Ziauriai cia ant saves sustumei :)) tai butent kad viska laimedamas ir turi didesni pelna imti :)) Su laiku ir as ta pelna padidinsiu,pamazines kai kur zaideju algas, prapletes siek tiek arena ir krites is taures. Betkokiu atveju sezonas po sezono buvai savo II lygoje pastumdeliu nes amzinai po reguliaraus sezono buvai 1, ir visad pralosdavai finalus :))) Juokingiausia komanda tuo metu buvo buzzeryje :D:D Zvengdavom atsimenu chate pries nauja sezona, pries kuria ekipa sikart kris pupkiz :D:D O taip stendavosi zmogus visas pergales imdavo ir tik atkrintamosios ir out :D:D
Tau tikrai ziuriu kazkas su galva nebegerai :D Pasakyk kodel man buvo blogiau imant didesni pelna ir viska laimint nei kad tau sedint su mazesniu dugne :DDD Tu besuvoki ka tu sneki, ir kokio durnio vietoj cia pats save palaikei :D
As kas sezona losdavau sau taurej iki pusfinaliu turedamas ~12 zaideju - treniruodavau 4-6 is jų ir tu sakai kad man buvo blogiau nei tau :D
Persiskaityk gal viska is naujo, ir suprasi kas cia ant ko uzsistume :D Todėl tu ir neimi didesnio pelno nes taupai ant algu losdamas keliais zaidejais, o man to neprireikdavo...
Tebesuvoki ka pats rasai? O taip nori matau mane apdrepti meslu ir panasiai :D iš oro, nes tau tikrai dėmesio trūksta Su kuo čia gi žvengdavai iš manęs :D Pasipasakok tada :)) Zvengdavot iš to kad budamas palei algas lygos dugne losdavau finaluose ir iš ten dar papildomai imdamas pinigus? :D
Su tavo paskutinių postu, taip kritai mano akyse :D Dabar pradedu suprasti tavo konflikto su Rycka ir kitais buzeri išmanančiais žmonėm, kad tau daugiau niekas nerupi kaip tik kita apšikti iš oro (nesvarbu ar čia teisybe ar tavo skiedalai) :D
Žlugęs konkrečiai tu man, kai neisigylines nei ka pats rašai nei ka tau rašo rašai tokius dalykus ir kaip kokia davatka statai iš savęs pasaulio bambą apkalbėdamas bei juodindamas kitą :))