BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Koperboy

Koperboy

Set priority
Show messages by
From: gover

This Post:
00
258719.23 in reply to 258719.14
Date: 5/10/2014 10:06:18 AM
Overall Posts Rated:
33
Nisem še videl toliko debate o nekem posamezniku,ki je prenehal igrati BB.Odšli so tudi Gover,Braco,Cveto....
Znal je popestriti forum,odgovoriti na kakšno bolj kompleksno vprašanje,imel vizijo za vodenje rep.

Gover se ni poslovil ;)

This Post:
33
258719.24 in reply to 258719.22
Date: 5/14/2014 6:29:30 PM
Overall Posts Rated:
116116
Hmm...ne vem,kaj naj napišem,vendar se bom že spomnil....-_-

Ja po toliko sezonah igranja pa bi lahko že kaj več spacal skupaj Sicer pa Low post ni prav pametno igrati, razen če imajo tvoji zunanji igralci res hudo vodenje in podaje, saj večino napada porabijo za iskanje odprtega igralca, pri čemer niso učinkoviti s slabim vodenjem/podajami - medtem ko se pri Look inside igralci, predvsem zunanji, bolj "zabijajo" pod koš. Tvoji zunanji igralci naj imajo met pod košem zelo dober, pa si zmagal.

On topic: Nisem pričakoval, da bo kdo odprl temo v moj "spomin", sploh pa ne David, ki mi je tolikokrat kravžljal živce s svojimi U21 potenciali Tako sem res počaščen, saj sem po mojem mnenju še posebej med vodenjem U21 reprezentance veliko dal slovenskemu BB-ju (predvsem časa) in to se na moje veselje ni pozabilo.

Predvsem zaradi U21 reprezentance pa sem malo "pretiraval"; nekje v obdobju, ko je Zippo prevzel U21 repko, je kar nekaj zelo dobrih lastnikov začelo zapuščati BB in v prizadevanju, da bi rešil igralce, ki so bili top potenciali za U21 ter nekateri tudi za NT, sem se nekajkrat logiral v par ekip, da bi jih obdržal "pri življenju" v upanju ,da si bodo lastniki premislili in postali vsaj farme. To BBjem seveda ni bilo všeč in sledil je ban...žal ravno v času, ko naj bi kandidiral za repko in ko sva imela z Zippotom takšne igralce za repko, da bi bilo veselje gledati, kako bi tolkli nasprotnike. Prva peterka - Mikšič, Anžic, Neuman, Šmit in Navršnik - bi trgala gate, rezerve pa so bile tudi zelo dobre, da ne govorimo o igralcih, ki so šele prihajali in so večinoma vsi šli skozi moje roke v času vodenja mladinske repke.

BBjem sem seveda takoj priznal moje napake in poudaril, da nobena moja poteza ni bila storjena z namenom, da bi se okoristil, temveč čimbolj pomagati slovenski BB skupnosti, ki je že tako majhna. Žal mi originalnega kluba niso mogli vrniti, so mi pa potrdili, da se bom izjemoma lahko vrnil v BB, kar v večini multi-account primerov ne dovolijo.

Skratka: pred banom sem imel odličen načrt za reprezentanco, Zippo je odlično vodil U21, super sva sodelovala, vendar sem vse skupaj pokvaril. Predvsem zato čutim moralno dolžnost, da to napako popravim tako, da se vrnem v BB in nadaljujem z "delom", ki sem si ga zastavil pred banom. Moram namreč reči, da v tem dobrem mesecu odsotnosti nisem vedel, če bi sploh še kdaj igral BB, vendar je prevagal občutek, ki sem ga razložil v zgornjih stavkih.

"Collateral damage" mojega bana je tudi Zippova neaktivnost, saj je skoraj popolnoma izgubil interes za BB. Upam, da se vrne in bova spet sodelovala pri reprezentančnih akcijah. Še posebej zato, ker je po mojem mnenju eden izmed najboljših trenerjev v slovenskem BBju.

Kako naprej? Nisem se še dokončno odločil, ampak verjetno bom spet poskusil voditi U21 reprezentanco (če bom seveda izvoljen) ter odprl drugo ekipo za U21 farmo, moja prva ekipa pa bo verjetno NT farma. Cilji se s časom sicer lahko spreminjajo, vendar se mi zdi, da je NT največji izziv v BBju, ker zahteva sodelovanje več menedžerjev skupaj. Poleg tega U21 in NT igrajo pomembno vlogo v držanju skupnosti pokonci in sam sem BB vedno igral zaradi super skupnosti, ki jo imamo.

