Slazem se, stvarno je glupo da neko od neiskusnijih menadzera prica o treningu, i da nam drzi predavanja kako sta treba, da trazi da mu se salju skilovi itd., ok ako neko trazi ili mu treba savet, al ovako bolje neka se cimaju oko timova u trecoj, cetvrtoj ligi, gde ima dosta amatera, i neznaju nista o treningu, a za prvu i drugu ligu ne bi trebalo da ima tih problema, jer svi znamo kako se trenira reprezentativac, nije tu neka velika filozofija, samo treba da se posveti menadzer tome, pitanje je samo dal hoce ili nece, nista drugo... Zamislite kad bih ja drzao predavanja GM-u pa ja mislim da bi mi za to mozda i banovao:-)))) ili Flaviusu koji je ceo zivot posveti repki, xe, xe :-)))
ako ne odrade dobar posao, onda ih kritikuj i njih i mene što sam ih postavio.
]Hteo sam ovde da te podsetim da se ne treba igrati sa repkom jer pad na rang listi tokom jedne sezone moze da se popravi tek nakon par sezona tj da se ne treba igrati ...
]Hteo sam ovde da te podsetim da se ne treba igrati sa repkom jer pad na rang listi tokom jedne sezone moze da se popravi tek nakon par sezona tj da se ne treba igrati ...druze samo da te podsetim, ovo je igrica i treba se igrati, previse si ozbiljno shvatio kao i mnogi. Rezultat ce na kraju pokazati sve.
Ovako... Zeleo bih misljenje ljudi i staba zasto Damjanic nije u repki? Trenutno je bolji od sva 3 PG-a u repki sa 20g ima vecu plau od ovih od 21, DMI skoro kao sva 3 zajedno i u najboljoj je formi?! Flavijus zna da sam ispao iz III lige zato sto sam se posvetio pravilnom treningu i sada kada mi treba kes u IV i dalje radim dobar posao NIKO iz nove uprave ne ceni....ima vremena za njega! Pa bih molio novog selektora ili ekipu da mi kaze sta jos treba da se radi da bi se doslo do repke?!
p.s. ako imaš finansjiskih problema. javi mi se na pm, pa ću videti da ti dam par finansijskih saveta.