BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
306308.228 in reply to 306308.225
Date: 11/20/2020 5:37:11 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Είναι απλά η παρερμηνεία ενός γραπτού λόγου. Όπως και εσύ παρεξηγήθηκες με κάτι που δεν χρειαζόταν γιατί ήταν χιουμοριστικό. Να θυμίσω ότι έχεις κάνει κι εσύ καζουρα μετά από παιχνίδι μας.

Την παρερμηνεία δεν την έχω κάνει εγώ!

Δεν ενισχύεις κάποιο επιχείρημα σου με το να μου παραθέτεις κάποια ποστ από το παρελθόν!

(Ναι η καζούρα μπορεί να υπάρχει αλλά στον Α'ι'μαρ για το δελτίο τύπου που είχε γράψει και είχε ξεκινήσει πριν από το παιχνίδι που θα παιζόταν!)

Την άποψη μου θα συνεχίσω να την λέω γιατί γράφω συχνά στο φόρουμ και έτσι μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι.

Δεν σου απαγόρευσε κανένας να λες την απόψη σου
αλλά θα υπάρχει κ αντίλογος όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο! :-)

Από εκεί και πέρα ότι δεν αρέσει στον καθένα το προσπερνάει.

Πάλι υπόδειξη κάνεις!
(έχουμε κ το δικαίωμα όταν δεν μας αρέσει κάτι να απαντάμε,ε...?)

From: Kung Flu

This Post:
00
306308.229 in reply to 306308.226
Date: 11/20/2020 5:43:14 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ότι είπε ο Μετεώ!

είναι το αντίστοιχο κ με το ποπ άπ! Μπορείς να ανεβάσει ένα σκιλλ ο παίκτης και να ανέβει η κατάσταση του παίκτη! ¨Αρα λογικά δεν συνδέονται!

This Post:
00
306308.231 in reply to 306308.228
Date: 11/20/2020 5:46:04 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Έχεις κάνει το ίδιο γι'αυτό παραθέτω τα ποστ. Εντάξει συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και πάμε παρακάτω.

This Post:
66
306308.232 in reply to 306308.231
Date: 11/20/2020 9:04:57 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Παύσατε πυρ! (ή και όχι :P)

Ο καθένας παίζει το παιχνίδι όπως γουστάρει και η καζούρα όταν είναι καλοπροαίρετη είναι κι αυτή μέσα στο παιχνίδι. Όπως και τα mind games. Από εκεί και πέρα, είναι γραπτός λόγος και μπορεί να υπάρξουν παρερμηνείες.

Δηλαδή εγώ τον matsa που μου λέει ο... ξεδιάντροπος (χιουμοριστικό :P): "Με λιγα λογια καλη Α2!!", να του φέρω μπράβους για να σπάσουν το κλειστό του; Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερη καζούρα θα ήταν να απαντήσω: "Επίσης" :P

Από την άλλη ο μεγαλομανής (φτάσαμε στο σημείο να γράφουμε παρενθέσεις για να μην παρεξηγηθούμε :P) don σε περίπτωση που τυχαίναμε μαζί του στα πλέι άουτ μας συμβουλεύει να μην ενισχυθούμε: "τσαμπα ξοδεύεις", καθότι πιστεύει ότι η κακή φετινή Βαλένθια δε θα μπορούσε να αλλάξει τόσο την εικόνα της στα πλέι άουτ για να του κάνουμε break.

Ο τρόπος γραφής έχει να κάνει με το στυλ του καθενός. Μπορεί να είναι λίγο προκλητικό, να... τσιγκλάει κάποιες φορές. Κι εγώ σε τόσα preview κάποιος θα σκέφτηκε ότι ο book αδικεί την ομάδα του. Σε κάποια ανακοίνωση ίσως, όπως η χιουμοριστική με τον Στέλιο που δεν περίμενα να με συντρίψει στην έδρα μου.

Με τον Supernova έκανα πέρσι χιουμοράκι γράφοντας ένα δημοσιογραφικό κείμενο που είχε και στοιχεία κριτικής, δεν το αντιλήφθηκε και απαντάει τέρμα σοβαρά στο φόρουμ! Και του στέλνω προσωπικό και κατάλαβε ότι δεν ήταν κακοπροαίρετο.

