BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Vse o Vsem

Vse o Vsem (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
130211.228 in reply to 130211.227
Date: 3/3/2015 3:31:21 AM
Overall Posts Rated:
116116
Prvič slišim,do sedaj sem zasledil le to,da se reklamni izdelki povečajo ob vpoklicu v rep.Pomojem,da se nas najde,kar nekaj,ki tega nismo vedeli,pa čeprav igramo že dlje časa.Pomojem,da se ti samo zdi,da je to splošno znano,tu na SLO forumu.

Aha...ok. Čudno se mi je zdelo, ker je še posebej Elan o tem dosti govoril, ti pa nisi lih stranger na forumih, tako da sem mislil, da si opazil.

Dvig reklamnih izdelkov je pogojen z igranjem igralca za repko. Le vpoklic nič ne pomeni. Višja kot je plača tvojega igralca, več reklamnih izdelkov dobiš.
Prvič pa slišim razlago od sensimena, ko govori o igranju v prvi postavi ali rezervi...jaz sem za Navršnika vedno dobil zelo podobno vsoto ne glede na to, ali je začel v prvi postavi ali iz klopi.

O temu bi sicer več vedel povedati Elan, saj ima s tem več izkušenj.

This Post:
00
130211.229 in reply to 130211.228
Date: 3/3/2015 4:50:52 AM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Mislim da ima Sensiman prav glede tega.Par sezon nazaj sem imel par igralcev v repki in le v primeru da so igrali v prvi postavi sem dobil max izkupićek od reklamnih izdelkov za igralc,sicer se je to zgodilo zelo redko.Tako da ja za igranje v prvi postavi sem dobil nekje med 30-40 k,za igralca v menjavi pa 20-30 k.Če je pa igralec le sedel na klopi in ni dobil niti minute na tekmi pa 0 k.

This Post:
00
130211.230 in reply to 130211.228
Date: 3/3/2015 6:34:07 AM
Overall Posts Rated:
130130
Res ne vem kako je s tem,samo vem oz se mi zdi,da reklamne izdelke dobivamo,vsaj,kar se nanaša na tujce in NE rep. igralce v višine njihove plače.Pomojem,da so sorazmerni z višino budgeta,ki ga damo za ekipo.Ekipe,ki dajejo več za igralce,imajo višje reklamne izdelke tudi,če nimajo v ekipi rep. igralcev.

This Post:
00
130211.231 in reply to 130211.230
Date: 3/3/2015 4:33:00 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Kako sm tole tekmo spet zgubu? (79453442)

Napovedu njegovo taktiko 2x pravilno, igrou pod koš na njegovo igro mož na moža, igrou 2-3 cono na njegovo igro pod koš, imel visok entuziazem, imeu PR managerja ki izniči/zmanjša prednost tujega terena, meu centra na max pripravljenosti z metom pod košem 19 (ga lahko vidte ker je na prodaj zdej), etc.

Obenem pa mi največ žog zmeče (17102008) ki meta pod košem nima, igral kot branilec.. Žvab in Sams (19909248), oba z 15+ metom pod košem se pa matrata/komej mečeta. Pa Žvab igral na pleyu, kjer dvomim da nasprotni branilec je meu kej visoko obrambo pod košem, tud za centra dvomim da je meu 19 obrambo pod košem (al pa 18). Dubu tud ratinge bolše, obenem pa celo tekmo zgublu za 10-15 točk, na koncu se mal prbližu pa usen za 10 zgubu.

Ne vem, kaj sem spregledu? Razumem da sem igral tudi s treniranci, ampak mislim da že Žvab pa tale škot bi mogla nekak zmagat tole tekmo..

This Post:
00
130211.232 in reply to 130211.231
Date: 3/3/2015 5:01:20 PM
Overall Posts Rated:
116116
Oprosti, ampak res se ne morem zadržati... Dobrodošel v drugo ligo! To žal (ali na srečo) ni tretja liga, kjer lahko proti boljšim ekipam treniraš 20-letnike in s tremi dobrimi igralci zmagaš tekmo.

1. Na krilu si igral 6k igralca. Ni čudno, da je nasprotno krilo dalo največ točk ter imelo kar 10 skokov.
2. Na KCju si spet igral 6k igralca, ki je v 26 min sfauliral in nadomestil ga je 9k igralec.

Na dveh od treh najpomembnejših pozicij za Look inside si torej imel trenirance. Rečica je imela bolj uravnoteženo ekipo, pa še 2-3 si igral, ki razen v tretji in slabših ligah ni dobra proti Look inside - že večkrat dokazano.

Vsemu temu dodaj še tekmo v gosteh proti višji zavzetosti in to je to.

