To ja może odpowiem jednak tu na forum, a nie przez BB@, bo pewnie więcej osób będzie zainteresowanych.
Dokładnych danych odnośnie Twojego meczu jeszcze nie mam, ale spróbuję się wszystkiego dowiedzieć.
BB'cy są w stanie stwierdzić, kiedy był ostatni raz zatwierdzany skład, choć wierzę Ci, że w tym przypadku nie popełniłeś błędu.
Wiadomość, którą podałeś, jest wiadomością powitalną dla zaczynających grę w BB. Wygląda więc na to, że system tuż przed meczem potraktował Cię jak nowy team, a ponieważ po otrzymaniu tej informacji składu już nie ustawiałeś, rozegrał wyjątkowo dziwny mecz.
Co do naliczania fauli itp. to tak to jest kiedy mecz oddawany jest walkowerem, więc tu bym dziury nie szukał. Natomiast faktem jest, że ten mecz walkowerem najprawdopodobniej być nie powinien. Niestety wczoraj była jakaś spora obsuwa z meczami pucharowymi (jest o tym info na głównej stronie). Twój przypadek pokazuje, że błąd mógł być poważniejszy, niż tylko problemy z losowaniem drużyn.
Jak tylko BB'cy mi odpowiedzą, to dam znać na czym stanęło, choć niestety nie liczyłbym na powtórzenie spotkania.