This Post:
00
258719.25 in reply to 258719.24
Date: 5/14/2014 6:37:22 PM
Overall Posts Rated:
7979
Najprej en lep pozdrav. Sem se že malo bal ,da bomo po zelo čudovito nadarjenih igralcih ,ki jih je že Copatar omenil zgubili še tebe. Težko je verjeti v sanje o prvem mestu na svetu ,če bomo tako močne igralce zgubljali.
Sedaj bodo vsi veseli ,ker iz spoštovanja do tebe se ne bom več brez potrebe javlal saj vem ,da spremljaš nove stvari ,ki jih objavijo med sezono razen ,če te spet ne bo .Mogoče me bodo pa pogrešali (smeh) .lp

Last edited by Kk unoion olimpija at 5/14/2014 6:40:29 PM

This Post:
00
258719.26 in reply to 258719.25
Date: 5/15/2014 12:07:50 AM
Overall Posts Rated:
2525
Welcome back koperbox :) lepo da si se vrnil. Zdaj bo forum zopet bolj aktivn, mogoce pa vo tudi unoion olimpija manj pisal,... zdaj pa cimprej tudi ligo visje :)

This Post:
00
258719.27 in reply to 258719.24
Date: 5/15/2014 2:11:33 AM
KK Matematiki
II.1
Overall Posts Rated:
2424
Pozdravljen,
tudi jaz zelo podpiram tvojo vrnitev v BB. Za kateri koli selektorski stolček se boš potegoval imaš moj glas.
Mislim pa da bi ob vzdrževanju vodilnih igralcev v repki morali sodelovati vsi v SKL.-le tako bomo lahko prišli do širokega izbora kakovostnih igralcev.

This Post:
00
258719.28 in reply to 258719.24
Date: 5/15/2014 4:25:17 AM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
Dobrodošel nazaj!!!

This Post:
00
258719.30 in reply to 258719.24
Date: 5/15/2014 10:20:48 AM
Overall Posts Rated:
130130
Dobro,potem so te samo bannali,sem pomislu,da je že tko kej narobe...Verjetno nisi edini,ki si imel farme od katerih nisi imel neposredne koristi.Problematično v zvezi s tem,pa je moribitno novačenje z glasovi v času volitev za selektorje in taktiziranje s klubi v pokalu ali ligi.Do prevzema teh klubov je prišlo spontano in ne načrtno.
Nemudoma lahko začneš sodelovati v NT.Z veseljem ti odstopim pol igralcev,čeprav bi te raje videl,kot trenerja mladih igralcev z visokimi potenciali.Treba je začeti pri 18,19 letih,potem je težko prepričati lastnike naj trenirajo igralce z visokimi plačami na drugih pozicijah.

This Post:
00
258719.31 in reply to 258719.30
Date: 5/15/2014 1:12:37 PM
Overall Posts Rated:
2525
Mogli bi naredit nekako tudi v bb sitterja ali pa nekaj, da bi ti lahko kdo kdaj pa kdaj pogledal account, ampak to samo ce bi ga lastnik dolocil,... pac tolko da ce gre kdo na dopust pa ne more nastavit ekipe,... mislim da nebi bila slaba ideja. Ampak med tema dvema kluboma nebi smelo biti niti enega transferja,...

This Post:
00
258719.32 in reply to 258719.31
Date: 5/15/2014 1:52:40 PM
Overall Posts Rated:
130130
Ni slaba ideja...
Ubistvu me najbolj motijo transferji.Vse ostalo,kar sem prej pisal,se da dobiti tudi na "zakonit" način.Pošleš ZS ,pa imamo volilce,dogovere v ligi in pokalih.Tu imamo še "zakonite" transferje: To me že od nekdaj moti.Kupiš poceni,prodaš drago in vse je OK.Res je,da nikomu r ne vsiljuješ nakupa,res je tudi,da nisi "kriv" ,če nekdo kupi po ceni,ki si jo določil,ampak a ni ravno to tisto,kar bi si sam,najmanj želel ob nakupu želenega igralca!?

This Post:
00
258719.33 in reply to 258719.30
Date: 5/15/2014 4:34:51 PM
Overall Posts Rated:
7979
Dobro,potem so te samo bannali,sem pomislu,da je že tko kej narobe...Verjetno nisi edini,ki si imel farme od katerih nisi imel neposredne koristi.Problematično v zvezi s tem,pa je moribitno novačenje z glasovi v času volitev za selektorje in taktiziranje s klubi v pokalu ali ligi.Do prevzema teh klubov je prišlo spontano in ne načrtno.
Nemudoma lahko začneš sodelovati v NT.Z veseljem ti odstopim pol igralcev,čeprav bi te raje videl,kot trenerja mladih igralcev z visokimi potenciali.Treba je začeti pri 18,19 letih,potem je težko prepričati lastnike naj trenirajo igralce z visokimi plačami na drugih pozicijah

Točno to. Da pa velika plača ne bo ovira za treniranje bi morala cela Slovenija povečati dvorano. Če bo klub ,ki trenira mladega igralca dobival od dvorane 250 000 mu plača treniranca npr 100 000 tedenska ne bo ovira. Če pa klub dobi samo 100 000 od domače dvorane (ker je dvorana premajhna) pa boš zaman prepričeval lastike ,da trenirajo Če pa bi imeli vsi slovenski klubi 30/300/3000/30 000/ ter seveda minimalne cene pride prihodek tedenski od domače tekme višji od 300 000 bo vsak lastnik imel tudi za plače ostalih igralcev in tega problema ne bo več.lp

Advertisement