This Post:
00
130211.233 in reply to 130211.231
Date: 3/3/2015 5:07:06 PM
Overall Posts Rated:
130130
Tudi meni je prvo padel slab met omenjenega igralca.Pokrival ga je namreč Jasmin Martinc (34138923) To se rado dogaja,kadar našega igralca pokriva slab igralec.GE nekako potem forsira tistega igralca,na katerem je slabša ZO tudi OPK.

This Post:
00
130211.234 in reply to 130211.232
Date: 3/3/2015 5:24:27 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Ta dejstva razumem, ampak ravno tu pride v veljavo 2-3 obramba, ki nekako malo prizanese nekoliko nižji obrambi (oziroma naj bi, na podlagi stvari in vodičev ki sem jih bral). Obenem še vedno ne razumem kako je lahko center imel samo 15 metov?? Medtem ko je branilec vrgel 21x? In to pri igri pod koš.. Poleg tega pa, moji treniranci kljub vsemu imajo obrambo okol 10~, kar je dokaj solidno, oziroma vsaj ni katastrofalno, ko igrajo proti 15k~ igralcem. In v tem niti ni težava, saj nihče od njegovih igralcev ni imel meta čez 50%.. "težava" je v tem da sem v igri imel dva igralca z 8-9 pripravljenosti, eden je imel met pod košem 19 in vrgel vsega 15x na koš, drugi pa za zunanjo pozicijo izvenserijski met pod košem (res zelo zelo zelo močno dvomim da je njegov play imel več kot 15 obrambe pod košem..) in met iz razdalje tudi 18~, pa je metal daleč najslabše v celi sezoni.. obenem pa manjkrat kot nek branilec v rotaciji.

Tega ne razumem - organizator in branilec pri igri pod koš zmečeta skoraj 50% vseh metov, medtem ko center z 19 šutom po košem vrže 16% vseh žog.. kje je tu logika?!

This Post:
00
130211.236 in reply to 130211.235
Date: 3/3/2015 6:09:20 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Žvab ima prodor in vodenje krepko čez 20, tako da v tem ni težave Za Luke-a pa očitno ni dobival žog (podajat itak ne zna, zgubu je pa samo 1). Očitno je ta moj branilec res en soler..

This Post:
00
130211.237 in reply to 130211.234
Date: 3/3/2015 6:21:30 PM
Overall Posts Rated:
7979
Ta dejstva razumem, ampak ravno tu pride v veljavo 2-3 obramba, ki nekako malo prizanese nekoliko nižji obrambi (oziroma naj bi, na podlagi stvari in vodičev ki sem jih bral). Obenem še vedno ne razumem kako je lahko center imel samo 15 metov?? Medtem ko je branilec vrgel 21x? In to pri igri pod koš.. Poleg tega pa, moji treniranci kljub vsemu imajo obrambo okol 10~, kar je dokaj solidno, oziroma vsaj ni katastrofalno, ko igrajo proti 15k~ igralcem. In v tem niti ni težava, saj nihče od njegovih igralcev ni imel meta čez 50%.. "težava" je v tem da sem v igri imel dva igralca z 8-9 pripravljenosti, eden je imel met pod košem 19 in vrgel vsega 15x na koš, drugi pa za zunanjo pozicijo izvenserijski met pod košem (res zelo zelo zelo močno dvomim da je njegov play imel več kot 15 obrambe pod košem..) in met iz razdalje tudi 18~, pa je metal daleč najslabše v celi sezoni.. obenem pa manjkrat kot nek branilec v rotaciji.

Tega ne razumem - organizator in branilec pri igri pod koš zmečeta skoraj 50% vseh metov, medtem ko center z 19 šutom po košem vrže 16% vseh žog.. kje je tu logika?!

Malo v pomoč ,če ti igralec met z razdalje 18 slabo meče spremeni taktiko. Glej govorim na pamet v tej igrci včasih igralec bolje igra na drugi poziciji mu bolj leži čeprav se po skilih na prvi pogled ne vidi. Čeprav velja splošno mnenje ,da igralec pri organiziranem napadu ( bolnik ali patient) najbolj meče tisti ,ki ima najvišji met pa logika pove ,da ima tak igralec največ možnosti ,da pride do izraza če igra na krilu!!!! Torej , če mi ne verjameš daj ga na nepomembno tekmo na krilo igrat pri taktiki organiziran napad in se čudi....

Lahko ,da sem se zmotil kajti ponavljam pri tej igrci včasih igralec (seveda center na organizator igre vedno slabo igra) ,ki je oi , ki ima podobne skile kot krilo le na centrovskih skilih malo slabši rojen ,da igra kot krilo le prejšni lastnik ni tega opazil in rastura čeprav nima natreniranih skilov!
Torej daj taktiko organiziran napad ter tega igralca na krilo in če ti bo dobr oziroma odlično igral ga daj skoz na krilo četudi ti cel forum to odstvetuje. Na OI B poziciji se drenata dva v Centru krilnem centru zopet dva Na krilu obeh straneh pa samo EDEN! lp

Advertisement