Hvala obema :)
Makedonija : Slovenija
(42925) 85:86
V Makedoniji v dvorani Macedonian South Bronx smo dolgo časa zaostajali. Po polčasu smo zaostajali z rezultatom 44:36. Tudi 3. četrtino smo izgubili za 1 piko in tako pred začetkom zadnje zaostajali 67:56. Vsaj pri sebi bi naši reprezentanci že pripisal poraz (2. polčasa nisem gledal), potem pa so se naši igralci razleteli po igrišču in mi pripravili lepo presenečenje ter premagali nasprotnika za 1 piko :) Spet smo imeli malo sreče s prostimi meti: proti Rusiji je Dimc zadel oba za zmago, tokrat pa je nasprotnik zgrešil prosti met za izenačenje in podaljšek. Veselje se je lahko začelo.
Če pogledamo še najboljše posameznike: Najboljši zagotovo Gerjolj (20t, 10/15, 9sk, 3pod), potem pa solidno še Sandi Zor (16t, 8/13, 6pod). Razočarala sta me Križan (15t, 6/20, 3iž) ter Novaković (5t, 2/14, 13sk, 5pod) je pa res imel najboljši +/- indeks in sicer +5. Reprezentanca je bila najslabša pri izvajanju prostih metov (1/12)!
Pri Makedoniji mi je presenetljivo povzročal največ težav Racin s POVPREČNO pripravljenostjo (26t, 9/14, 8sk). Smo pa dobro zaustavili zunanjo linijo in prisilili nasprotnika v 19 izgubljenih žog.
Sledi domača tekma proti Costa Rici, 37. uvrščeni državi sveta.
Last edited by KOMET123 at 8/1/2017 9:01:18 AM