1)
2) Čitajući forum posle utakmice sa Poljskom baš sam video da te žele na mestu selektora
3) Ti si uvlaka koja koristi priliku da bi sebi obezbedio priliku i što bolju poziciju na sledećim izborima
4) Nisi nam potreban ti da nas organizuješ, postoji plan takav i bez tebe
5) Imaš iskustvo vođenja reprezentacije, ali još uvek si zelen i ne treba uvek pogađati taktiku šta protivnik igra, već naterati protivnika da se prilagodi tebi; ali ti si još uvek zelen kao ...
6) Nemaš potrebe se raspravljati samnom, jer moj i glas drugih igrača teško da ćeš dobiti, a izbore u CG možeš dobiti jedino ako dođeš ovde na letovanje i otvoriš novih 20 klubova
)))
7) Javljam se dobrovoljno skautovati drugu ligu posle drafta i jedan deo liga u inostranstvu.
pozdrav svima
P.S. Nema lične ambicije da budem selektor i podržaću najkvalitetnijeg menadžera iz CG kada se bude prijavio na izborima. Bez obzira na sve tu bih voleo da vidim Prilepak, Džonija, Daču ili ako neko drugi ispliva na površinu
1.
2. Da zele me ljudi su bil inezadovoljni CTom nakon objasnjena su se slozili da je vrijedilo pokusati (da sam bio loš ne bi svi glasali an drugim izborima za mene ;) )
3. Sta ce mi prilika, sta ja imam od toga sto sam selektro, jel mi to neko placa, samo koristim svoju dobr uvolji, znanje (koje ti sigurno nemas) i slobodno vrijeme.
4. Vidio sam vam planove, hajmo zeznut Srbiju izgubiti ostale tekme i svi mirni.
5. Ti momak kada budes imao znanje kao ja mozes mi se obratiti, pogledaj koliko igras i pogledaj ti tima, ujedno smijesno i zalosno. 4 sezone cu nakon mandata imati iskustvo selektora, priej toga sam pomagao mladu selekciju i sl. Sto se tice taktiak, vidi se da neznas, cuj da s eon tebi prilagodi, sta trebas uvije kigrati isto da budes providan on da ti se prilagodi i pocjepa te, pogledaj moje utakmice sve i u timu i u reprezentaciji, i pronadji promasaj u taktici ;) takvih nema iako ima ima ih minimalno...
6. I ja lud sto se raspravlajam s djecom, ko je uopste spomenuo tvoj glas, koga briga za tebe? Ima drugih ljudi koji ce prepoznati moje kvalitete.
7. Skautuj ligu ko ti brani, taman da nesto korisno uradis.
Uglavnom ovim je moja rasprava s tobom zavrsena, rekao sam ti ako budes dobar i fin i popravis se mozda ti dam instrukcije, samo polako mozda jednog dana i naucis nesto ;)
Last edited by no Frks at 1/28/2010 8:11:46 AM
This is where we hold them!