BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.6 > SEZONA no.10

SEZONA no.10

Set priority
Show messages by
From: muha0
This Post:
00
110235.23 in reply to 110235.22
Date: 9/15/2009 1:54:18 PM
Overall Posts Rated:
00
Eto ti igre mene hakleri tuku na mom terenu, ubiju me njihovi vanjski igrači a ja igram u obrani 3-2 zonu... smiješno. Čestitke pobjedniku.

This Post:
00
110235.24 in reply to 110235.19
Date: 9/15/2009 2:23:52 PM
Overall Posts Rated:
1010
kume,pobjeda je tu,
mervin koji je brutalno jaka ekipa je nastradao 20 razlike i to je to,pogrebnik nastavlja...svaka cast,makar ovaj trogir nije na njegovom nivou,ti se poigravao petorkom i skoro izgubio...
krenulo je i doma,krcata dvorana,i raste novcanik,jos 2 utakmice doma i evo novog igraca...

This Post:
00
110235.25 in reply to 110235.1
Date: 9/16/2009 7:50:45 AM
Overall Posts Rated:
1010
necete vjerovat kaj sam danas napravio,
posto su ovi intelektualci promijenili interface i izgled cijele igre...uspio sam naruciti RUSENJE 1400 sjedalica u dvorani!!!!!!!!!!!!!!
umjesto naravno PROSIRENJA!!!!!!!!! ZATO ako u skoroj buducnosti sirite dvoranu pripazite na taj dio,DEBILI jebo im ja sve....kako su me sjebali,nisam uopce citao nego automatski dao "raditi"...
katastrofa

From: Tinmar

This Post:
00
110235.26 in reply to 110235.25
Date: 9/16/2009 2:21:37 PM
Overall Posts Rated:
3939
jebote koji debili i ja sam to napravil!!!!:@

From: Jay Gee

This Post:
00
110235.27 in reply to 110235.26
Date: 9/16/2009 6:52:56 PM
Overall Posts Rated:
1010
ma uzas

This Post:
00
110235.28 in reply to 110235.25
Date: 9/18/2009 11:59:33 AM
Overall Posts Rated:
1818
... ma nemoj me jebat ... i ja san srusio nesto sidalica uz teren ...a tio prosirit .... koji san ja konj ... ali nisan sam ... a ha ha ha

... naravno duzan san objasnjenje za losu i neuvjerljivu partiju kontra Shepsona .... naime, ja san zabunom stavio rezervnu momcad da igra, misleci da radim taktiku za kup u kojem sam bio veliki favorit , tako da je bilo jako gusto .... Shepson prika kad ovo nisi dobio, onda niti neces ...

... proda san neke igrace ....sad odo na transfer listu po novog beka ....

... pozz najvecima ... dr. JAY & sir Pogrebnik ...

This Post:
00
110235.29 in reply to 110235.1
Date: 9/19/2009 11:30:35 AM
Overall Posts Rated:
1818
.... dans Vucici ... veliki serbi ...vjerovatno i najveci u ligi ... u susret ulazin osakacen i lisen usluge prvog beka, te jos dvojice iz rotacije .... al nema alibija, ako to mislite .... svi u momcadi moraju znat u cijem dresu igraju i sta moraju znat da isti zasluze ... nadan se da ce bit dovoljno ...

This Post:
00
110235.30 in reply to 110235.29
Date: 9/19/2009 1:13:58 PM
Overall Posts Rated:
00
Evo sprema mi se i treći poraz na startu, super Puninski mi niti ne ulazi iako sam ga stavia u prvih 5, nešto mi odi smrdi....

This Post:
00
110235.31 in reply to 110235.30
Date: 9/19/2009 2:04:52 PM
Overall Posts Rated:
1818
... ooooooooole ... a sta rec ...a sta mislit .... sjajno i sjano ... Vucko brutalno pregazen sa 46 !!! razlike ... sjajno izdanje cile momcadi, ali unatoc sjajna 32 kosa Ramela i 31 Cornwella, ja bi istaknuo mog ovogodisnjeg dobitka sa drafta Perice Gracića, koji je ima sut 7/14 17 koseva, pa 10 skokova i 7 asistencija ...

... Neboder ... Puninski ti nije bio u pertorci, nesto si sjeba ... puka si trecu za redom ... ajme ajme ... sad kontra onik jacih od sebe igraj easy i skupljaj entuzijazam za one sebi ravne ... nemoj se predavat ... i koji kurac drzis pojacanje od 1 milion na klupi ... ajde izvuc ces se ti ... ti si Zadranin, tebi je basket u krvi ... samo nemoj panicno rasprodavat momcad ... dobra je to ekipa i ima potencijala ...

