1.Που ξερεις πως έγινε τώρα??? Μπορει να ειναι εδω και καιρό. Που ξερεις πως εχω κανει μόνο εγω και οχι άλλοι , που απλα δεν θελουν να φανερωθούν? Ξεροί ποσοι μου έχουν στείλει e-mail πως μαζι σου αλλα δεν θέλω να ασχοληθώ?
Αναφέρθηκα σε μεταγραφή σου αφου πρωτα ειχες αναφερθεί εσυ σε δίκη μου... Με κορόιδευαν αρκετες μερες στα φόρουμ και δεν εβγαζα κουβέντα... δηλαδη τι θες να να μην μιλαω και μην απαντάω...
Δεν έκανα τιποτα εγω απλα ειπα μερικα πράγματα σε gm , οπως μπορούν να κανουν ολοι. Τα πράγματα με τον κατζα και την εθνικη δεν ειναι οπως τα παρουσιάζουν μερικοι και εχουν κανει τους αλλους να τα πιστεύουν.. Το οτι ο κατζα ανελαβε να κουμαντάρει ομαδες μπορει να ειναι θύμα, αλλα κουμάνταρε... Ξερεις ποσους Έλληνες ηθελα να αγοράσω και δεν του αγόραζα γιατι τους έπαιρναν φαρμες... Ξέρεις πως οι φαρμες εκαναν πρωταθλητισμό με αποτέλεσμα να στερούν απο μικρές ομάδες να ανοδο ή εστω προσπάθεια για ανοδο? ειναι σωστο? ξερεις πως ακομα και οι φαρμες ψήφιζαν? ειναι σωστό?? είναι 1000 πραγματα που αν κατσω να στα πω δεν ξερω αν θα συμφωνήσεις αλλα σιγουρα θα προβληματιστείς.
Τα εχω πει 100 φορες και οι απαντησεις που παιρνω ειναι πως εχω καεί... το έριξα στην πλακα...
Απαντησε μου σε κάτι... Πες πως εγω εχω φάρμα και εχω 4-5μ και εσυ γούσταρες εναν ελληνα παιχτη... και εγω στον άρπαζα, θα σου άρεσε???
Οταν ρωτησα μου απάντησαν πως σε χάλασε επειδη εχασες τον τάδε... τι να πω...
Του κατζα του αρεσε να προπονει παιχτες... αλλα αυτο ειναι παρανομο με τον τροπο που το εκανε... δηλαδή αν ενας εχει λεφτα να αγοράσει 1000 φεραρι και εγω παω και τις κλέψω και τις δωσω στον λαο παει να πει πως δεν είμαι κλέφτης? Μου αρέσουν οι φεραρι μοιράζω, αλλα κανω κάτι που ειναι παράνομο...
Last edited by mkostantak at 12/24/2011 8:23:32 AM