Nos nem borult a papírforma, így ebben a szezonban BC Partizan Sopron- Budapest Hawks döntőt rendeznek a magasabb osztályba lépéshez.
Az én csapatom egy vártnál simább, 99:78-as győzelemmel jutott be, míg ellenfelem a Hawks szintén egy magabiztos 13 pontos siekerrel jutott de a nagydöntőbe.
Ami pedig ezt a párharcot illeti...
A hazai pálya előnye nálam van, és szeretnék is élni vele. Írtam régóta játszom volt már 1-2 kellemetlen meglepetésben részem, ezt most el óhajtom kerülni.
Ami az én javamra billentheti a mérleg nyelvét, az a belső emberek szerepe. Rengeteg lepattanót szedünk, a támadó palánk alatt is, a centereim masszív dupla-duplákat hoznak, és mindez párosul a Donbass Arena előnyével, amelyet playoff meccsen nem túl sokszor tudtak bevenni az ellenfelek. Azonban úgy gondolom vannak az én csapatomban is hiányosságok, de összességében feljutást várok a csapattól.
Az ellenfelem oldalán a külső emberek teljesítenek remekül, veszélyes kinti tüzérekkel próbálják borítani a papírformát, és elhódítani a bajnoki címet. Kérdés, a jó külső sor elegendő lesz-e a grúz belső sorom ellen...