... Hakleri se promecu u najvece iznenađenje ... iako partije pred kraj prosle sezone su dale naslutit ogroman potencijal ove ekipe, a i ja san se jebeno oznojio kontra njih ... jedva cekam nas susret da vidimo kakav on to arsenal ima ... bravo majstore ...

... Aguero dobija redom i dize se ... prika sljedece kolo eto mene u goste ... prpremi brdo piva jer mene prate ultra zedni Sinjski Maligani i ima ih jaaaako puno ... ja san se malo izrauba ovu, ali neka bolji pobjedi ...

... Bezdan se ne sali ... misli covik ozbiljno ... kupio je i novog 1 mil i 400 tis dolara igraca, doduse 26 god , pa ce bit jebeno sa njin ...

... Angels ... jebeno dobar, gotovo frutrirajuce izgleda lakoca pobjeđivanja ... definitivno najjaci tamo ... bivsi drugoligas, ali je ispa sa odlicnim skorom dobivenih i izgubljenih, gotovo nevjerovatan peh ... u bilo kojoj drugoj bi osta i kandidira za play of .... tako da u njegovu motiviranost ne sumnjam ... svaka ti dala care ...

... Langova se ufura u pobjede i ko kad prvi put okusis pi..., ne da se skinit .... konacno poslozena momcad i pravo je zadovoljstvo gledat i njegovih 5 minuta , jer je jedan od najaktivnijih i mora je trud doc na naplatu ... pazite ima covik najjaceg playa lige ... inace san fan od Marinka Fiale ... evala mestre ...

vijesti iz 2. lige

... Pogrebnik - niko i Juraj ..... 106-120 ... poraz, ali dobar otpor, ipak je mega momcad Nike i Juraja jedan od pretendenata za naslov ... volio bi samo da si igra na easy ... jer nekad valja znat i izgubit, da bi kasnije dobio di triba ... inace sir Pogrebnik - naklon do poda ...

... Rocking Thunder - Mala Truba ---- 88 -94 ... da poraz najveceg dr Jay-a ... a sta rec ---- ima ga je i rastura 3/4 i puka u zadnjoj ... opet realno puno jaci protivnik, ali malo je falilo .... doktore ti si nas svjetionik, ja ti saljen 500 Maligana u sljedecoj ...

This Post:
00
110235.32 in reply to 110235.31
Date: 9/19/2009 3:19:49 PM
Overall Posts Rated:
00
... Neboder ... Puninski ti nije bio u pertorci, nesto si sjeba ... puka si trecu za redom ... ajme ajme ... sad kontra onik jacih od sebe igraj easy i skupljaj entuzijazam za one sebi ravne ... nemoj se predavat ... i koji kurac drzis pojacanje od 1 milion na klupi ... ajde izvuc ces se ti ... ti si Zadranin, tebi je basket u krvi ... samo nemoj panicno rasprodavat momcad ... dobra je to ekipa i ima potencijala ...

ma jučer sam namišta da on i Grmoja počnu, a Kaliterna da minja Puninskog, ne znam u čemu je kvaka, pojačanje je igralo ali je brzo skupia penale... ne znam što im je.... i neću ništa rasprodavati ne brini krenit će oni....

This Post:
00
110235.33 in reply to 110235.31
Date: 9/19/2009 5:28:00 PM
Overall Posts Rated:
00
... Angels ... jebeno dobar, gotovo frutrirajuce izgleda lakoca pobjeđivanja ... definitivno najjaci tamo ... bivsi drugoligas, ali je ispa sa odlicnim skorom dobivenih i izgubljenih, gotovo nevjerovatan peh ... u bilo kojoj drugoj bi osta i kandidira za play of .... tako da u njegovu motiviranost ne sumnjam ... svaka ti dala care ...

hehe hvala na komplimentima :D u prošlu sezonu sam ušao s idejom da razvijem mladog playmakera i prodao 2 dosta dobra igrača da mu oslobodim prostora. i tu sam se sje***. playoff mi je počeo polagano izmicat nakon all-star pauze i pad u 3. ligu je bio neminovan. plus to šta nisam gotovo nimalo pazio na igru, uključivao se jednom u 3, 4 tjedna tek toliko da mi ne ugase account. ali sad sam na faksu pa se vremena, hvala bogu, ima, tak da ću se potrudit dodatno ojačat ekipu i vratit se u 2. ligu :D

Advertisement