No, ker Horath ne opravlja svoje naloge :) (oživljanje foruma), bom pa jaz poskusil ;)
Med sezono smo kupili 4 mlade, perspektivne igralce: Paweł Sas, Todor Šimonka, Daniel Castrelo in Kestas Šegurovas. Vsi so že zapisali debi za naš klub, kapetan Bolek pa je imel kar nekaj lepih besed o nih: "Ja, zares so odlični. Spominjajo me mladega mene, ko sem dal vsak trening 110%. Zelo so ambiciozni, vsak hoče priti v svojo U21 repko. Mislim, da so na dobri poti, če bodo pravilno usmerjeni. Zato pa se tu jaz, saj KOMET od mene zahteva, da jim predam izkušnje (in teh ni malo*) in naj jim bom kot mentor. Na tekme bom to sezono hodil bolj malo, saj mi pri 47 počasi šepa kondicija :). Na treningih pa bom desna roka trenerja, v upravi pa slišim, da bomo kmalu dobili novega, saj trenutni zahteva preveliko plačo :)"
V klubu se veča litvanska kolonija, saj imamo kar 3 litvanske igralce: Stasys Stojanas
(36341507) ter bratranca Edvaldas Kalvis
(33860263) in Kestas Šegurovas
(41942602) (zares sta si zelo podobna, Stojanas bi lahko bil pa njun bratranec v kakšen 4. kolenu, saj ima pravtako ginger lase :D).
V upanju, da še kdo kaj napiše vas pozdravljam :)
Last edited by KOMET123 at 3/30/2017 1:17:38 PM