BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122394.228 in reply to 122394.226
Date: 12/20/2009 11:13:08 AM
Overall Posts Rated:
5757
ovo je dobra stvar...ali ovo strucni stab nije uradio?

Kako nije? U strucnom stabu su u pocetku bila sestorica menadzera, a kasnije, posle sezone ili dve, jbga, i ne secam se vise, su upali Jarley i cini mi se ASirko.

This Post:
00
122394.229 in reply to 122394.228
Date: 12/20/2009 11:15:13 AM
Overall Posts Rated:
33
nisam znao...zbog toga sam i stavio znak pitanja na "ovo strucni stab nije uradio"...

This Post:
00
122394.230 in reply to 122394.220
Date: 12/20/2009 11:22:42 AM
Overall Posts Rated:
500500
hvala majstore! drago mi je da bar neko donosi odluko o svom glasu u toku izbora, kad kandidati iznose svoje ideje, a ne pre izbora! trećeg dana izborne kampanje sam imao 0 glasova, a sad ih ima baš dosta!

steta sto ovo moram da ti kazem, ali niko od njih za tebe ne glasa zbog tebe, vec zato sto nemaju tog svog cuvenog kandidata koji ce lagano uspeti da osvoji izbore jer ih je sve vise i vise.
svi se kao slazu sa tvojim programom a on se ne razlikuje nista od programa drugih (glupa rec program ali tako oni kazu).

steta sto ces ti ispasti kolateralna steta i osvojiti izbore samo zato sto su se mnogi zakacili sa Billom. nista pametnije nisi rekao nego sto su do sada svi kandidati pisali na svim prethodnim izborima. nego si dobro dosao kompaniji da budes predstavnik takozvane opozicije. a cija li su oni opozicija to samo oni znaju. jer sadasnji strucni stab sve radi u interesu reprezentacije. i neki zrtvuju svoje licne rezultate zbog pravljenja igraca za repku.

prava steta za tebe jer onoliko koliko sam te ukapirao dobar si decko. steta sto nemas prave glasace vec samo one koji unose pometnju na forumima.

prvo me tzv opozicja napala da ću im podeliti glasove, a sad ti govoriš da oni glasaju za mene samo zato što nemaju svog kandidata! ja sam u dobrim odnosma i sa većinom članova SŠ i sa nekima iz tzv opozicije, i mogu reći da ste ok momci i jedni i drugi, samo imate male probleme u komunikaciji :) ja ne želim ni sa kim da se zameram zbog ovih izbora! jedino mi smeta nedovoljna afirmisanost repke i loša atmosfera oko nje!
ispadam ja sad ovde neki borac protiv SŠ! ja sam već istakao da je vaš rad i zalaganje na visokom nivou i da bi se sličan način rada nastavio!

From: kotoor

This Post:
00
122394.231 in reply to 122394.224
Date: 12/20/2009 11:34:36 AM
Overall Posts Rated:
500500
ja na ovim izborima netju glasati...jednostavno necu da dajem nekom prednost...:)
strucni stab je sigurno kvalitetniji...ali kotoor ima neki plan koji zvuci interesantno...
i da dodam...najveca steta ovih izbora je flaviusovo razocaranje i njegova prica o odustajanju od vodjenja repke sledece sezone...ali o tome sledece sezone!!!nadam se da ce promeniti misljenje...

evo djusko je klasičan primer da imam "svoje" glasače, kao i mnogi pre njega da ih ne nabrajam sad!

ne brini djusko! flavius se samo malo umorio od ovih velikih postova! evo i meni posle ova 2 sata rasprave dođe da odustanem od kandidature :) biće on oko repke još dugo!

