Saj se da manipulirat, sam bolj malo :D Razumem kaj predlagaš ampak dvomim da bo šlo skoz ker je v principu igra postavljena tako, da vplivaš samo do neke mere..
V osnovi, če imaš nastavljeno da trener striktno sledi tvojim navodilom, prva postava igra 36 minut, klop pa 12.
Če hočeš da igra igralec 48 minut moraš pazit, da nimaš v primeru previsoke zmage ("blow out, garbage time") na tej poziciji možnosti menjave. Primer: hočeš da igra organizator 48, lahko imaš na tekmi max. 9 igralcev - po eno menjavo na vseh pozicijah razen organizatorja, tako da v primeru visoke zmage zadnjih 12 minut gredo na klop vsi iz prve postave razen treniranca.
Potem vpliva zelo še kondicija. Igralci s slabo kondicijo se bodo približali zgoraj predlaganim minutam (36-12), igralci s kondicijo 8, 9 in 10 pa po mojih izkušnjah gredo vedno bliže 48 minutam igre - večkrat sem imel na poziciji s takim igralcem na klopi še menjavo, ki je na koncu igrala le 3-4 minute, ker je imel tip iz prve postave predobro kondicijo.
Potem so v igri seveda še osebne napake, zelo pomembna pa je tudi razlika v kvaliteti. Če imaš na klopi boljšega igralca bo striktno igral veliko, če je prva postava veliko boljša od klopi (eksperimentiraj, probaj dati igralca s 100k plače v prvo postavo in igralca s 3k plače za njegovo menjavo) se bo v napeti tekmi dogajalo, da morda igralec s klopi sploh ne bo vstopil.
Oprosti za tako dolg opis in pridigo, želim le ilustrirati da je igra v nekih primerih prava mala znanost in verjamem da večini igralcev ni v interesu, da bi lahko preveč "na easy" nastavili minute, saj bi s tem nekako odvzeli igri del čara.
Moje mnenje, mi je pa zelo všeč da imamo predloge :) BB staff so večkrat pokazali da nas poslušajo, zato se splača bit aktiven.
EDIT: ob ponovnem branju nisem niti ziher da sem razumel idejo, ups :D Kako bi funkcionirali +, - in nevtralno? Kot na nek način + (dosti bo not), - ( hitro bo menjan) in nevtralno (normalne minute)?
Last edited by Fichalada at 1/7/2017 5:37:03 PM