BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζόν 24

Σεζόν 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243321.23 in reply to 243321.1
Date: 8/26/2013 10:14:34 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Μια καλή σεζόν για την ομάδα μας φτάνει στο τέλος της. Περιμένουμε τα Play off, όπου θα αντιμετωπίσουμε -λογικά- το Μενίδι με μειονέκτημα έδρας. Όσον αφορά τις ομάδες των play off όλα έχουν ξεκαθαρίσει με μόνη εκκρεμότητα την 2η θέση στους μπλέ. Λογικά η Σιπιάδα θα την κατακτήσει. Ο υποβιβασμός έχει ξεκαθαρίσει στους κόκκινους, όπου τα 2 μποτ θα υποβιβαστούν ενώ μάλλον ο Al Coholics θα παίξει για παραμονή με την 7η των μπλε. Στους μπλε γίνεται χαμός με τον Πανθεσσαλονίκιο να είναι το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό, αν και έχει 2 εντός παιχνίδια. Αν νικήσει τις Σέρρες, τις φτάνει, αλλά είναι πάλι 8ος λόγω διαφοράς και θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική και ήττα των Σερρών. Αίγιο & Νάξος θα διεκδικήσουν τη νίκη για να τερματίσουν 5οι, εκτός και αν θέλουν να βγουν 6οι και να παίξουν με πλεονέκτημα έδρας με το μποτ. Λογικό, αοφύ μπορούν να παίξουν 2 εντός παιχνίδια, χωρίς καθόλου ρίσκο και να κερδίσουν άκοπα χρήματα. Οψόμεθα.

This Post:
00
243321.24 in reply to 243321.23
Date: 8/27/2013 4:07:44 PM
Overall Posts Rated:
1717
2/2 νικες μεχρι τωρα στους απο πανω μου...και μαλιστα σημερα παιξαμε με τον παναθηναικο που θα παιξουμε και στα play-off....για να δουμε...

This Post:
00
243321.25 in reply to 243321.24
Date: 9/2/2013 8:16:40 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Συγκλονιστικό φινάλε στον όμιλο μας με τις Σέρρες να υποβιβάζονται τελικά και τον Πανθεσσαλονίκιο να παίρνει την 7η θέση. Στα μπαράζ υποβιβασμού η Νάξος θα πάει χαλαρή με το μποτ, ενώ θα πέσουν κορμιά ανάμεσα στους Cougars και την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πλεονέκτημα οι νησιώτες. Στα play off ανόδου παίζουν τα εξής παιχνίδια.

Μενίδι - Αφροδίτη
Σιπιάδα - Σάρισα
ΠΑΟ - Αθηναϊκός
Σβιμ - Αργαστήρι

Δυνατά όλα τα ζευγάρια και δεν αποκλείεται σπάσιμο εδρών.

Καλή τύχη σε όλους και ο καλύτερος ας ανέβει.

Φίλε Σέρρες συγγνώμη :). Σου εύχομαι καλή και γρήγορη επάνοδο.

This Post:
00
243321.26 in reply to 243321.25
Date: 9/2/2013 9:01:52 AM
Overall Posts Rated:
1717
τι μεταγραφη της τελευτιας στιγμης απο αργαστηρι?182000 ,ισθο!!!πως; τους αντεχετε ορισμενες ομαδες τους μισθους σας...εγω αγκομαχω...

Y.Γ χωρις παρεξηγηση ρε Serres αλλα λεφτα σιγουρα εχεις...για ποιο λογο την ομαδα την εχεις παραμελλειμενη??εκτος αν ειναι σχεδιο διοτι μπορουσες ανετα να μεινεις και να γλυτωσεις τετοια σκηνικα...ο πανθεσσαλονικιος επαιξε με την φωτια και του βγηκε...πηρε χρημα απο κυπελλο και θα ειναι πολυ δυνατος του χρονου αν κερδισει τον cougars

Last edited by Coach D at 9/2/2013 9:06:17 AM

This Post:
00
243321.27 in reply to 243321.26
Date: 9/2/2013 9:51:10 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Τελείως αψυχολόγητη μεταγραφή με αυτήν την αγωνιστική κατάσταση. Θα αποκλειστεί από τον Σβιμ και θα κλαίει τα λεφτά του :)

This Post:
00
243321.28 in reply to 243321.27
Date: 9/2/2013 11:45:44 AM
Overall Posts Rated:
1717
δεν ξερω αν ο σβιμ μπορει να τον αποκλεισει αλλα ποτε δεν ξερεις..

