ולא דו שיח הוא היה חד שיח ואני לא הולך להיכנס לשום דיון נוסף בלי הידיעה המוקדמת שהולך להיות דיון תרבותי שכרגע אני לא בטוח שהולך להיות אחד כזה