Ova sezona bude katastrofa ! Riskiram na normalu protiv noe mislim ima po meni losije igrace i ono dobi me na laganici nisam se nadal...
dalo bi se o tome tko ima lošije igrače. tvoje plaće su veće za 100k od mojih, ali pošto ti je Puac ozljeđen a plaća mu je oko 100k dođe na isto. ti imaš 15 igrača, a ja samo 9 pa u prosjeku su moje plaće veće. no po meni plaće nisu najbolje mjerilo vrijednosti igrača. gledam ovog tvog Buffona koji ima 90k plaću a moj Boljun 60k. Buffon je bolji, ima obranu i vođenje lopte za dva skila veće, ali i domet šuta za jedan lošiji. ostalo primarno im je isto a na ta 3 skila razlike plaća mu je 50% veća. kod bekova je još čudnije; tvoj rus od Šupića ima samo bolji domet šuta za 6 skilova, no slabiji su mu skok šut za 2 skila, obrana za 1, vođenje lopte za 5, ulaz za 6 i dodavanje za 3, a o sekundarcima da i ne pričam. kad se zbroje primarni skilovi rus ima 67, a Šupić 78, a kad pribrojimo i sekundarce rus ima 78 a Šupić 101. i uz sve to rus ima duplo veću plaću. a po meni je Šupić puno bolji. jedino što je i puno stariji pa možda i to utječe donekle na plaću. ili si možda jednostavno napravio lošu selekciju.