nema trener 5 za te pare, jedino sa platom 50k i više što je za 4. ligu mnogo
nema trener 5 za te pare, jedino sa platom 50k i više što je za 4. ligu mnogopre sat vremena sa kupio superiornog trenera (to bi trebalo da je 5) eksperta za fizicku spremu za 106k, a ima platu 34k, e sada jedino da ne valja ovo sto je ekspert za fizicku spremu...inaca vidite da je moguce naci :D
Ko zna kako se bese gleda redosled ekipa koje ce da biraju na draftu, po plasmanu pa obrnutim redom ili po broju pobeda i poraza (to pitam zbog toga sto npr. moze da sa jedne strane grupe neko da bude npr. treci sa 9-13, a sa druge strane je npr. neko peti sa 10-12, pa u tom slucaju ko ce pre da bira) ?
Ko zna kako se bese gleda redosled ekipa koje ce da biraju na draftu, po plasmanu pa obrnutim redom ili po broju pobeda i poraza (to pitam zbog toga sto npr. moze da sa jedne strane grupe neko da bude npr. treci sa 9-13, a sa druge strane je npr. neko peti sa 10-12, pa u tom slucaju ko ce pre da bira) ?Po broju pobeda i poraza, prva bira ekipa sa najmanje pobeda, pa onda ona sa pobedom više bez obzira u kojoj je grupi lige.
Cika Bile sto mi utakmica ne pocinje.Mislim moji su otputovali na gostovanje.Da im se nije nesto desilo usput?Nema jos jedne utakmice iz moje lige.
Ja se izvinjavam ali sam oko 7 odustao od cekanja, tako da sam tek sad video poruku.Do 7 nije mogla da se gleda moja i ova druga utakmica.Jedna napomena i moja i utakmica kolege iz lige su bile protiv botova.To je jedina slicnost.