Με τον don πέρσι, με τις αποδόσεις για πρωτάθλημα που ως νεοφώτιστος ήταν πολύ χαμηλά. Λέω τι τρελός είναι αυτός (χωρίς παρεξήγηση ελπίζω πλέον) καθότι από τη μία εκθείαζε τα κείμενά μου και από την άλλη έλεγε θα μας τελειώσει! :P Μετά μου έστειλε προσωπικό και κατάλαβα το στυλ του.

Με τον επόμενο πρωταθλητή! Τον karapatsakidi που πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα στο Κύπελλο, παθαίνοντας αμνησία ή να πεισμώσει από αυτήν στα πλέι οφ. Όταν κατάλαβα ότι δε θα κατέβει με την Κρήτη και ότι πέταξε η 6ή θέση του στέλνω ότι θα υπάρξει δημόσια κατακραυγή στις 18κ30 και 10 δεύτερα! Γι' αυτό και η τρεμούρα του να προλάβει :P Φυσικά του εξήγησα ότι είχε κάθε δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα του την πω στα σοβαρά και ηρέμισε ο άνθρωπος, καθώς είναι φιλήσυχος και δε θέλει κόντρες (ίσως μόνο με τους Supernova).

Τελευταίο περιστατικό με τους Legends, που ουσιαστικά μας πετάει εκτός Α1 καθότι με όλο το σεβασμό προς την ομάδα του don, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή οι terastiousp είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος. Βέβαια εξήγησε ο άνθρωπος ότι πλέον ασχολείται λίγο με το παιχνίδι, οπότε το συμβάν θεωρείται ως μη γενόμενο.

Υγ. Τώρα που το σκέφτομαι πολλά έγραψα για Don. Ανέφερα μέσα και τον Matsa. Χμ... Του είπα και επίσης στο καλή Α2. Μάλλον θα πρέπει να έχω το νου μου για πιθανή επίθεση στο "Pabellón Fuente San Luis" :P

Υγ2. Φέτος νομίζω τρεις μπλε δεν έχουν πει ούτε λέξη. Η Κρήτη, ο Στέλιος και ο Τρόμος.

Υγ3. Πολεμάτε τις "νυχτερίδες"; Παίρνουν οι αντίπαλοι νίκες "δώρα"; Μάλλον κάποιοι ενοχλούνται. Τέρμα πια τα κείμενα. Πλέον ο terastios είναι το απόλυτο φαβορί για τα περισσότερα κείμενα στο φόρουμ τη σεζόν 52. Στο 1,01 προσφέρεται.

This Post:
11
306308.236 in reply to 306308.233
Date: 11/20/2020 2:12:09 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Βρε καλώς τα τα παιδιά.!

Ένας μπουρλοτιέρης ακόμα μας έλειπε! :-)))

This Post:
11
306308.237 in reply to 306308.236
Date: 11/20/2020 5:33:31 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Don: Δεν είπε κανείς ότι θα σε υποβιβάσει ο Βαλένθιας, ούτε φυσικά "ουστ από δω ρε", καθότι έχουμε ανταλλάξει μηνύματα με τα... περιστέρια του BB Ταχυδρομείου :P

Ο Πρινέας ήρθε για να "στραγγαλίσει" τον Βανσόβερ, αλλά πιθανότατα δε θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Μισθός απαγορευτικός για II. κατηγορία.

Matsas: Χαχα. Μια χαρά είναι το χωριό, έχει και καθαρό αέρα. Αλλά και η πόλη έχει και αυτή τα καλά της. Εκεί έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς στα καλύτερα κλειστά.

Έξαλλοι οι οπαδοί των Hawks με τον Ivkovic

Tέλος να αναφέρω ότι πάνω από 2000 φίλαθλοι έχουν μαζευτεί έξω από το κλειστό "Idaion Antron" και αποδοκιμάζουν τον Ivkovic. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη μεταγραφή του Πολωνού "φονιά", August Niedziela. Σαν άλλη Μπιλμπάο, η ομάδα των Anwgeia Cretan Hawks αγωνίστηκε στη φετινή σεζόν μόνο με Έλληνες παίκτες. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσεις τρόπαια μόνο με γηγενείς, ωστόσο είναι κάτι που φαίνεται ότι μερίδα οπαδών θα δυσκολευτεί να το... χωνέψει.

Advertisement