Koliko vidim nasao si za shodno da branis rec i delo Belog maga, "gospodina" Vujosevica.
Da kazem i ja nesto na tu temu, mogao bih elaborat da napisem...
krenula je zamena teza po oprobanom receptu iz Dukljaninove kuhinje....sad će za sve da bude kriv načelnik policije koji je moš misliti jednom obukao majicu delija...vučić, masoni, iluminati, država, budžet, bla, bla bla, truć, truć ... neverovatno je da čovek radi ovo što radi već duže od 10 godina i da se neki novinar nije setio da uradi analizu toga... pune stranice apokaliptičnih naslova i svi uzrok traže u društvu uopšte umesto da se koncentišu na poremećene mentalne sklopove nekolicine ljudi koji su očigledno naučili kako da instrumentališu društvene devijacije...pa nije on prozvan gebelsom bez razloga ... oni su uveli "poziv da se izbegne krvoproliće" i patentirali ga pre mnogo godina...pre nekoliko dana je taj patent samo još jedanput bio iskorišćen...oni su ti koji imputiraju "državni zadatak da zvezda bude prva" a oni deceniju sede na tronu (mora da su jači od države-nema drugog objašnjenja)... mi smo državni projekat a oni deceniju ne skidaju iz svog naziva imena državnih firmi...za njihova sranja praznila se naša tribina, za žandarmske pohode mi smo službeno gubili utakmice, njihovi grehovi se zaboravljaju, naši ostaju za vjek vjekova... više od decenije seju razdor i mržnju zarad svojih ličnih interesa ... razbacuje se njegoševim uzvišenim rečima a da u njemu nema ni čojstva ni časti, al dobro i đavo može sveto pismo da citira za svoje potrebe...
Simptomaticno ili ne, samo ovaj bezobrazluk Dukljaninovih dervisa me podseca na nesto sto se dogodilo 95god, izgrednike tog sramnog cina "sreca" prati do dana danasnjeg...
http://www.youtube.com/watch?v=KG7J_ap-QMI