Last edited by kotoor at 12/20/2009 12:01:09 PM

This Post:
00
122394.232 in reply to 122394.231
Date: 12/20/2009 11:45:10 AM
Overall Posts Rated:
00
Mnogo ste se odaljili od teme (: Jel je iko prochitao prvi post :
This thread is for debating. Anybody may post here as many times as they would like, but keep away from personal attacks. You can find the complete election rules in (122392.1) and the official debate thread in (122393.1). Moderating will likely be stricter during election times as we have seen from other online games that things can get of control pretty quickly.
:D

This Post:
00
122394.233 in reply to 122394.225
Date: 12/20/2009 11:45:37 AM
Overall Posts Rated:
500500
I na kraju opet dolazimo do onoga sto sam rekao negde na pocetku. Bilo ko od kandidata nesto da napise, samo ce se ponavljati.
A lepo sam pricao da je nacin funkcionisanja strucnog staba, ne da jedni te isti ljudi budu u njemu, nego da se vremenom ubacuju novi, koji ce nastaviti DA RADE, jer vecina nas ce se smoriti ovime. Meni se upravo to desilo, gubim volju za ovim. A kada u strucni stab prikljucis neke nove ljude, oni ce se tu nauciti kako sta funkcionise, mozda ce dodati neke svoje novine, modifikovati nesto, oni stariji ce se zbog prezasicenosti polako povlaciti, a noviji preuzimati stvari u svoje ruke i sigurno nece, kada budu izabrani da vode reprezentaciju, da cine neke pocetnicke greske. U tome je najveca poenta strucnog staba.

i na kraju opet dolazimo do toga da niko nije govorio da je stručni štab loša ideja! i niko vas nije ni kritikovao zbog lošeg rada, nego zbog lošeg odnosa sa ostalim korisnicima!
jedini si ti pokušao da afirmišeš repku, ali to tad nije uspelo! ja bi pokušao to ponovo da uradim i da dam svakom šansu da kaže svoje mišljenje, pa makar ono bilo skroz pogrešno i skroz protiv mene! ne kažem da ću uspeti u tome, ali ovde vidim dosta ljudi koji su zainteresovani za tako nesto!
inače ne bi se ni kandidovao da sam kod drugih kandidata video pokušaj afirmacije repke, kao što sam to video kod tebe!

umorih se i ja malo od svega ovoga, odo malo na fudbal! ljudi su valjda shvatili sta su kandidati imali da kažu, pa nek glasaju! nadam se da će, bez obzira ko bude pobednik, repka nastaviti uzlaznom putanjom i da će atmosfera oko nje biti bolja!

From: Likchina

This Post:
00
122394.234 in reply to 122394.233
Date: 12/20/2009 12:46:26 PM
Overall Posts Rated:
22
Pa repka ce svakako nastaviti da ide uzlaznom putanjom, niko valjda nije lud da prekine neki kontinuitet koji se pokazao kao ispravan i plodonosan, te stoga zaista nema potrebe da se bilo ko oseca prozvanim iz SStaba kada je rad repke u pitanju.
Evo, ja sa GM-om nemam nikakve odnose, ne volimo se, ja njega ne mrzim, on mene mozda mrzi, nije ni bitno, ali ja mu evo javno kazem shefe, svaka cast na dosadasnjem radu, nemam nikakvih preteranih zamerki, to je ispravan put kojim se vodi reprezentacija.
ALI, kandidat Kotoor je izneo neke teze za koje ja prepoznajem da su interesantne, i da mogu doneti boljitak reprezentaciji, takodje sam od kandidata Superstar cuo neke interesantne stvari, dok od kandidata BG Samuraj nisam cuo nista konkretno.
Ko god od njih trojice da pobedi repka ce nastaviti uzlaznom linijom, i ne bi valjalo da bilo ko od sadasnjih najboljih menadzera u Srbiji(citaj SStab), napusti vrsenje te duznosti, jedino sto taj SStab mozda nece funkcionisati kao sto danas funkcionise, vec na neki drugaciji modifikovan nacin koji svakako nece umanjiti njegovu funkciju, jer je neminovnost da on postoji.

This Post:
00
122394.235 in reply to 122394.234
Date: 12/20/2009 1:15:23 PM
Overall Posts Rated:
178178
Sve sto sam radio od kada sam se prvi put logovao u BB bilo je borba za afirmaciju nase Srpske BB zajednice.
U svom radu sam morao da donosim teske odluke i snosio sam odgovornost za iste.
Znao sam da ce me funkcija GM-a nekima od vas prikazati kao serifa sa kojim treba da se stalno kace.
Znao sam da ce neki od vas da se raduju porazima nase repke.
Znao sam i da me neki nece voleti zato sto im se ne ulizujem jer uvek imam ozbiljnije, vaznije prioritete.

