Vidim ovde svakakve analize i predvidjanja pa,posto sam pomenut i ja moram da se oglasim...Igram ovu igricu rekreativno,sto znaci da zbog svojih obaveza(porodica,posao)nisam u mogucnosti da se ozbiljnije posvetim svemu ovome.Prodje i po 3,4 dana a da ne udjem uopste.Zbog svega toga,zelim naravno uvek dobar plasman,ali mi je vece zadovoljstvo kada kupim mladog igraca za 140000 pa ga posle 4 meseca treniranja prodam za visestruko vecu sumu.Zato ne znam na osnovu cega je mene neko oznacio kao nekakvog glavnog favorita i sada dovodi u pitanje moje nekakve menadzerske sposobnosti i sl?Imam podesenu standardnu taktiku,za slucaj da ne stignem da postavim istu za sledecu utakmicu,sa takvom,standardnom taktikom sam usao u finale svoje grupe.Alkoholicari su od starta bili,po meni,favoriti u nasoj grupi,mislim da sam dobio obe utakmice u regularnom delu upravo zahvaljujuci neocekivanoj taktici,jer je kolega postavljao sasvim suprotnu odbranu i time mi otvarao sanse za pobedu.Osim toga,bekovska linija mi je bila izuzetno stara i poslednja 3 treninga su poceli da gube osnovne skilove i to vise nije to.Voleo bih da Alkoholicari prodju u visi rang,kad vec Thunderbeast nije u finalu,jer smo uvek imali opasne duele i,posle Real Madrida,postaje nekako moj veciti rival?)