jedino ak pobijedim sa laganicama sam zavrijedio drugu ligu ak u trečoj ligi moraš igrati protiv protivnika normal ili trgaonu ,kaj bi onda uopče radio u drugoj ligi,ak odeš u drugu ligu nekak drukčije onda se odmah vratiš nazad,a meni se više kad jednom odem ne vrača nazad , pitaj uvaženog kolegu dikca kak je to uči u drugu ligu i odmah sljedeče sezone vratiti se nazad ,to i nije neki uspjeh , zato več ovdje u trečoj ligi moraš pripremiti momčad za drugu ligu ,pogledaj:kivana,bobota,kk klip svi oni vode glavnu riječ u drugoj 4 ligi jer su se več ovdje pripremali za drugu ligu,zato ja i igram laganice da vidim koliko mi vrijedi momčad, ti imaš najjaču momčad od svih nas imao si bolju i od bobota i od kivana i uopće mi nije jasno kak več nisi u drugoj ligi,mora da si im namjerno puštao ili oni zato što su skauti imaju neku prednost ili rijeka ima toliko bolji status od nas ostalih,
zato igrajmo laganice i nek pobijedi bolji ,pa ako baš i kolega dikac mora ići u drugu ligu uredu svaka čast ,ko god da ode u drugu ligu od nas nadam se da bu išao stopama ,kivana, bobota i kk klip.... dečki puno sreče svima u play offu i nek pobijedi najbolji ja ču pobijedniku prvi čestitati i zaželiti mu puno uspjeha u drugoj ligi i da tamo ne pleše samo jednu sezonu nego da ide naprjed
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!