From: bu1n0u7

This Post:
00
243321.29 in reply to 243321.28
Date: 9/2/2013 5:58:41 PM
Overall Posts Rated:
99
Εγώ πιστεύω πως μπορεί να τον αποκλείσει, έπρεπε να πάρει τον παίκτη τουλάχιστον 2-3 βδομάδες νωρίτερα, με τετοια αγ.κατάσταση είναι σαν να τρέχει αγωνηστικό με 95 οκτάνια !!!
Θα συμφωνίσω με το φίλο παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να σπάσουν έδρες αύριο.
Συν ότι υπάρχει και η εξής σπαζοκεφαλιά --> Παίζουμε κανονικά για να έχουμε αποθέματα για τους τελικούς με κίνδυνο να φάμε τα μούτρα μας η παίζουμε δυνατά και ότι βγεί ;;; Κάθε χρόνο τα ίδια !!! πφφφφφ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, enjoy !

Last edited by bu1n0u7 at 9/2/2013 5:59:41 PM

This Post:
00
243321.30 in reply to 243321.19
Date: 9/3/2013 12:14:09 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Πάντως το παιχνίδι καταντάει γελοίο συχνά. Ο παίκτης με το μεγαλύτερο dmi στην κατηγορία, με κατάσταση καταρτισμένος παίζει με αντίπαλο που δεν έχει ούτε το μισό του dmi στην ίδια κατάσταση και έχει 0/7 με 17 εξωτ. σουτ. Γενικά με πολύ καλύτερα συνολικά dmi και καταστάσεις και με 2 βασικά του εργαλεία να λείπουν χάνουμε με 9π. στο ημίχρονο. Αχαρακτήριστο!!!! Μετά από αυτά που είδα και στην 3η περίοδο, όπου όλοι οι δικοί μου έχουν γίνει Λυπηρίδης και οι δικοί του Τζόρνταν και Λ. Μπέρντ, ειλικρινά σκέφτομαι να το σταματήσω. Παίκτης με 315000 dmi και χειρότερη αγων. κατάσταση παίζει με άτομα με περισσότερο και γίνεται Σακίλ Ο' Νηλ. Έλεος!!!!

Υ.Γ. Και με χαμηλότερη διάθεση έχασα!!!!! Μπορείτε να περάσετε να δείτε αν σας ενδιαφέρει κάποιος παίκτης μου. Καλή συνέχεια σε όλους

Last edited by epanastatis79 at 9/3/2013 1:08:18 PM

This Post:
00
243321.31 in reply to 243321.30
Date: 9/3/2013 1:54:37 PM
Overall Posts Rated:
99
Πρώτου γράψω για το δικό μου παιχνίδι θα ήθελα να σχολιάσουμε λίγο το ποστ σου,
έγω πεί αρκετές φορές πως η μηχανή του παιχνιδιού πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα για να γίνει πιο ρεαλιστικό το
παιχνίδι. Εγώ πιστεύω πως έχεις κάνει ένα λάθος στην ομάδα σου, έχεις έναν κορμό που αποτελείται απο 5 άτομα τα οποία έχουν πολυ καλά σκιλς για την κατηγορία, αλλά οι αλλαγές σου δεν κάνουν ούτε για την v με αποτέλεσμα να μην έχεις πάγκο ο οποίος να μπορεί να μπεί στο παιχνίδι (έστω για 7-8 λεπτά) για να ξεκουράσει τους βασικούς σου χωρίς να έχεις απώλειες. Το δεύτερο που παρατήρησα είναι ότι οι αντοχές σου είναι υπερβολικά χαμηλές με αποτέλεσμα οι παίκτες σου να κουράζονται πολυ εύκολα και να παίρνουν λάθος αποφάσεις. (Εγω έχω δεί τρομερή διαφορά σε 2 παίκτες μου που είχαν τραγικες αντοχές και τις ανέβασα με συνεχόμενες προπονήσεις).
Επείσης πιστεύω ότι στην θέση του fedon zois θα ήταν πολύ καλύτερο εαν είχες 2 παίχτες με το μισό μισθό του πχ 50κ ο ένας και 60κ ο άλλος. Σε κουβέντα που έχω κάνει με διάφορους gm είναι καταφατικοί σε αυτό το θέμα, καλύτερα να έχεις 2 παίκτες "τουμπανα' για την κατηγορία παρά εναν "σουπερμαν".

Τώρα όσο αναφορά για την αστοχία θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου. Εγώ όταν βλέπω κάτι τέτοια θέλω να σπάσω το pc.
έχει τύχει και σε εμένα να έχω παίκτη με μισθό 50κ και καταρτισμένο και να κάνει πάρτυ αντίπαλος με παίκτη 15κ ! Είναι ένα bug της μηχανης πιστεύω, πάντως μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, κι εγώ πάνω στα νεύρα μου έχω πεί πολλά, αλλά μετά όταν ηρεμώ βλέπω τα πραγματα διαφορετικά.

