faktycznie Aleks ma OD niższe od części obwodowych U21 ;) i potencjał już mu chyba nie pozwala się dalej rozwijać
Jak jest sytuacja naszych obwodowych?
jaka jest sytuacj naszych podkoszowych ?
Ilu z naszych obecnych kadrowiczów trenuje ?
Jaki jest stan bezpośredniego zaplecza kadry ?
Ja mogę odpowiedzieć o U21 :)
1) Całkiem dobrze, co prawda mamy tylko 1 gwiazdę na obwodzie Frymusa, ale pozostali są całkiem dobrzy. Posiadamy też kilku wyspecjalizowanych graczy. Dwóch PG pod LI, Dwóch PG pod Runa, kilku dobrych, ale nie rewelacyjnych SG(głównie braki w jednym aspekcie, o którym mogę powiedzieć po sezonie), SFa pod LI i kilku SFów robionych(od miwmana, juniorro)
2) Rewelacyjna. Tak mocnych Centrów nie mieliśmy nigdy :) Poza tym mamy 2ch pseudo PFów (Buła, Pankiewicz), których niestety potencjał już chyba zablokował. Więc wieloletnia gwiazda, to już niedługo będzie za mały potencjał na C w U21, należy chyba z nich robić bardziej uniwersalnych PFów, jeśli się da. Poza tym mamy 2ch centrów pod obwód (ID+RB+BL)
3) Podobno trenują wszyscy: (ale opisze szczegółowo każdego)
Gradzik -> trenuje cały czas, na początku sezonu trenował zgodnie z moimi zaleceniami, przez ostatni 2 tygodnie postanowił podciągnąć coś innego, co mnie średnio cieszy, ale ważne, że podnosi swoje umiejętności. Bardzo dobry dół.
Frymus -> właściciel bajkowy, zawodnik też, trenuje to co chcę, przyszła gwiazda NT szkoda, że ma taki mały potencjał, ale na pewno uda mu się wywalić Żelka i Pustułę z kadry.
Danek -> przyzwoity SF, aktualnie podnosi swoje obie obrony, trenuje cały czas, pewne braki w RB, słabsza kopia Frymusa
Dubicki -> trenuje zgodnie z moimi zaleceniami, trochę martwi potencjał, który wkrótce może się wyczerpać;/ bardzo ciekawy PG, który nadaje się też na SG, niezbyt rozwinięty dół
Hezel -> właściciel bardzo fajny, słaby dół, martwi potencjał, typowy SG z pewnymi brakami, ale prawie zawsze w formie
Anczykowski -> trenuje tak jak chcę, po 3 tygodniach zastoju, ostatnio 3 skoki w 2 tygodnie, świetny potencjał, posiada zbiórki i bloki co jest jego dodatkowym atutem
Odoj -> trenuje po swojemu, co mnie średnio cieszy, ale powiedzmy, że jestem z kierunku treningu zadowolony
Zygmuntowski -> kolejny właściciel, któremu nie zależy na wynikach i wystawia naszego SFa, na każdej pozycji zależnie od treningu, ostatnio skupiał się na OD :)
Last edited by Leszek(World Champion) at 2/13/2010 11:09:18 AM