И даље не могу да отворим своју пошту.
Не знам зашто, нарочито пошто сам успео да пошаљем јуче (први после 24. марта) мејл предрагону, али после тога није хтело. А да не говорим о отварању своје поште - где имам неотворене још од 27. фебруара (истина, година је ова :)
Obzirom da sam po desetak puta pokusao da ti pisem na mail, na chatu utakmica, chatu google diska... nemam drugi nacin nego da ti se obratim ovako javno. Do sada sam mislio da mene ignorises iz nekog razloga pa da mi zato ne odg, ali sam isto tako mislio da sve radis kako treba jer mi je par ljudi reklo da im se javljas. Posle opet cujem kako imas neki problem sa bb mailom, sto si i sam potvrdio, a i gledajuci tvoju listu - ne cini mi se da se tu nesto menja...
Meni nije jasno kako ti komuniciras sa menadzerima i kako belezis skilove igraca?! Mozes mi odgovoriti ovde ili na chatu google diska, obzirom da sam uglavnom ulogovan tamo.
Voleo bih da znam kako komuniciras sa ljudima zbog naredne sezone. Sada nema svrhe da se nesto menja, ali ne planiram da dodeljujem nekom listu ako ne moze da komunicira sa menadzerima.
P.S.Veoma bitno! Ukoliko nekog poznaje momka koji vodi tim
Los Apelovac Lakers (42559) neka ga nazove i kaze mu da udje na BB i stavi Kostu Pejcina na TL za 1$ ako ne misli da igra, posto vidim da se ne loguje. Ovo pisem posto mi je decko rekao ima drugara na bb, pa ko taj drugar cita forum, neka ga nazove i prenese ovo. Neka ga i pozdravi usput :)