Υ.γ Δεν είμαι έμπειρος στο παιχνίδι και έτσι δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά τι εφταιξε, απλά σου εκφράζω την γνώμη μου... :)

From: bu1n0u7
This Post:
00
243321.32 in reply to 243321.31
Date: 9/3/2013 2:11:24 PM
Overall Posts Rated:
99
Πάμε τώρα και στο δικό μας παιχνίδι, σήμερα παίζαμε με τον Athinaiko μια πολύ δυνατή ομάδα για την οποία ξέραμε ότι θα πρέπει να φτύσουμε αίμα για να κερδίσουμε. Σήμερα το παιχνίδι θα έλεγα ότι το κέρδισε η έδρα. Το πρώτο δωδεκάλεπτο ηταν καταστροφικό για την ομάδα μας μια και βρεθήκαμε να χάνουμε μέχρι και με 11 πόντους εαν δεν κάνω λάθος,επείσης είχαμε και ένα απρόσμενο τραυματισμό που παρ'ολίγον να μας κοστίσει ακριβά.
Οι ομάδα ανέβηκε αρκέτα στα επόμενα 12λεπτα, προσθαθούσε συνέχεια να παραμείνει κοντά στο σκόρ για να καταφέρει κάποια στιγμή να ξεκινήσει την αντεπίθεση της.
Ο Athinaikoς στο πρώτο 12λεπτο έκανε πάρτυ μέσα στην ρακέτα μας, κι εμείς δεν μπορούσαμε να βάλουμε ένα καλάθι με το c και το pf οι οποίοι έχασαν αρκετά σουτ.
Ευτυχως με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο λεπτό του 3 12λέπτου καταφέραμε να περάσουμε μπροστά κι έτσι η ομάδα πήρε την νίκη. ευτύχως που επιλέξαμε να παίξουμε δυνατά το παιχνίδι γιατί σε διαφορετική περίπτωση η διαφορά στον ενθουσιασμό θα μεταφραζόταν σε Ηττα της ομάδας.

Το μόνο που δεν μου άρεσε στον παιχνίδι ήταν στα τελευταία 3 λεπτά που ο προπονητής μας αποφάσισε να βγάλει έξω την βασική 5αδα και να βάλει μέσα τους αναπληρωματικούς και 2 παίκτες με μισθό 6κ και 3κ αντίστοιχα.
Ηταν μια αψυχολόγιτη κίνηση οι οποία παραίγο να μας καταστρέψει μιας και ο αντίπαλος ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά απο 2-3 επιθέσεις.
Λέω ότι δεν μπορώ να καταλαβω αυτήν την κίνηση γιατί στον παίκτη με μισθό 3κ δεν έδινε λεπτά συμμετοχής ούτε όταν έπαιζα με αντίπαλο bot.

Πάντως ήταν απο τους καλύτερους προημιτελικούς που έχω παίξει, εαν όχι ο καλύτερος.

Συνγγαριτήρια σε όλους

This Post:
00
243321.33 in reply to 243321.31
Date: 9/3/2013 3:24:22 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Θα διαφωνήσω σε όλα αυτά που λες, εκτός από τις κακές αντοχές. Πάγκο ανύπαρκτο έχει και αυτός, έναν καλό ψηλό, όπως και εγώ (τώρα που έχει τους 2 τραυματίες εννοώ). Έχω πολύ καλύτερη βασική πεντάδα, διότι έχω δει και τους παίκτες του, όταν τους είχε λίστα, δεν είναι καλύτεροι από τους δικούς μου. Από εκεί και πέρα παίζω με ψηλότερη διάθεση και 10 ενθουσιασμό (ψηλό δηλαδή) και με καλύτερες συνολικά καταστάσεις και χάνω με κατεβασμένα χέρια. Παίκτης με 1650000 dmi περιορίζεται από έναν παίκτη με 690000. Και παίκτης με 315000 αξιοσέβαστος αγ. κατάσταση παίζει καλύτερα από παίκτη με 500000 και δυνατός αγ. κατάσταση. Από όπου και να το πιάσεις δεν δικαιολογείται αυτό το αποτέλεσμα. Και μιλάω για τώρα που είχε 2 τραυματισμούς, αν όχι ήταν λογικότατο να κερδίσει.
Η ομάδα θα διαλυθεί και θα υποβιβαστεί του χρόνου. Καλή συνέχεια σε όλους σας.

Υ.Γ. Έλεος παίζω 15 σεζόν και χάνω τέτοια παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο.

Advertisement