σαν βασική 5αδα είσαι μια κλάση ανώτερος οι αλλαγές μου σου κάνανε τη ζημιά , την ολ σταρ βδομαδα επίτηδες προπονησα αγωνιστική κατάσταση γιατί το φοβόμουν πολύ το ματς.
Εν τέλει πιστεύω πως κέρδισα γιατι καθοριστικός παράγοντας ήταν η τύχη και εννοώ την κλήρωση στην έδρα μου και τον ανεβασμένο μου ενθουσιασμό λόγω του ότι προχώρησα στο κύπελλο περισσότερο από σένα. Αυτό φαίνεται στα ριμπάουντ που πήρα με τους κοντούς κάποια κρίσιμα επιθετικά, παρότι στα συνολικά είχες κεφάλι
Αν είχαμε τον ίδιο ενθουσιασμό πιστεύω θα κέρδιζες με καμιά 10ρια πόντους διαφορά, καθώς είχα γύρω στις 3 μονάδες ενθουσιασμού περισσότερο από σένα αν πέφτω μέσα στους υπολογισμούς μου (αν θες μου λες πόσο είχες πριβέ, απλά να μου φύγει η περιέργεια

) Κάθε πόντος ενθουσιασμού δίνει γύρω στους 5 πόντους αβάντσο.
Νομίζω πως άμα πάρεις PG με ψηλή πάσα και μπάσιμο (2-3 μονάδες ψηλότερα από το σουτ για να είναι στην πάσα επικεντρωμένος) και κρατήσεις το συγκεκριμένο ρόστερ θα έχεις ένα πολύ δύσκολο κοίτα μέσα να αντιμετωπιστεί καθώς έχεις έναν πασέρ με 4 επιλογές, 2 βαριούς ψηλούς και 2 σουτέρ που θα βάζουν τζαμπ σου όποτε ζορίζονται οι ψηλοί σου.
Αυτό το κάνουν κατα κόρον οι μεγάλες ομάδες τις τελευταίες σαιζόν, αλλά θέλει πολλά λεφτά και τρομερή ασχολία με το παιχνίδι ώστε κάθε παίκτης να είναι εργαλείο με καλό σουτ και αξιοπρεπή πάσα για να έχεις κυκλοφορία...Στη θεωρία όμως όλα πανεύκολα ακούγονται!
Να ρωτήσω και την γνώμη σας για τους οπαδούς : Πολύ εύκολα δεν αλλάζουν γνώμη ρε σεις? Με την παραμικρή ήττα χάνεις 20-30 χιλιάρικα στο επόμενο παιχνίδι, αποκλείστηκα από το κύπελλο από τον νο1 της Ελλάδας και έπεσε ο ενθουσιασμός τους μιαμιση μονάδα.
Είπαμε να είναι ρεαλιστικό το παιχνίδι με αούγκανους χουλιγκάνους που μόνο η νίκη τους νοιάζει (κάπως έτσι είναι στη νπραγματικότητα οι πωρωμένοι οπαδοί) αλλά όχι και τόσο πολύ, γιατί ένας τραυματισμός σε εκτροχιάζει κανονικότατα,
Νομίζω πως ο παράγοντας τύχη παίζει υπερβολικά μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι και είναι ένας παράγοντας που κάνει πολλύς παίκτες η να μην ασχολούνται πολύ η να το παρατάνε...