επίλογοςξέρω ότι δεν είναι πολύ πρέπον ο ηττημένος να μιλάει και δεν ένιωθα πολύ βολικά με το γράφω τόσα τώρα. Ευχαριστώ λοιπόν για την κατανόησή σας στην φλυαρία μου. Η αγάπη μου για το παιχνίδι, ο σεβασμός στο θεσμό των τελικών και το μομέντουμ της στιγμής που ουσιαστικά λέει ότι κλείνει εδώ αυτός ο κύκλος για την ομάδα μου μου δημιούργησαν την ανάγκη να θελήσω να γράψω δυο πραγματάκια παραπάνω. Εξάλλου όλη τη σεζόν δεν έχω μιλήσει πολλές φορές.
Θέλω να σταθώ όμως σε κάτι άλλο. Τα σκιλς των παικτών του Σταύρου είναι φανερά και τα βλέπετε όλοι. Μιλάμε για 850.000$ σούπερ καλοφτιαγμένα. Τα βλέπει κανείς και τρομάζει. Κι όμως τίποτα δεν είναι τέλειο. Γιατί βρε μπαγάσηδες δεν προσπαθείτε λιγάκι παραπάνω παρά κάθεστε να μαζεύετε όλοι φράγκα? Άφραγκος παίζω κάθε χρόνο και ψέματα δεν λέω και σε 4 σεζόν έχω και 2 τελικούς. Έχασα μεν, αλλά πάλεψα, χάρηκα διασκέδασα και στην τελική τελική έκανα και 60-70 νίκες και είχα ισάριθμα ευχάριστα απογεύματα μπαζερικά. Τα λέω αυτά γιατί σε κάποια φάση φέτος είχαμε 8/8 blow out. Ε κρίμα δεν είναι όταν το παιχνίδι δίνει επιλογές?
Ευχαριστώ για την υπομονή σας και μακάρι να πρόσφερα κάτι με αυτά τα ποστς. ΕΝ κατακλείδι θεωρώ πως οι τελικοί είχαν αξία και ήταν από τις ωραίες σειρές και είμαι χαρούμενος που έλαβα μέρος και έδωσα κι εγώ λίγο χρώμα.
Χρωστάω κάποιες αφιερώσεις ή για να είμαι ακριβής κάποιες ευχαριστίες. ΑΠό το μπάζερ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον
Κύριο Μαμουδιάρη. Μετά το μεταξύ μας παιχνίδι μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν χαρούμενος για τον φίλο του δλδ εμένα που κατάφερα να φτάσω στους τελικούς κι ας ήταν η δική του ομάδα αυτή που απέκλεισα. Γιώργο ευχαριστώ και χαίρομαι που είμαστε φίλοι και ελπίζω να σε ξαναδώ από κοντά σύντομα.
Κι εδώ ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους συναδέλφους μου στο πρατήριο καυσίμων όπου εργάζομαι. Αντώνη, Μπάμπη, Νώντα, Παναγιώτη, Νάσο, ας βάλουμε και τον Κώστα μέσα, είσασταν η παρέα μου, το προπονητικό μου επιτελείο οι άνθρωποι που μοιραζόμουν τις μπαζερικές μου αυτές στιγμές, είσασταν εκείνοι που χωρίς να ξέρετε τι είναι το μπάζερ μπήκατε μέσα στο πνεύμα των τελικών λες και πρόκειται για πραγματική ομάδα υποστήριξής σας. Το να μοιράζεσαι λένε σημαίνει ευτυχία και η ευτυχία των τελικών για εμένα είστε ΕΣΕΙΣ!!!
υγ: μήνυμα από τον Μπάμπη προς τον Πρωταθλητή ΣΠάρταν. Καλού κακού απέφυγε ενδεχόμενα ταξίδια στη Σπάρτη στο άμεσο μέλλον αφού το πέρασμα από την Τρίπολη δεν θα είναι εύκολο
![:|](/images/conf/emoticons/straight-face.png)
Δύσκολα τα πράγματα κάτω από το αυλάκι
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
υγ2: μια ψυχή ακόμα θα την ευχαριστήσω μόλις στείλει την συνεντευξούλα που έχουμε κανονίσει. ξέρει αυτός
![B)](/images/conf/emoticons/smug.png)
υγ3: απολογούμαι που δεν έχω ευχαριστήσει έναν προς έναν τα παιδιά που μου έχουν δώσει συγχαρητήρια στο άλλο νήμα. Ένα μαζικό ευχαριστώ από εδώ. Βλέπετε τι ώρες έχω διαθέσιμες για να γράψω σεντόνια, οπότε πιστεύω να με καταλαβαίνετε.
ΑΝΤΙΟ Σεζόν 30 !!!!!!!!!!!!!