Radio sam sto sam najbolje mogao u 3 mandata na poziciji selektora i uz pomoc ogromnog broja ljudi ovde.
Napravili smo odlican reprezentativni koncept i rezultati su poceli da pristizu tako da repka ima sjajnu perspektivu.
Taj zadatak sam ispunio!

Svoju duznost GM-a cu obavljati dokle god budem aktivan u BB-u. Neki misle da sam blag, drugi da sam ostar ali NIKO nije pokusao sebe da zamisli na toj duznosti. Sustina je da nasa zajednica dobro funkcionise, ima sporadicnih rasprava ali generalno smo na dnu lestvice po broju kazni zbog prekrsaja na forumu.
Taj zadatak sam do sada ispunjavao i na dalje cu ga vrsiti!

Ako je cena za sve gore navedeno da me neko od vas ne voli - zao mi je ali je to cena koju sam i cu uvek platiti zarad ispunjenja zacrtanih ciljeva.
Licno, nikoga od vas ne mrzim ali svako od vas moze biti ili deo resenja ili deo problema a nikako oba.

Zapitajte se u sebi da li je i koliko sramota da zbog svoje licne emocije prema meni uskratite podrsku Samuraju i sto je jos vaznije - podrsku jednom progresivnom i funkcionalnom sistemu vodjenja repke.
Da li je ispravno da zbog svoje licne sujete ne podrzite najboljeg kandidata i najbolji sistem uz duzno postovanje ostala dva ozbiljna protiv-kandidata.
Ako se desi da sutra Samuraj ne bude selektor vecina od vas koji nisu glasali za njega nece reci "da je pobedio NAJBOLJI kandidat" nego ce reci "dobro je da selektor nije Samuraj jer njega Bill podrzava a ja Billa ne volim".

Shvatite svi, ne glasa se ovde za i protiv Bila vec za najbolje resenje za reprezentaciju!

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
122394.236 in reply to 122394.234
Date: 12/20/2009 1:16:45 PM
Overall Posts Rated:
00
Jebote ne treba da glasate za onog ko je interesantniji, nego za onog ko je BOLJI menadzher! Ne trebaju repki menadzheri sa interesantnijim planom, nego oni sa BOLJIM, a najbolji plan ima (shto se i pokazalo rezultatima) STRUCHNI SHTAB! Iz rezultata se vidi ko je bolji menadzher i ko je bolji taktichar.
Glasa se za onog ko je bolji menadzher, a ne za onog ko je napisao bolji uvodni post ili ima lepshi banner ili aktivniji je na forumu.

A i odlichan je put kojim je vodjena repka u protekle 2 sezone (SShtab), tako da ja tu nishta ne bi menjao. Mislim da je repka bolje plasirana nego shto su njene realne mogucnosti (mozhda greshim, dugo me nije bilo). Struchni Shtab je sastavljen od odlichnih menadzhra koji su se pokazali u nashoj ligi i to je dovoljan kriterijum da vode repku.

Last edited by Zadnji Glavni at 12/20/2009 1:18:22 PM

This Post:
00
122394.237 in reply to 122394.236
Date: 12/20/2009 1:23:30 PM
Overall Posts Rated:
22
Sve se racuna...ne samo ko je bolji menadzer.
A ako cemo i po tom parametru, mislim da je Kotoor bolji menadzer od preostala 2 kandidata, a to ce shvatiti i svi ostali za neke 2 sezone.
I podrzao bih onaj citat sto stoji kao Samurajev potpis: "Ne mora da znaci da je 1. bolji od 100.!!!"
Ko razume sta sve utice na to ko je koji na toj lestvici, shvatice.

This Post:
00
122394.238 in reply to 122394.237
Date: 12/20/2009 1:26:18 PM
Overall Posts Rated:
00
Hahahahahahahah, samurajev status. Mislim da on nije bukvalno to mislio...
A po kom kriterijumu mislish da je kotoor bolji od preostala 2 kandidata?

Advertisement