Pārskatīti 21,20 gadīgie kandidāti šim EČ.Sastāvs uz EČ domāju,būs gatavs ap piektdienu/sestdienu. Varu teikt,ka viss izskatās ļoti nabadzīgi,diemžēl...jo tiešām palīgā ir pat jāņem arī pāris 20 gadīgie. Tik vāju sastāvu mums vēl redzējis neēsmu..bet nu neko,cīnīsimies!!!
Grupā 1 komandai šis posms būs viegla pastaiga(Spānija)...bet tad manuprāt seko pāris izlases,kas varētu pacīnīties par otro vietu grupā: Mēs,Rumāņi,Gruzīņi. (bet novērtēju es visus). Būs grūti,bet ne neiespējami.
Minimālais mērķis:Tikt ārā no grupas.(tas es domāju ar šo sastāvu būtu diezgan labs uzdevums)
Maksimālais mērķis:Dabūt biļeti uz PČ atlases turnīru(pārāk optimistiski,bet nepadosimies ja tiksim ārā no grupas)
Tālāk vēl tiek turpināti pārskatīti visi mūsu potenciālie 18,un 19 gadīgie.(Ar šiem tiks strādāts daudz,lai mums nākotnē..nav tik bēdīga U21 izlase,un lai būtu veiksmīga lielā izlase!!!) Sazināsimies ,un tiks uzturēts kontakts ar šo puišu lietotājiem,lai tie tiktu attīstīti pareizā ceļā!
Tāpat jorpojām gribētos vērsties pēc lūguma("pēc lielās aktivitātes manā pirma postā"),visiem lietotājiem,kuriem ir interese,entuziasms,un brīvais laiks,sazināties ar mani privāti,un palīdzēt darboties ar 18,un 19 gadniekiem!
Tāpat būtu vēlami arī lietotāji ar labām angļu valodas zināšanām,un vsp VISI,VISI,kas vēlas attīstīt BB Latvijā!!!
Nesīsim Latvijas vārdu BB pasaulē kopā! PAR LIELU LATVIJU!!!
Lakeris
Last edited by Lakeris at 1/28/2015 1:58:54 PM